Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Τον Γκάμπριελ Μπερν τον αναγνώρισα αμέσως. Έπρεπε όμως να μου έρθει η επιφοίτηση για την κομμώτρια προκειμένου να θυμηθώ την ταινία. Είναι η Πατρίσια Αρκετ (αδερφή του Ντεηβιντ, πιο γνωστού από τη σειρά ταινιών scream, ως χαζό - Ντιούι και σύντροφ/σύζυγος της Μόνικα Γκέλερ από τα φιλαράκια aka Cox) και πρωταγωνιστούσε στην ταινία Στίγματα (Stigmata) του 1999 την οποία είχα δει τότε στο filmnet. Θριλερακι και ομολογώ ότι με εξέπληξε η λαβσαξ με την επιλογή της. Δεν πρέπει να είχε ξαναμπεί όντως.

https://www.imdb.com/title/tt0145531

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, Sibyl said:

image.png.ecb6c2d62f61849a8aca8dec305c7c18.png

δεν μου κανει για ταινια.μου φερνει το 😛

1 hour ago, suspiria said:

+5.jpg

ευκολακι.το ελληνικη πραγματικοτητα. η μαμα θα ειναι παντα διπλα να σε προσεχει.μπορεις να της πεις τα παντα 😛

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 21/9/2025 στις 12:15 ΜΜ, Sibyl είπε

image.png.ecb6c2d62f61849a8aca8dec305c7c18.png

1 ώρα πριν, Millennium είπε

Δώστε καμμιά βοήθεια αν μπορείτε.

Western βασισμένο σε αληθινή ιστορία (μεταφορά από βιβλίο). ΄Ενας αντιήρωας-ήρωας. Η μνήμη του διατηρείται ζωντανή ακόμα και σήμερα. Πρωταγωνιστής ή μάλλον συμπρωταγωνιστής, πολύ αγαπημένος ηθοποιός που "χάσαμε" πρόσφατα.

Αφού κάνετε μια προσπάθεια να την βρείτε, μπορείτε, αν θέλετε, να ρίξετε μια ματιά σ΄αυτό:

• Like 3
Δημοσ.
22 minutes ago, Sibyl said:

Western βασισμένο σε αληθινή ιστορία (μεταφορά από βιβλίο). ΄Ενας αντιήρωας-ήρωας. Η μνήμη του διατηρείται ζωντανή ακόμα και σήμερα. Πρωταγωνιστής ή μάλλον συμπρωταγωνιστής, πολύ αγαπημένος ηθοποιός που "χάσαμε" πρόσφατα.

Αφού κάνετε μια προσπάθεια να την βρείτε, μπορείτε, αν θέλετε, να ρίξετε μια ματιά σ΄αυτό:

Tell Them Willie Boy Is Here (1969)

https://m.imdb.com/title/tt0065079/

Δεν την έχω δει. Την έδωσες στο πιάτο τελικά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 21/9/2025 στις 12:29 ΜΜ, suspiria είπε

+5.jpg

Αρρωστο φιλμ φρίκης από μεγάλο ιταλο καλτ σκηνοθέτη που σχεδον σε κάθε ταινία υπέγραφε με διαφορετικό ψευδώνυμο. Αρχές δεκαετίας 80 νομίζω 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...