Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση εκανα αιτηση για 4000 ευρω με το fastloan της eurobank ειμαι με τον βασικο 830 ευρω μεικτα 705 ευρω καθαρα εβαλα αποπληρωμη σε 60 μηνες με μηνιαια δοση 96 βγαινει τι πιστευετε θα μου το εγκρινουν

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nadal1999 είπε

καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση εκανα αιτηση για 4000 ευρω με το fastloan της eurobank ειμαι με τον βασικο 830 ευρω μεικτα 705 ευρω καθαρα εβαλα αποπληρωμη σε 60 μηνες με μηνιαια δοση 96 βγαινει τι πιστευετε θα μου το εγκρινουν

1760 ευρώ σε τόκους; ouch...

Δεν ξέρω για ποιο λόγο το ζήτησες αλλά αν σε βολεύει σκέψου να δεις για πιστωτική κάρτα και να δεις αν μπορείς να βάλεις κάποιες αγορές/έξοδα εκεί με άτοκες δόσεις (π.χ εφορία ή αγορές από πολυκαταστήματα)

Για το ερώτημα του θέματος, άγνωστο, εξαρτάται από τα στοιχεία που έχουν για σένα σαν πελάτη και την πολιτική τους την δεδομένη χρονική στιγμή

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα πάντως μου είχε έρθει η έγκριση σε λιγότερο από 5 λεπτά μετά την αίτηση.

Όπως και να έχει δεν σε συμφέρει αυτό το είδος δανείου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ψάξε κάτι άλλο, είναι ληστεια

Δημοσ.

φίλε απευθύνσου στον Αλι Μπαμπά και τους 40 κλέφτες. Κόβω το κεφάλι μου ότι θα πετύχεις καλύτερη συμφωνία. Καλά ρε πως πάτε και κάνετε τέτοιες κινήσεις, δε μπορώ να το χωνέψω.

Είναι προφανώς της λογικής..λίγα λίγα να μη φαίνονται. Μόνο 96/μήνα, τίποτα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Συν ότι νομίζω από όσα θα αιτηθεί θα πάρει-200, γιατί τα άλλα θα είναι έξοδα φακέλου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...