Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tsoukos87 είπε

Collateral ο Τομ δεν είναι αριστερά;

Φέρε τον έλεγχο να σου βάλω άριστα!

Ναι αυτό είναι φυσικά. Δεν είχα παρατηρήσει ποτέ τον σχεδόν cameo ρόλο του Statham στην ταινία του Μάικλ Μαν. Ρίξε και λινκ να είσαι κύριος.

• Thanks 1
  • Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Φέρε τον έλεγχο να σου βάλω άριστα!

Ναι αυτό είναι φυσικά. Δεν είχα παρατηρήσει ποτέ τον σχεδόν cameo ρόλο του Statham στην ταινία του Μάικλ Μαν. Ρίξε και λινκ να είσαι κύριος.

Να σου πω την αλήθεια ούτε εγω θυμάμαι τον Στείθαμ απλά αυτό το γκριζαρισμένο μαλλί και αυτό του κουστούμι μου παραπέμπει πάντα στον Τομ Κρούζ και σε αυτή την ταινία.

Ορίστε και το λινκ : https://www.imdb.com/title/tt0369339/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_4_nm_4_in_0_q_colla

Λοιπόν η δικιά μου είναι σίκουελ και την είχαν κάνει meme την ταινία με σχετικά πρόσφατα καιρικά φαινόμενα, το πρωτότυπο το έχει κάνει ένας αξέχαστος σκηνοθέτης πριν 40 χρόνια που μας έγνεψε το αντίο πριν λίγο καιρό...νομίζω ότι σας το έδωσα στο πιάτο..

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν επειδή δεν βλέπω να την βρίσκετε αν και είναι πασίγνωστη και πολύ εύκολη, να την πάρει το ποτάμι; 

Δημοσ.

Άρχοντας των δακτυλιδιών; Star Wars; Τι είναι αυτά ρε παιδιά;  😁

Έλα, πάμε μια από μένα. Δεν είναι ο Ελαφοκυνηγός. Τρόμου. Δε νομίζω να έχει ξαναμπεί.

77.jpg

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BadIndian είπε

Άρχοντας των δακτυλιδιών; Star Wars; Τι είναι αυτά ρε παιδιά;  😁

Έλα, πάμε μια από μένα. Δεν είναι ο Ελαφοκυνηγός. Τρόμου. Δε νομίζω να έχει ξαναμπεί.

77.jpg

Από Stephen King μεριά είναι;; 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...