Millennium Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 10 hours ago, hexenlord said: What we do in the shadows?!!!! Ναι ακριβώς. Και το imdb https://m.imdb.com/title/tt3416742/ 1
Tsoukos87 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Να βάλω κι εγώ άλλη μια, πριν 70 χρόνια περίπου προβλήθηκε.. 2
Millennium Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) 45 minutes ago, Tsoukos87 said: Να βάλω κι εγώ άλλη μια, πριν 70 χρόνια περίπου προβλήθηκε.. Οι 12 Ένορκοι; https://m.imdb.com/title/tt0050083/ Επεξ/σία 11 Απριλίου από Millennium 1
Tsoukos87 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Σωστός , αυτό είναι, νομίζω πως δεν εχει μπει στο νήμα και για αυτό την έβαλα.. 1
Millennium Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 4 minutes ago, Tsoukos87 said: Σωστός , αυτό είναι, νομίζω πως δεν εχει μπει στο νήμα και για αυτό την έβαλα.. Ταινιαρα. Δε θυμάμαι να ξαναμπήκε. Καλά έκανες και την έβαλες. 1
katergaris79 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Ο θίασος δεν είναι αυτό; Edit: Δεν είναι, κόντα ήμουν αλλά δεν είναι αυτό. Ας το αποκαλύψει άλλος! Επεξ/σία 14 Απριλίου από katergaris79 1
Tsoukos87 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 1 ώρα πριν, katergaris79 είπε Ο θίασος δεν είναι αυτό; Edit: Δεν είναι, κόντα ήμουν αλλά δεν είναι αυτό. Ας το αποκαλύψει άλλος! Οχι αλλά σε καλό δρόμο είσαι φίλος 2
Millennium Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 17 hours ago, hexenlord said: Σορρυ παιδια ξεχαστηκα τελειως, παμε: Κάτι σε μετά αποκαλυπτική ταινία μου κάνει... Δώστε καμμιά βοήθεια βρε παιδιά αν βλέπετε ότι δεν τις βρίσκουμε. 1
hexenlord Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ειναι ταινια φαντασιας αλλα οχι αποκαλυπτικη. Ο σκηνοθετης της εχει κανει αλλη μια ταινια φαντασιας-τρομου που εφαγε τρελο κραξιμο. ΕΙναι πολυ ιδιαιτερη ταινια. Οριακα art movie υπο μια εννοια. Επεξ/σία 14 Απριλίου από hexenlord
Millennium Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Μπα δε βλέπω φως στις δύο τελευταίες... Εγώ πάω πάσο.
katergaris79 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου ΟΚ, ας δώσω το πρώτο να ξεκολλήσουμε: Ταξίδι στα Κύθηρα Να κάνω και μια απόπειρα για το δεύτερο; Megalopolis 2 1
Tsoukos87 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Σωστός, ναι το ταξίδι στα κύθηρα είναι, η τελευταία ταινία του Μ. Κατράκη και Δ. Παπαγιαννόπουλου πολύ καλή ταινία όπως οι περισσότερες του Αγγελόπουλου, σε μένα η άλλη ταινία μου έρχεται το Dune το παλιό του Lynch αλλά δε νομίζω να είναι αυτό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα