Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε

image.png.f22f62f9614a65d8795a1d53b46038ae.png

Προσπαθω να θυμηθω ταινιες που τον εχω δει και μοιαζει το look καπως. Σε πολλα Αυστραλεζικα δεν τον εχω δει που θα μπορουσε να παιζει. Θα πω Mortal Engines μπας και...

Δημοσ.

Καλησπέρα στους "Αλύγιστους" της 7ης Τέχνης!

Παραθέτω μια που στριφογύριζε αρκετό καιρό τώρα στο μυαλό μου, όπως και ο σκηνοθέτης της. Μπορεί να μοιάζει το απόσπασμα από ταινία τρόμου, αλλά δεν έχει καμία σχέση. Κοινωνικό θα το χαρακτήριζα. Αμερικάνικη ανεξάρτητη παραγωγή. Δεν έχει ξαναμπεί απ' όσο θυμάμαι.

6.webp

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Παραθέτω μια που στριφογύριζε αρκετό καιρό τώρα στο μυαλό μου, όπως και ο σκηνοθέτης της. Μπορεί να μοιάζει το απόσπασμα από ταινία τρόμου, αλλά δεν έχει καμία σχέση. Κοινωνικό θα το χαρακτήριζα. Αμερικάνικη ανεξάρτητη παραγωγή. Δεν έχει ξαναμπεί απ' όσο θυμάμαι.

6.webp

Ghost Dog: The Way of the Samurai (1999).

Πολύ γαμάτη ταινία, από τις καλύτερες του Jim Jarmusch. Ψήνομαι να την ξαναδώ.

https://www.imdb.com/title/tt0165798/

Επεξ/σία από Glikos
  • Thanks 4
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Glikos είπε

Ghost Dog: The Way of the Samurai (1999).

Πολύ γαμάτη ταινία, από τις καλύτερες του Jim Jarmusch. Ψήνομαι να την ξαναδώ.

https://www.imdb.com/title/tt0165798/

Εύγε! Άψογος! Συμφωνώ για τον Τζιμ. Έχω μια αδυναμία στη συγκεκριμένη παρομοίως και θα την έβλεπα ξανά με ευχαρίστηση.

Πάμε άλλη μια; Εντελώς άλλο στυλ, αλλά με παρόμοιο συναισθηματικό αντίκτυπο τολμώ να πω. Δεν νομίζω να έχει μπει ξανά, αλλά έχει αναφερθεί (εσφαλμένα) ως πιθανή απάντηση. 

3.jpg

• Like 2
Δημοσ.
12 hours ago, BadIndian said:

6.webp

Ωραία ταινία. Εύγε Ινδιάνε...

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Η Σοφία Λόρεν είναι αριστερά;

Καλημέρα. Αν και της φέρνει, όχι δεν είναι η Σοφία Λόρεν. Είναι όμως ευρωπαϊκή παραγωγή πασίγνωστου σκηνοθέτη και με επιφανή πρωταγωνιστή που έκανε διεθνή καριέρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...