U got bugged Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Το γράφω 3 posts πιο πάνω, bold+υπογραμμισμένο κείμενο. 100 αρα δεν εχω , είτε τρώω την βαρεμαρα των 30 mbps με speedbooster είτε βαζω 300αρα ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 1 minute ago, U got bugged said: 100 αρα δεν εχω , είτε τρώω την βαρεμαρα των 30 mbps με speedbooster είτε βαζω 300αρα .. Υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα, όλο και κάποια ανακοίνωση θα έχουμε. 1
Eyedentify Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Από 1-1-2025: Καταργείται ο Ειδικός Φόρος Σταθερής Τηλεφωνίας που ανέρχεται σε 5% για συνδέσεις οπτικής ίνας με ταχύτητες άνω των 100Mbps. (ανακοινώθηκε στην ΔΕΘ) Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2024 από Eyedentify 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Μέσα στο μήνα μάλλον θα βγει και το κουπόνι, έχουν αρχίσει να λένε ημερομηνία άρθρα σε κάποια sites. Φθηνότερο ίντερνετ υπερυψηλών ταχυτήτων με voucher από 15 Σεπτεμβρίου | Business Daily
Absolutegod Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Και κάπως έτσι τελειώνει κ ο Οκτώβρης κ ακόμα περιμένουμε.. να χαρώ εγώ τα υπουργεία σας άεργοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα