opcast Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Καλημέρα, νέος ιδιοκτήτης hisense tv. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα: στην αρχή δεν εμφανιζόταν καν η εφαρμογή, κάποια στιγμή εμφανίστηκε αλλά χωρίς να παίζει κανένα κανάλι.Μου στείλανε link από το service για να κάνω την αναβάθμιση της tv, αλλά και μετά την αναβάθμιση κανένα αποτέλεσμα. Σήμερα με πήρανε τηλ. για να τους στείλω ένα βίντεο που να φαίνεται ότι δεν ανοίγει κανένα κανάλι. Θα ενημερώσω για πιθανή λύση του προβλήματος.
opcast Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Καλησπέρα για όποιον τον ενδιαφέρει πλέον η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά.Με ενημέρωσαν ότι υπήρχε ένα θέμα στον server τους το οποίο και λύθηκε.
mathewgx Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Μου στείλανε και εμένα ένα link από όπου κατέβασα ένα αρχείο bin , το έβαλα σε φλασάκι, αλλά δεν αναγνωρίστηκε από την τηλεόραση.
opcast Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου εμενα εγινε κανονικα η αναβαθμιση,αλλα απο οτι καταλαβα δεν φταιει αυτο.το προβλημα ηταν καθαρα θεμα της εφαρμογης
fysikos Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 11/6/2025 στις 11:48 ΠΜ, opcast είπε Καλημέρα, νέος ιδιοκτήτης hisense tv. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα: στην αρχή δεν εμφανιζόταν καν η εφαρμογή, κάποια στιγμή εμφανίστηκε αλλά χωρίς να παίζει κανένα κανάλι.Μου στείλανε link από το service για να κάνω την αναβάθμιση της tv, αλλά και μετά την αναβάθμιση κανένα αποτέλεσμα. Σήμερα με πήρανε τηλ. για να τους στείλω ένα βίντεο που να φαίνεται ότι δεν ανοίγει κανένα κανάλι. Θα ενημερώσω για πιθανή λύση του προβλήματος. Μπορεις να μου στειλεις το λινκ να δοκικασω μηπως κ το παρει κ η δικη μου; Επεξ/σία 17 Ιουνίου από fysikos
opcast Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) αυτο μου στειλανε https://gorenje.my.salesforce.com/sfc/p/#20000000mx5K/a/Ti000000S1E5/3dEpdsgVWPLssbKulmEUR7hz9jSLfNQTPa1FE4zAvDM πατα ληψη και μετα αφου το βαλεις σε στικακι το περνας στην tv Επεξ/σία 16 Ιουνίου από opcast 1
denim76 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Μου έστειλαν κι εμένα email με το link για κατέβασμα και εγκατάσταση και αντίστοιχα οδηγίες. Στην τηλεόραση όταν βάζω να γίνει ενημέρωση απο usb ( fat32 ) εμφανίζει μήνυμα ότι βρίσκει νεα δεδομένα για ενημέρωση και όταν ζητάω να κανει ενημέρωση προχωρά σε επανεκκίνηση η τηλεόραση αλλά μετά την επανεκκίνηση παραμένει με τα ίδια στοιχεία χωρίς να έχει γίνει αναβάθμιση. Τους έχω ενημερώσει και περιμένω απάντηση.
mathewgx Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 16 hours ago, denim76 said: Μου έστειλαν κι εμένα email με το link για κατέβασμα και εγκατάσταση και αντίστοιχα οδηγίες. Στην τηλεόραση όταν βάζω να γίνει ενημέρωση απο usb ( fat32 ) εμφανίζει μήνυμα ότι βρίσκει νεα δεδομένα για ενημέρωση και όταν ζητάω να κανει ενημέρωση προχωρά σε επανεκκίνηση η τηλεόραση αλλά μετά την επανεκκίνηση παραμένει με τα ίδια στοιχεία χωρίς να έχει γίνει αναβάθμιση. Τους έχω ενημερώσει και περιμένω απάντηση. Μπορείς να γράψεις εδώ τις οδηγίες που σου έστειλαν;
denim76 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Αγαπητέ πελάτη, Σας συνιστούμε να κάνετε καινούρια αναβάθμιση εφαρμόζοντας τα εξής βήματα: Στο .html αρχείο που έφτασε ως συνημμένο πρέπει να κάνετε διπλό κλικ. Τότε το αρχείο θα ανοίξει τον browser και θα ανοίξει μια σελίδα του Salesforce. Στην οθόνη θα υπάρχει ένα κουμπί "Download"/ Κατέβασμα. Όταν κάνετε κλικ σε αυτό, τότε θα κατέβει ένα αρχείο το οποίο πρέπει να αντιγράψετε σε ένα USB. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρετε από την πρώτη προχωρήστε σε: Αναγκαστική αναβάθμιση (forced upgrade). Αποσυνδέστε όλες τις εξωτερικές συσκευές από την τηλεόραση και από την πρίζα, βάλτε το USB σε μια θύρα USB που δεν είναι μπλε. Πάρτε το τηλεκοντρόλ και στρέψτε το προς τον δέκτη υπερύθρων σημάτων και κρατήστε πατημένο το κουμπί απενεργοποίησης (το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ) και ταυτόχρονα συνδέστε την τηλεόραση στην πρίζα. Κρατήστε πατημένο το τηλεκοντρόλ μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη η ένδειξη "Loading...". Θα εκκινήσει το λειτουργικό σύστημα απευθείας από το USB. Μόλις ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, προσπαθήστε να βγάλετε την τηλεόραση από την πρίζα για 5 λεπτά και να την συνδέσετε ξανά. Με εκτίμηση, MstarUpgrade_unknown.html 1
denim76 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Σήμερα αναβαθμίστηκε σε vidaa 9 η τηλεόραση και η εφαρμογή εμφανίστηκε και παίζει κανονικά.
Lotof Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Έχω μια 50a300f και ως τελευταίο update μου εμφανίζει το παρακάτω: Η δική μου η tv είναι συμβατή με vidda 9 ? Μοντέλο του 24 είναι.
denim76 Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Στείλε email να σου απαντήσουν απο το επίσημο support. [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα