fitsoulas2024 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 37 λεπτά πριν, xaros73 είπε Δεν το εχω κατεβασει σιγουρα οποτε απο καπου το εχω δει. Μαλλον στα πρωτα χρονια της ιδιωτικής, τοτε που εβαζαν τα καλυτερα στα αγρια χαραματα. Ειχαν παιξει τοτε πολλες καλες σειρες και ταινιες που δεν προβληθηκαν ποτε prime time. Μεχρι και Star Trek TNG το ειχαν βαλει στις 3 το πρωι... Αν ειχε προβληθει τοτε ρωτησα, το 1967.
xaros73 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Αν ειχε προβληθει τοτε ρωτησα, το 1967. Ε δεν το διευκρινησες αν αναφερεσαι για την ταινια ή την σειρα. Εγω απαντησα για την σειρα που ειναι τελη 80ς. Για την ταινια δεν ξερω αν προβληθηκε στα σινεμα. Εγω την ειχα δει πρωτη φορα στην τηλεοραση καπου στα 80ς. Επεξ/σία 10 Μαϊου από xaros73
suspiria Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 40 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε έχει να κάνει με Πάπα , Βατικανό και έτσι;; ναι! 1
Tsoukos87 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Χμ τότε θα κάνω μαντεψιά σε κάποιες που μου έρχονται στο μυαλό γιατί με αυτή τη λήψη δύσκολα να βρω κάτι, το 1ο είναι το Angels & Demons (illuminati), μετά το the ritual. Βάζω και εγώ μια.. 3
suspiria Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Λίγο έως πολύ αυτή η φωτογραφία που ανέβασα είναι μια από τις "δεύτερες" αφίσες της ταινίας. 1
BadIndian Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 8 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Χμ τότε θα κάνω μαντεψιά σε κάποιες που μου έρχονται στο μυαλό γιατί με αυτή τη λήψη δύσκολα να βρω κάτι, το 1ο είναι το Angels & Demons (illuminati), μετά το the ritual. Βάζω και εγώ μια.. Μήπως το "The Road" (2009); 1
Tsoukos87 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 2 ώρες πριν, BadIndian είπε Μήπως το "The Road" (2009); οχι καμία σχέση, αγαπητέ ινδιάνε...
Millennium Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Θα τις πάρει το ποτάμι αυτές που δεν βρέθηκαν ή θα δώσετε κάποια βοήθεια;
suspiria Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Να πω για τη δικιά μου. Ιταλική κωμωδία γνωστού σινεφίλ σκηνοθέτη.
lovesucks Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Στις 10/5/2025 στις 7:27 ΜΜ, suspiria είπε Για πειτε... Habemus Papam(2011) https://m.imdb.com/title/tt1456472/ Αν είναι αυτή, την έχω δει και είναι πολύ καλή! Βοήθησε το ιταλική κωμωδία..🙂 3 1
suspiria Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Ωραίος. Ναι αυτή είναι και ο Nanni Moretti είναι ο αγαπημένος μου σκηνοθετης. Μαζί με Dario Argento βεβαίως βεβαίως.... 3
Tsoukos87 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Στις 11/5/2025 στις 11:29 ΠΜ, Tsoukos87 είπε Χμ τότε θα κάνω μαντεψιά σε κάποιες που μου έρχονται στο μυαλό γιατί με αυτή τη λήψη δύσκολα να βρω κάτι, το 1ο είναι το Angels & Demons (illuminati), μετά το the ritual. Βάζω και εγώ μια.. Είναι πάρα πολύ γνωστή η ταινία, τις προάλλες είχαμε και την παγκόσμια ημέρα, ο σκηνοθέτης έχει κάνει πολύ καλές ταινίες, αυτή δεν είναι η καλύτερη του αντικειμενικά, έχει να κάνει με ένα ζευγάρι και με "cultists που εισβάλλουν στο σπίτι τους". Ελπίζω να βοήθησα, παίζουν πάρα πολύ γνωστοί ηθοποιοί.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα