Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έχω πάει Μάλτα, όμως απο όσους έχουν πάει, κανείς δεν μου είπε ό,τι ξετρελάθηκε. Βέβαια ειναι μικρό δείγμα 2-3 ατόμων. 

Δημοσ.

Για τόσες λίγες μέρες μείνε στην Βαλέτα εκεί είναι τα περισσότερα πράγματα που αξίζει να δεις και θα γλυτώσεις και τα πήγαινε έλα.

Μντινα αξίζει μια επίσκεψη όντως.

Είναι περίεργο μέρος η Μάλτα παρότι νησί θυμίζει περισσότερο χώρα ηπειρωτική/αγροτική και είναι "αχαρισματικη".

Δημοσ.
On 02/05/2024 at 08:39, Chvm said:

Αρχικά επειδή θα είμαι πρώτη φορά solo ήθελα έναν κοντινό προορισμό.. Έπειτα, έχω δει ότι έχει υπέροχα τοπία.. Όμορφες παραλίες.. Καλό φαγητό.. Πάνω κάτω δηλαδή ότι ψάχνει ένας ταξιδιώτης στις διακοπές του 😊

Δεν έχω ιδέα τι είναι αλλά θα το ψάξω! 

Πόσο τέλειες συμβουλές! Thanks!! 

Εσύ πόσες μέρες έμεινες? 

Έχεις να προτείνεις μέρη που αξίζει να επισκεφτεί κάποιος, πέραν όσον προτείνουν οι ταξιδιωτικοί οδηγοί? Κάποιο hotel επίσης.. 

5 μερες ειχα κατσει.4 βραδια . ειχα κλεισει σε αυτο Dean Hamlet Hotel το οποιο ηταν μια χαρα.ειχα παει το 2019.4 βραδιες ειχα δωσει 131 ευρω.μηνα δεκεμβριο ειχα παει το 2019

ειχα παει σε αυτο αν θυμαμαι σωστα (μουσειο torture,dungeons).

https://www.mdinadungeons.com/

πηγα εδω

Dingli Cliffs

υπάρχει η παλια πολη, φρουριο.

πολυ πανε και στο gozo.παιζουν και καταδυσεις εκει οποτε θα μπορουσες να κανεις και μια δοκιμαστικη καταδυση αν θελεις. (dsd) discover scuba diving.

Δημοσ.

Αν μπορεί ο chvm να μας πει αν είναι άντρας ή γυναίκα, ηλικία, μήπως μπορέσουμε να δώσουμε πιο σωστές συμβουλές, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...