Millennium Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Το χω... Είναι το μέλισσες - δολοφόνοι από το διάστημα 4
Tsoukos87 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου βλεπω πορτοκαλλομαλλουσα την γυναικα στα αριστερα και σκεφτομαι μια συγκεκριμενη που μου ηρθε στο μυαλο.... 1
katergaris79 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Είσαι σε πολύ καλό δρόμο! Επειδή και οι 2 είναι ΠΟΛΥ συγκεκριμένοι, αν καταλάβετε έστω τον ένα από τους 2, το βρήκατε.
Tsoukos87 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου εχω καταλαβει ποιοι ειναι οι πρωταγωνιστες και οπως το ειπες αν τους δωσεις θα το βρουν απευθειας, αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι η 1η ή 2η ταινια που γυρισαν, ειχα βαλει την 1η πολυ παλιοτερα... 1
Millennium Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 1 hour ago, Tsoukos87 said: εχω καταλαβει ποιοι ειναι οι πρωταγωνιστες και οπως το ειπες αν τους δωσεις θα το βρουν απευθειας, αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι η 1η ή 2η ταινια που γυρισαν, ειχα βαλει την 1η πολυ παλιοτερα... Ε πες ποια είναι να συνεχίσουμε 1
Tsoukos87 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 57 λεπτά πριν, Millennium είπε Ε πες ποια είναι να συνεχίσουμε όχι γιατί την είχα μισο βρεί και ενώ την είχα βάλει παλιότερα και ήμουν 90% σίγουρος ποιά είναι η πρωταγωνίστρια, πήρα την επιβεβαίωση απο βοήθημα γιατί έσπαγα το κεφάλι μου να την βρω και οπότε σιωπώ γιατί δεν είναι δικαιο. Καλέ μην αγχώνεσαι και κολλάς, βουρ στο ψητό φίλε και ρίξε καμιά ταινία στο νήμα..
BadIndian Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Millennium είπε Βάζω εύκολη να μη κολλάμε. Εύκολη όντως. "Στρατιώτες του Σύμπαντος" του Πολ Βερχόφεν (Starship Troopers -1997) με την Ντενίζ Ρίτσαρντς. https://www.imdb.com/title/tt0120201/ 1 1
xaros73 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 8 ώρες πριν, BadIndian είπε Εύκολη όντως. "Στρατιώτες του Σύμπαντος" του Πολ Βερχόφεν (Starship Troopers -1997) με την Ντενίζ Ρίτσαρντς. https://www.imdb.com/title/tt0120201/ Θα γινει remake απο τον Denis Villeneuve διαβασα καπου.
Koopas Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 11 ώρες πριν, Millennium είπε Βάζω εύκολη να μη κολλάμε. 10 ώρες πριν, BadIndian είπε Εύκολη όντως. "Στρατιώτες του Σύμπαντος" του Πολ Βερχόφεν (Starship Troopers -1997) με την Ντενίζ Ρίτσαρντς. https://www.imdb.com/title/tt0120201/ 1 ώρα πριν, xaros73 είπε Θα γινει remake απο τον Denis Villeneuve διαβασα καπου. Την είχε βάλει και ο Πράκτορας, κάποια στιγμή στο πρόσφατο παρελθόν, με την επική σκηνή προς το τέλος. Θα το ξαναπώ, ανέλπιστα ευχάριστη ταινία! Όσο για το remake, έχω τις επιφυλάξεις μου. 1
Millennium Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Αχρειαστο remake κατά τη γνώμη μου, αλλά δεν αφήνουν τίποτα στην ησυχία του.
tasanton Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 18 hours ago, katergaris79 said: Είσαι σε πολύ καλό δρόμο! Επειδή και οι 2 είναι ΠΟΛΥ συγκεκριμένοι, αν καταλάβετε έστω τον ένα από τους 2, το βρήκατε. Μπας και είναι το The Bourne Supremacy (2004) ? 1
Koopas Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Μας έχει τσακίσει ο @katergaris79. "Μύρισε" κι αυτός Άνοιξη και μας έβαλε φωτογραφία με μέλισσες. Την έψαξα κι εγώ με τη βοήθεια των "Σοφών", ίσα ίσα να μου φύγει η περιέργεια! 3
Millennium Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 45 minutes ago, katergaris79 said: Όχι δεν είναι. Πείτε αν είναι να το "κάψουμε". Εγώ λέω να τη πάρει το ποτάμι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα