yandoubas Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Καλησπέρα , αγοράζω χρόνια από sports direct μέσω ίντερνετ , πριν και μετά το Brexit χωρίς κανένα πρόβλημα . Πέρσι το καλοκαίρι έκανα παραγγελία ~ 150 ευρώ , δεν παρέλαβα μέσα στον καιρό που έκανε συνήθως (δύο , το πολύ τρεις εβδομάδες) , μίλησα μαζί τους , δεν έβγαλα άκρη και μετά από αμφισβήτηση αγοράς από την τράπεζα πιστώθηκαν πίσω τα χρήματα σχεδόν τρεις μήνες μετά . Έφτασα στην απελπισία μου να καλέσω τη μεταφορική που τα φέρνει πάντα για να μου πουν ότι έχουν να εξυπηρετήσουν την εταιρεία πολλά χρόνια . Ίσως ο υπάλληλος δεν ήξερε . Θέλω να ξαναπαραγγείλω στο μέλλον αλλά δεν κατάλαβα πότε ποιος τα σκάτωσε . Είχε κάποιος άλλος αντίστοιχη εμπειρία στη Ρόδο συγκεκριμένα ή και γενικά ; Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Ασχετο με την ερωτηση σας. Τόσο πιο φθηνό είναι το sports direct και ψωνίζετε; δεν έχω ψωνίσει ποτέ, αλλά το ακούω συχνά. Εγώ μπαίνω skroutz με βοηθάει για σύγκριση, και μετα το ψάχνω. Βέβαια τώρα που δεν υπάρχει μια, δεν μπαίνω πουθενά 🤪
Dante80 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 10 hours ago, yandoubas said: Καλησπέρα , αγοράζω χρόνια από sports direct μέσω ίντερνετ , πριν και μετά το Brexit χωρίς κανένα πρόβλημα . Πέρσι το καλοκαίρι έκανα παραγγελία ~ 150 ευρώ , δεν παρέλαβα μέσα στον καιρό που έκανε συνήθως (δύο , το πολύ τρεις εβδομάδες) , μίλησα μαζί τους , δεν έβγαλα άκρη και μετά από αμφισβήτηση αγοράς από την τράπεζα πιστώθηκαν πίσω τα χρήματα σχεδόν τρεις μήνες μετά . Έφτασα στην απελπισία μου να καλέσω τη μεταφορική που τα φέρνει πάντα για να μου πουν ότι έχουν να εξυπηρετήσουν την εταιρεία πολλά χρόνια . Ίσως ο υπάλληλος δεν ήξερε . Θέλω να ξαναπαραγγείλω στο μέλλον αλλά δεν κατάλαβα πότε ποιος τα σκάτωσε . Είχε κάποιος άλλος αντίστοιχη εμπειρία στη Ρόδο συγκεκριμένα ή και γενικά ; Ευχαριστώ Ίδια περίπτωση περίπου. Αγορά 127€ στα μέσα Δεκέμβρη, δεν ήρθε ποτέ. Μετά από 17 e-mail πέρα δώθε (από τον Άννα στον Καϊάφα), έγινε επιστροφή στις 30 Γενάρη. Ήταν η τρίτη φορά που αγόραζα από το site, οι δύο πρώτες είχαν φθάσει χωρίς πρόβλημα.
yandoubas Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 8 ώρες πριν, Manefs23 είπε Ασχετο με την ερωτηση σας. Τόσο πιο φθηνό είναι το sports direct και ψωνίζετε; δεν έχω ψωνίσει ποτέ, αλλά το ακούω συχνά. Εγώ μπαίνω skroutz με βοηθάει για σύγκριση, και μετα το ψάχνω. Βέβαια τώρα που δεν υπάρχει μια, δεν μπαίνω πουθενά 🤪 Έχει καλές προσφορές κατά καιρούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα