Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 hours ago, BadIndian said:

Εύγε! Άψογος! Συμφωνώ για τον Τζιμ. Έχω μια αδυναμία στη συγκεκριμένη παρομοίως και θα την έβλεπα ξανά με ευχαρίστηση.

Πάμε άλλη μια; Εντελώς άλλο στυλ, αλλά με παρόμοιο συναισθηματικό αντίκτυπο τολμώ να πω. Δεν νομίζω να έχει μπει ξανά, αλλά έχει αναφερθεί (εσφαλμένα) ως πιθανή απάντηση. 

3.jpg

Κάτι σε Bergman μου κάνε η εικόνα. Είμαι μακριά;

• Like 1
  • Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 25/04/2025 at 23:56, BadIndian said:

Εύγε! Άψογος! Συμφωνώ για τον Τζιμ. Έχω μια αδυναμία στη συγκεκριμένη παρομοίως και θα την έβλεπα ξανά με ευχαρίστηση.

Πάμε άλλη μια; Εντελώς άλλο στυλ, αλλά με παρόμοιο συναισθηματικό αντίκτυπο τολμώ να πω. Δεν νομίζω να έχει μπει ξανά, αλλά έχει αναφερθεί (εσφαλμένα) ως πιθανή απάντηση. 

3.jpg

Ας τη πάρει το ποτάμι για να ξεκολλήσουμε λέω εγώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα στους "Ράμπο" του νήματος!

Κρίμα...

Δε φαντάστηκα πως δεν θα υπήρχε έστω και μια απάντηση, ενώ μάλιστα έχει βρεθεί κι ο σκηνοθέτης της, δηλαδή ο Μπέργκμαν...

Υπέθεσα πως εύκολα θα γινόταν η σύνδεση (όχι στο lens) της νεαράς (σχεδόν ανήλικης) κορασίδας στα δεξιά της φωτογραφίας που παρέθεσα, με την "Πηγή των Παρθένων" του 1960. Για την ιστορία και μόνο είναι η "κόρη" του Μαξ φον Σύντοφ στην ταινία. Το ρόλο της "Σοφία Λόρεν" δίπλα της, θα τον ανακαλύψετε όσοι δείτε ή θυμηθείτε την ταινία. Δε θα κάνω κάποιο άλλο spoiler. Oscar καλύτερης Ξενόγλωσσης το '61.

The Virgin Spring

https://www.imdb.com/title/tt0053976

• Like 2
Δημοσ.

Ρικ Ντάλτον κάποτε στο Χόλυγουντ. Ταραντίνο 2019. Από την τελική σεκάνς, λίγο πριν την επίθεση. Σωστά;

https://www.imdb.com/title/tt7131622/

1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε

Ωραία , κανείς δεν την βρήκε την παραπάνω, ας βάλω μια σχετικά γνωστή όπου η συγκεκριμένη εικόνα έχει γίνει και meme.

image.png.dbfba78a9e2927586bf85cd2e8f0c9d9.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τσσ ωραία κλειστή τρίπλα και σουτ με το εξωτερικό στο γάμα της εστίας , εκεί που μπιπ οι αράχνες για τον αγαπητό Κρισάντους.

Ναι ολόσωστος ο αγαπημένος "άμπαλος" ινδιάνος, είναι το Κάποτε στο Χολυγουντ!!

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...