Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, suspiria είπε Για αρκετά μυημένους η παρακάτω Le orme 1975 Επεξ/σία 13 Αυγούστου από TechWeirdo
suspiria Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Δεν πιστεύω να κάνεις search by image στη google??? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 20 λεπτά πριν, suspiria είπε Δεν πιστεύω να κάνεις search by image στη google??? Όχι βέβαια, δεν ξέρω καν τι λες
Millennium Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 33 minutes ago, TechWeirdo said: Le orme 1975 Την έχω δει σε κανάλι που βάζει μόνο παλιές. Αρκετά περίεργη.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Sibyl είπε Βρείτε κι αυτή. The Salt Path 🙂 Επεξ/σία 13 Αυγούστου από TechWeirdo
Sibyl Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, TechWeirdo είπε The Salt Path 🙂 Yes. Πολύ ωραία ταινία και βασισμένη σε αληθινά γεγονοτα. Και το βιβλίο: https://www.politeianet.gr/el/products/9789606451928-reinor-goin-kleidarithmos-to-monopati-tou-alatiou Διαβάστε και την παρουσίαση, αν θέλετε. 2
MaxHeadroom_2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 47 λεπτά πριν, Sibyl είπε Βρείτε κι αυτή. the salt path 2
xaros73 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 8 ώρες πριν, suspiria είπε Για αρκετά μυημένους η παρακάτω H Rachel Ward ειναι αυτη?
suspiria Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Η δεξιά ειναι η Φλοριντα Μπολκαν. Βραζιλιανα, πρώην μοντέλο. Το κοριτσάκι ονομάζεται Νικολέτα Ελμι. Επεξ/σία 13 Αυγούστου από suspiria
Millennium Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 21 hours ago, Millennium said: Για να βοηθήσω. Πρόκειται για ρομαντική ταινία εποχής που βγήκε λίγο πριν τον covid. 1
suspiria Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Little women Το βρηκα χαρη σε αυτον τον τυπακο που τον θυμομουν απο το Call me by your name. Δεν τη ξέρω καν την ταινία και ούτε με ψήνει 😁 Επεξ/σία 14 Αυγούστου από suspiria 1
Millennium Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Το βρήκες. Εμένα πάλι δε με ψήνει το Call me by your name. Γούστα είναι αυτά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα