Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνώμη βρε παιδιά που αποκάλεσα τύπο τον ωραίο τύπο 😋.. Τον θυμάμαι στο LoTR.  Απλά δεν θυμόμουν τ'όνομά του.Τώρα θα τον θυμάμαι τον Karl.🤗

Επεξ/σία από lovesucks
  • Like 2
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Millennium είπε

Ο Urban έχει πρωταγωνιστήσει και σε μια άλλη αξιόλογη σειρουλα το Almost Human, που δεν έχει ακουστεί καθόλου στο φόρουμ.

Μια απο τις πολλες αδικα κομμενες σειρες το Almost Human, και απο τις αγαπημενες μου προσωπικα. Αλλά ειναι δυνατον να αναφερεστε ολοι εδω στον Urban και να αφηνετε απ εξω το επος Dredd? 

12 ώρες πριν, Millennium είπε

MV5BMGVhZDdlNDEtYjA4Yy00MTI4LWEwMTctZWE2

The Wild Bunch (Αγρια Συμμορια) του Σαμ Πέκινπα

https://www.imdb.com/title/tt0065214/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_148

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xaros73 είπε

Αλλά ειναι δυνατον να αναφερεστε ολοι εδω στον Urban και να αφηνετε απ εξω το επος Dredd

Εάν δεν έχεις διαβάσει ιστορίες και ιστορίες από 2000 AD Comics, τότε στο μυαλό των περισσοτέρων έχει μείνει το παρακάτω λάθος.

image.jpeg.9b0235daf784484bc8de9828ef500c89.jpeg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Koopas είπε

Εάν δεν έχεις διαβάσει ιστορίες και ιστορίες από 2000 AD Comics, τότε στο μυαλό των περισσοτέρων έχει μείνει το παρακάτω λάθος.

image.jpeg.9b0235daf784484bc8de9828ef500c89.jpeg

I am the Law!! Δικαστής Dredd ο 1ος ο ορθόδοξος , ο 2ος ήταν ο Karl Urban αν θυμάμαι καλά!!

https://www.imdb.com/title/tt0113492/

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Ναι αυτή είναι φίλε ινδιανε!! 

Ήταν εύκολο, αφού αναγνώρισα αμέσως τα ρούχα (το μπουφάν βασικά)του πιτσιρικά (πριν γίνει μαϊμουδάκι) αλλά και τον χώρο όπου θα μετατραπεί σε ζούγκλα κυριολεκτικά. Δεν είναι από τις αγαπημένες μου αλλά επειδή είναι ευχάριστη και παιζόταν συχνά στην TV, την έχω δει διψήφιο αριθμό φορών...Αν και η πρώτη φυσικά ήταν στην μεγάλη οθόνη.

@Millennium Εύγε αγαπητέ! Όντως είναι το "Audition" και απολογούμαι καθώς μου ξέφυγε πως είχε ξαναμπεί και δη από σένα. Άρρωστη ταινία πάντως...

Για πάμε και μια πολύ κλασική ταινία αλλά και λήψη. Δεν έχει μπει ξανά.

7.jpg

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lovesucks είπε

After all, tomorrow is another day🙂

Το 'χω!!!

Gone with the wind(1939)/Όσα παίρνει ο άνεμος

https://m.imdb.com/title/tt0031381/

"Frankly, my dear,  I don't give a damn"

Εύγε φυσικά! Είναι πράγματι το "όσα παίρνει ο άνεμος". Σκάρλετ Ο Χάρα και Ρετ Μπάτλερ με τους Βίβιαν Λη και Κλαρκ Γκέημπλ να ενσαρκώνουν αντιστοίχως τους ρόλους από το ομώνυμο διήγημα.

Άντε πάμε άλλη μια τελευταία από εμένα στο ίδιο μήκος κύματος. Όχι τόσο χαρακτηριστική λήψη θα έλεγα, αλλά δε σας φοβάμαι είστε "Τσακάλια" εδώ οι παροικούντες το νήμα.

5.jpg

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, BadIndian είπε

5.jpg

Κι αυτό το 'χω μα δεν θ' απαντήσω πάλι εγώ..😋

Πολύ ωραίες ταινίες θυμήθηκες Ινδιάνε, εύγε!🙂

Επεξ/σία από lovesucks
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...