Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BadIndian είπε

Redrum=murder= Η Λάμψη. Πιθανότατα όμως όχι το κορυφαίο του Κιούμπρικ, αλλά αυτό το μέτριο, του King?

Οχι αγαπητέ δεν είναι το remake του 97

Δημοσ.

Το βρήκε ο Σουσπίρια. Εύγε. Δεν το χω δει και για αυτό ήμουn επιφυλακτικός ακόμα και για τη Λάμψη του King.

Η δική μου πάντως δεν είναι τρόμου. Επίσης και οι δυο ηθοποιοί μαζί δε νομίζω να έχουν συνεργαστεί ξανά...

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, suspiria είπε

Δωσε hint καηκα

Νομίζω πως οι ηθοποιοί είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι. Η σκηνή είναι από την αρχή της ταινίας και το συμβάν που λαμβάνει χώρα στην ακρόαση που βλέπουμε, είναι εκείνο που αλλάζει τη ζωή του πρωταγωνιστή (δεν είναι στη φωτό) και της οικογένειας του, οδηγώντας τον σε "ακραία" μέτρα. Κοινωνική και προφανώς αμερικάνικη επί εποχής Ομπάμα αν θυμάμαι καλά.

Άμα ήταν όμως κανένας Argento ή κάνα giallo (Μπάβα, Φούλτσι κτλ) θα το έβρισκες πριν καν το βάλω 😁 (αστειεύομαι φυσικά φίλτατε)

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Ο ηθοποιός είναι νομίζω ο James Woods που έχει παίξει σε πολλά καλτ θρίλερ-τρόμου όπως και την καλτ σκηνή στο Scary Movie 2 που κάνει τον Εξορκιστή, αλλά την ταινία δεν την ξέρω ούτε την άλλη ηθοποιό μου θυμίζει κάτι

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ο Γουντς είναι. Δεν έχει παίξει όμως μόνο σε τρόμου... Για τη γυναίκα έχω να πω πως έχει αποβιώσει και ότι έγινε γνωστή για την σχέση της με την Έλεν ντε Τζενέρις... Ελάτε παιδιά. Στο πιάτο σας την έχω δώσει

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HPXMAN είπε

https://www.imdb.com/title/tt0251160/

john q

γιατρός και διοικηση νοσοκομείου απέναντι στους γονείς

Winner, winner

Chicken dinner!

Εύγε! Είναι όντως το John Q με τον Ντενζέλ Γουάσινγκτον. Μπράβο Πρόεδρε ελληνικών ταινιών! 

• Like 1
Δημοσ.

Το John Q ήταν με την πρώην της ντε Τζενερις ε. Ωραίος ο hpx.

1 hour ago, Tsoukos87 said:

Νόμιζα ότι θα την βρίσκατε εύκολα και χωρίς πολλές βοήθειες, είναι αρκετά γνωστή.

Και πάμε άλλη μια τώρα που είμαι ζεστός..

image.png.657f46c6edd9a255b8cf24d8028c9129.png

Εκκρεμεί αυτή

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Νόμιζα ότι θα την βρίσκατε εύκολα και χωρίς πολλές βοήθειες, είναι αρκετά γνωστή.

Και πάμε άλλη μια τώρα που είμαι ζεστός..

image.png.657f46c6edd9a255b8cf24d8028c9129.png

Ο Χιου Τζάκμαν είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...