suspiria Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Με φωτισες. Δεν βλέπω τέτοιες ταινίες. Μόνο σαν εικόνα κάτι μου έρχεται. I give up.
Millennium Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Ποιο είναι; Το Judge Dredd; https://m.imdb.com/title/tt0113492/ 2 1
Koopas Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 26 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Κοντά είσαι, "I am the law" "I am a joke" θα έπρεπε να είναι η ατάκα του. Ο Ντρεντ, ποτέ, μα ποτέ ΔΕΝ βγάζει το κράνος. 1 4
Tsoukos87 Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Είναι ο Σλάι φίλε Κουπ για αυτόν και τον Τσάκ Νόρις δεν υφίστανται τέτοιοι κανόνες!! 10 λεπτά πριν, Millennium είπε Ποιο είναι; Το Judge Dredd; https://m.imdb.com/title/tt0113492/ Ναι αυτό είναι Μιλ!! 1 1
xaros73 Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Το Dredd με τον Urban ειναι επος. Ακουγεται ξανα για σειρα, ειχε παγωσει για καιρο αλλά ειχα διαβασει προσφατα οτι μαλλον θα την κανουν τελικα. 2
Tsoukos87 Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 7 ώρες πριν, suspiria είπε Ευρωπαϊκό horror. Πολύ underrated κατά τη γνώμη μου. Άξιζε περισσότερης προσοχής. Χωρίς βέβαια να έχει χάλια βαθμολογία στο imdb. Κοίτα να δεις ταυτόχρονα έγινε η ανάρτηση. Το κουφό είναι ότι οι 2 ταινίες συνδέονται μεταξύ τους και θα το αποκαλύψω αργότερα πως. Βαμπιροκατάσταση και έτσι φίλε, μήπως είναι κάνα σουηδικό-νορβηγικό "άσε το κακό να μπεί;" Βάζω άλλη μια πολύ δυνατό έργο, γυρίστηκε πρίν 25 χρόνια απο λατινική αμερική, ο σκηνοθέτης πάρα πολύ γνωστός. 1
suspiria Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 43 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Βαμπιροκατάσταση και έτσι φίλε, μήπως είναι κάνα σουηδικό-νορβηγικό "άσε το κακό να μπεί;" Οχι και παλι. Νοτια Ευρωπη
fitsoulas2024 Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 3 ώρες πριν, Koopas είπε "I am a joke" θα έπρεπε να είναι η ατάκα του. Σωστα, ο Σλαι ειχε γελοιοποιησει τον ηρωα σε αυτη τη ταινια
Tsoukos87 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Στις 22/5/2025 στις 3:08 ΜΜ, suspiria είπε Ευρωπαϊκό horror. Πολύ underrated κατά τη γνώμη μου. Άξιζε περισσότερης προσοχής. Χωρίς βέβαια να έχει χάλια βαθμολογία στο imdb. Στις 22/5/2025 στις 10:39 ΜΜ, Tsoukos87 είπε Να τις πάρει το ποτάμι ή να δώσω hint έστω στην δικιά μου που είναι πολύ γνωστή;
Millennium Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Δώσε βοήθεια αν και θρίλερ ή τρόμου από λατινική Αμερική χλωμό να το βρω εγώ. Δώσε για τους άλλους 21 minutes ago, Tsoukos87 said: Να τις πάρει το ποτάμι ή να δώσω hint έστω στην δικιά μου που είναι πολύ γνωστή; 1
suspiria Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Ιταλικό.... Στις 22/5/2025 στις 10:39 ΜΜ, Tsoukos87 είπε Βαμπιροκατάσταση και έτσι φίλε, μήπως είναι κάνα σουηδικό-νορβηγικό "άσε το κακό να μπεί;" Βάζω άλλη μια πολύ δυνατό έργο, γυρίστηκε πρίν 25 χρόνια απο λατινική αμερική, ο σκηνοθέτης πάρα πολύ γνωστός. Amores perros (2000) - IMDb Ταινιαρα. Θυμαμαι περιμενα πως και πως να βγει στο σινεμα. 2 1
Tsoukos87 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 1 ώρα πριν, suspiria είπε Ιταλικό.... Amores perros (2000) - IMDb Ταινιαρα. Θυμαμαι περιμενα πως και πως να βγει στο σινεμα. Ναι αυτό είναι, ωραίος!! Πολύ καλή ταινία , τώρα έγραφα hint για να δώσω μπας και βρεθεί. Το δικό σου δεν το ξέρω πάντως, ιταλικά τα μόνα που θυμάμαι είναι τύπου Αρτζέντο αλλά 70-80ς ταινίες.
Tsoukos87 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Χμμ τότε 2 του Αρτζέντο με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα, Non ho sonno ή το Giallo , είναι κάποιο απο αυτά τα 2; 3
suspiria Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου ναι ειναι το πρωτο, το οποιο ειναι μια πολυ καλη ταινια με εξαιρετικο ost! 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα