Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη το συγκεκριμενο το παρακολουθω συχνα.. την συγκεκριμενη προσφορα την βγαζει παρα πολυ συχνα... σχεδον καθε μηνα!

Επισης, ενα διαστημα το 9,99 στο site , αν εμπαινες απο το app (iOS/Android) εβγαινε στα 8,99.. ακομα πιο κατω δλδ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εμένα στο udemy μου πετάει πολύ συχνά προσφορές αν μπω από ανώνυμη. Όλα μου τα courses τα έχω αγοράσει στα 10-12€. Μπαίνω από ανώνυμη, το βάζω στο καλάθι και μετά συνδέομαι και μένει η προσφορά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Titos301 said:

αυτο το 9.99€ τι αγοραζει;

lifetime τα πακετα εκμαθησης ή για 1 μηνα;

Κάθε μάθημα στο Udemy είναι για εφ'όρου ζωής αγορά.

By purchasing a Udemy marketplace course, you obtain lifetime access to that course alone after enrolling in it. (Lifetime access = Once you purchase a course, you'll have access for life, provided that your account is in good standing and Udemy continues to have a license to that course.)

Επεξ/σία από csontheline
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστούμε τσιμπήσα ένα μάθημα για το davinci resolve . Και 2 δωρεάν . Καλα τα video του YouTube δε λέω αλλά να δούμε τι έχει να μας προσφέρει κ το μάθημα μέσα από το udemi .

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, nickk0kkav said:

Ευχαριστούμε τσιμπήσα ένα μάθημα για το davinci resolve . Και 2 δωρεάν . Καλα τα video του YouTube δε λέω αλλά να δούμε τι έχει να μας προσφέρει κ το μάθημα μέσα από το udemi .

άμα είναι τπτ καλό, ρίξε σύρμα, με ενδιαφέρει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχουν πολλά reviews (αξιολογησεις) και παράλληλα υψηλή βαθμολογια, χτυπάτε άφοβα.

Ακόμη ενα κριτήριο ειναι να ειναι επίκαιρα, ενημερωμενα προσφατα ( Last updated ) , οπως και οι ώρες του course, που μπορει να φανερωνει και μια μεγαλυτερη εμβαθυνση.

Τελος, υπαρχει και το preview σε καθε course, με αρκετα βιντεο free , για να ρίξετε ενα βλεφαρο πριν την αγορα. 😉

Η απόκτηση γνώσης ειναι επένδυση, ποσο μάλλον οταν προέρχεται απο επαγγελματίες που έχουν πολύχρονη εμπειρία στο αντικείμενο τους. 👍

Επεξ/σία από Damianus
  • Like 4
Δημοσ.
13 ώρες πριν, journeyman77 είπε

άμα είναι τπτ καλό, ρίξε σύρμα, με ενδιαφέρει

https://www.udemy.com/course/color-grading-with-da-vinci-resolve-beginner-to-advanced/

Τσεκαρε και εμένα μου το πρότεινε γραφιστρια που δεν ξέρει davinci , δουλεύει after effects .. αλλά ξέρει να ψάχνει καλά το udemi και αυτό φαίνεται ΑΑΑΑ

Δημοσ.

φαίνεται να "το έχει" ο τύπος. Ένα αρνητικό που βρίσκω είναι ότι κάνει το μάθημα σε Resolve v16 (ενώ κοντεύουμε στην v19) με ότι αυτό συνεπάγεται στα νέα features.

Το πόσο καλύτερο ή πιο αναλυτικό είναι από τα διάφορά YouTube tutorials,  θα φανεί μετά την απομάκρυνση από το ταμείο.

Δημοσ.
Στις 19/5/2024 στις 3:49 ΠΜ, Damianus είπε

Αν έχουν πολλά reviews (αξιολογησεις) και παράλληλα υψηλή βαθμολογια, χτυπάτε άφοβα.

Ακόμη ενα κριτήριο ειναι να ειναι επίκαιρα, ενημερωμενα προσφατα ( Last updated ) , οπως και οι ώρες του course, που μπορει να φανερωνει και μια μεγαλυτερη εμβαθυνση.

Τελος, υπαρχει και το preview σε καθε course, με αρκετα βιντεο free , για να ρίξετε ενα βλεφαρο πριν την αγορα. 😉

Η απόκτηση γνώσης ειναι επένδυση, ποσο μάλλον οταν προέρχεται απο επαγγελματίες που έχουν πολύχρονη εμπειρία στο αντικείμενο τους. 👍

εχω κανει πολλά σεμιναρια ηλεκτρονικα σχεδόν κάθε τυπου με τα περισσοτερα να ειναι δεκάδες (ή και εκατοντάδες) ώρες τα οποία ολα σχεδόν περιελάμβαναν εξετάσεις/ενδιάμεσες εργασίες κτλ.

Τα σεμινάρια τύπου udemy,coursera κτλ μονο επιδερμική γνώση προσφέρουν,ίσως σε ένα πιο δομημένο φορμάτ απο αυτό που θα είχε στη διάθεση του κάποιος που θα εψαχνε μονος του μεσω διαδικτύου.

Κατά την άποψη μου,για να αποκτήσει κάποιος γνώση για το χόμπυ του κτλ ειναι μια χαρά το udemy αλλα για επαγγελματική υψηλού επιπέδου γνώση ειναι σπατάλη χρημάτων χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιαστικό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 18/05/2024 at 22:09, nickk0kkav said:

Το 2ο πρόσωπο πάει σε όποιον το διαβάζει, όχι αποκλειστικά σε σένα (⤴️).

Το udemy σε σχέση με τα δωρεάν (όπου τα βρίσκει κανείς) έχει την διαφορά ότι είναι οργανωμένα, μπορείς να επικοινωνήσεις με τον διδάσκοντα/ουσα για να σου λύσει απορίες και προσφέρει το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης (όση δύναμη και αν προσφέρει αυτό).

Προφανώς δεν είναι φροντιστήριο, αλλά δεν το πληρώνεις από μερικές εκατοντάδες μέχρι μερικές χιλιάδες ευρώ. Είναι απλώς για να πάρεις πακεταρισμένη γνώση και να ξεκινήσεις από εκεί.

Πχ για προγραμματισμό, μπορείς να συνεχίσεις με https://www.codewars.com/, https://goodfirstissue.dev/

Αλλά αν προσθέσεις και μερικά πιστοποιητικά udemy στο linkedin σχετικά με αυτό που ψάχνεις να εργαστείς, μπορεί να σε ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλα βιογραφικά (σε λογικά πλαίσια).

Edit : Τα μαθήματα (ή γενικά, μαθήματα) μπορεί να τα βρει κανείς και αλλού. Για παράδειγμα υπάρχουν ξένα πανεπιστήμια που δίνουν δωρεάν πρόσβαση σε διαλέξεις. Αυτό που πληρώνει κανείς, είναι η πιστοποίηση. (πχ MIT deep learning http://introtodeeplearning.com/)

2 hours ago, HatTrick said:

εχω κανει πολλά σεμιναρια ηλεκτρονικα σχεδόν κάθε τυπου με τα περισσοτερα να ειναι δεκάδες (ή και εκατοντάδες) ώρες τα οποία ολα σχεδόν περιελάμβαναν εξετάσεις/ενδιάμεσες εργασίες κτλ.

Τα σεμινάρια τύπου udemy,coursera κτλ μονο επιδερμική γνώση προσφέρουν,ίσως σε ένα πιο δομημένο φορμάτ απο αυτό που θα είχε στη διάθεση του κάποιος που θα εψαχνε μονος του μεσω διαδικτύου.

Κατά την άποψη μου,για να αποκτήσει κάποιος γνώση για το χόμπυ του κτλ ειναι μια χαρά το udemy αλλα για επαγγελματική υψηλού επιπέδου γνώση ειναι σπατάλη χρημάτων χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιαστικό. 

Έκανα σε φροντιστήριο τα μαθήματα για το CCNA, αλλά με το μάθημα του Neil Anderson τα φρέσκαρα όπου χρειαζόταν, έβλεπα και ξαναέβλεπα ότι δεν καταλάβαινα και μάθαινα εξτρά πράγματα μέσα από τις ασκήσεις.
Οπότε, το "υψηλού επιπέδου" δεν ταιριάζει παντού, ειδικά αν σκεφτείς ότι η "υψηλού επιπέδου" μπορεί να κοστίσει μερικά χιλιάρικα, ενώ εδώ τα παίρνεις με 10€. Προφανώς και υπάρχει πολύ σκουπιδαριό εκεί μέσα, όπως υπάρχει και στα φροντιστήρια "υψηλού επιπέδου".

On 19/05/2024 at 03:49, Damianus said:

Η απόκτηση γνώσης ειναι επένδυση

Εδώ είναι όλο το ζουμί.

Επεξ/σία από csontheline
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, csontheline είπε

Το 2ο πρόσωπο πάει σε όποιον το διαβάζει, όχι αποκλειστικά σε σένα (⤴️).

Το udemy σε σχέση με τα δωρεάν (όπου τα βρίσκει κανείς) έχει την διαφορά ότι είναι οργανωμένα, μπορείς να επικοινωνήσεις με τον διδάσκοντα/ουσα για να σου λύσει απορίες και προσφέρει το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης (όση δύναμη και αν προσφέρει αυτό).

Προφανώς δεν είναι φροντιστήριο, αλλά δεν το πληρώνεις από μερικές εκατοντάδες μέχρι μερικές χιλιάδες ευρώ. Είναι απλώς για να πάρεις πακεταρισμένη γνώση και να ξεκινήσεις από εκεί.

Πχ για προγραμματισμό, μπορείς να συνεχίσεις με https://www.codewars.com/, https://goodfirstissue.dev/

Αλλά αν προσθέσεις και μερικά πιστοποιητικά udemy στο linkedin σχετικά με αυτό που ψάχνεις να εργαστείς, μπορεί να σε ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλα βιογραφικά (σε λογικά πλαίσια).

Edit : Τα μαθήματα (ή γενικά, μαθήματα) μπορεί να τα βρει κανείς και αλλού. Για παράδειγμα υπάρχουν ξένα πανεπιστήμια που δίνουν δωρεάν πρόσβαση σε διαλέξεις. Αυτό που πληρώνει κανείς, είναι η πιστοποίηση. (πχ MIT deep learning http://introtodeeplearning.com/)

Έκανα σε φροντιστήριο τα μαθήματα για το CCNA, αλλά με το μάθημα του Neil Anderson τα φρέσκαρα όπου χρειαζόταν, έβλεπα και ξαναέβλεπα ότι δεν καταλάβαινα και μάθαινα εξτρά πράγματα μέσα από τις ασκήσεις.
Οπότε, το "υψηλού επιπέδου" δεν ταιριάζει παντού, ειδικά αν σκεφτείς ότι η "υψηλού επιπέδου" μπορεί να κοστίσει μερικά χιλιάρικα, ενώ εδώ τα παίρνεις με 10€. Προφανώς και υπάρχει πολύ σκουπιδαριό εκεί μέσα, όπως υπάρχει και στα φροντιστήρια "υψηλού επιπέδου".

Εδώ είναι όλο το ζουμί.

συμφωνω σε ολα.Το udemy μου εχει φανει χρησιμο στο να φρεσκαρω γνωσεις απο το πανεπιστημιο,τις οποίες κανονικα για να τις διαβασω θα επρεπε να ανοιξω βιβλια κτλ κτλ χωρις τη διαδραστικότητα που προσφέρει το ιντερνετ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...