Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Όλα τα reviews είναι για τ'ανάθεμα, στο συγκεκριμένο.

Η 9070ΧΤ πατάει κάτω την 5070Ti, σε όλους (εξαίρεση το TPU, που έχει όμως άλλες κουλαμάρες).

Οκ, είναι Vulkan τίτλος, αλλά εδώ δεν βγαίνει άκρη. Έδωσαν και "game ready" οδηγούς, τα ίδια ουσιαστικά.

Ίσως κάτι αλλάξει (οδηγός/day0-1 patch) με την κανονική κυκλοφορία.

Πάντως ελαφρύ είναι, playable παντού.

Στο hardware unboxed πατάει και την 5080 σε 1440/1080 ανάλυση, έτσι Τώρα δεν ξέρω ίσως επειδή  χρησιμοποιούσαν 9800Χ3D με SAM enable .

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 2
  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πιστεύω είναι καθαρά θέμα driver. Η nvidia τα έχει κάνει μαντάρα με τους driver γιαυτό αυτές οι ότι νάναι αποδόσεις στις κάρτες της

Δημοσ.
2 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Πως είναι δυνατόν η RTX 4070 Super να είναι καλύτερη από την RTX 5070;;

Γιατί, εδώ;

Ή εδώ ή  εδώ ;

Τι νομίζεις, ότι είναι καμιά καρτάρα η 5070; Είναι μια 5060 που της άλλαξε όνομα ο Πέτσας για να την  πουλήσει πιο ακριβά.

• Like 8
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Γιατί, εδώ;

Ή εδώ ή  εδώ ;

Τι νομίζεις, ότι είναι καμιά καρτάρα η 5070; Είναι μια 5060 που της άλλαξε όνομα ο Πέτσας για να την  πουλήσει πιο ακριβά.

γιατί τα λες αυτά αφού είπαμε 5070 = 4090 

• Like 1
  • Haha 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχε κανένας θεματάκια με τον νέο 25.5.1?

ΠΧ στο Space Marine 2, ενω και με τα πάντα off είχα πριν  50-70fps 4k, τώρα έπεφτε στα 20-30fps σε μάχες full lag σαν να προσπαθούσε να αλλάζει τις ρυθμίσεις, άλλαξα το FSR4 απο quality σε Balanced και μετά πίσω στο quality και έκλεινα και ξανάνοιγα το FG και δούλευε σωστά,  την δεύτερη φορά που το έκανε τότε έκανα roll back, επίσης στο Afterburner δεν μου εμφάνιζε τίποτα, ούτε την κάρτα.

Μπορεί να φταίω και εγώ γιατί προσπάθησα να φτιάξω το comfyui να παίζει σε windows τα κατάφερα αλλά έχω περάσει 1.000.000 μαλ..ιες στο pc.

Επεξ/σία από grevoil
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, grevoil είπε

Είχε κανένας θεματάκια με τον νέο 25.5.1?

ΠΧ στο Space Marine 2, ενω και με τα πάντα off είχα πριν  50-70fps 4k, τώρα έπεφτε στα 20-30fps σε μάχες full lag σαν να προσπαθούσε να αλλάζει τις ρυθμίσεις, άλλαξα το FSR4 απο quality σε Balanced και μετά πίσω στο quality και έκλεινα και ξανάνοιγα το FG και δούλευε σωστά,  την δεύτερη φορά που το έκανε τότε έκανα roll back, επίσης στο Afterburner δεν μου εμφάνιζε τίποτα, ούτε την κάρτα.

Μπορεί να φταίω και εγώ γιατί προσπάθησα να φτιάξω το comfyui να παίζει σε windows τα κατάφερα αλλά έχω περάσει 1.000.000 μαλ..ιες στο pc.

με το afterburner δεν έχω κανένα θέμα,με το μόνο πρόβλημα που έχω είναι στο call of duty warzone όπου στο πρώτο παιχνίδι κολλάει για κάποιο λόγο, μετά παίζει κανονικά, τώρα δεν έχω κάτσει να το ψάξω πολύ , δεν το δουλεύω το συγκεκριμένο σύστημα και από ότι διαβάζω είναι γενικό φαινόμενο με AMD κάρτες, γενικώς με λίγα λόγια χωνάκι παγωτό στο συγκεκριμένο παιχνίδι 😂

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, ICE-T said:

με το afterburner δεν έχω κανένα θέμα,με το μόνο πρόβλημα που έχω είναι στο call of duty warzone όπου στο πρώτο παιχνίδι κολλάει για κάποιο λόγο, μετά παίζει κανονικά, τώρα δεν έχω κάτσει να το ψάξω πολύ , δεν το δουλεύω το συγκεκριμένο σύστημα και από ότι διαβάζω είναι γενικό φαινόμενο με AMD κάρτες, γενικώς με λίγα λόγια χωνάκι παγωτό στο συγκεκριμένο παιχνίδι 😂

Τα ίδια αντιμετωπίζει και φίλος με 7800Χ3D και 7900ΧΤΧ

Για τσεκαρε τιμές σε 

rendererworkercount

vram scale

☝️

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Τα ίδια αντιμετωπίζει και φίλος με 7800Χ3D και 7900ΧΤΧ

Για τσεκαρε τιμές σε 

rendererworkercount

vram scale

☝️

το εχω διαβασει ,ειναι θεμα του παιχνιδιου η των amd drivers με τις AMD καρτες ,( Direct X error )στο βασικο συστημα με 9800Χ3D and 4080 δεν εχω κανενα θεμα .Δεν λυνεται το προβλημα , παπατζα ολα τα βιντεο στο youtube ,με τους σωτηρες που δηθεν  βρηκαν λυση .Αργα η γρηγορα εμφανιζεται και αν σκασει μια φορα θα συνεχισει να εμφανιζεται .

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Πάντως ελαφρύ είναι, playable παντού.

Παιχνίδι στο οποίο βλέπουμε στα benchmarks σε 1440p, κάρτες όπως η 3080 να ζορίζονται να βγάλουν 60fps, δεν το λές ελαφρύ.

image.png.c3225e84fad4fb66471b1e9d3dcd05e7.png

Ελαφρύ με την κυριολεκτική έννοια που όντως ήταν playable παντού, ήταν το προηγούμενο Doom Eternal

https://www.techpowerup.com/review/doom-eternal-benchmark-test-performance-analysis/4.html

image.png.0f3693ee89d5dfd437dfb599ad4667a4.png

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, omghi2u είπε

Εχει κανεις σας την 9070 XT Red Devil? Η γενικα καποια 9070 XT που να χρειαζεται 3x8pin τροφοδοσια?

Εγώ έχω με 3 πιν όχι την RED Devil.

Άσχετο πήγα σε συνέδριο για σταρτ απ επιχειρήσεις στο πανεπιστήμιο της Κοζάνης και εκεί πάλι για ΑΙ λέγανε....:mad:

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, omghi2u είπε

Εχει κανεις σας την 9070 XT Red Devil? Η γενικα καποια 9070 XT που να χρειαζεται 3x8pin τροφοδοσια?

και εμένα η Asus έχει τέτοια τροφοδοσία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, omghi2u said:

Εχω την 9070xt XFX Mercury OC, Τι χρειάζεσαι ?

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Fulgore είπε

Παιχνίδι στο οποίο βλέπουμε στα benchmarks σε 1440p, κάρτες όπως η 3080 να ζορίζονται να βγάλουν 60fps, δεν το λές ελαφρύ.

image.png.c3225e84fad4fb66471b1e9d3dcd05e7.png

Ελαφρύ με την κυριολεκτική έννοια που όντως ήταν playable παντού, ήταν το προηγούμενο Doom Eternal

https://www.techpowerup.com/review/doom-eternal-benchmark-test-performance-analysis/4.html

image.png.0f3693ee89d5dfd437dfb599ad4667a4.png

Μην πας να βγάλεις άκρη τώρα, με αυτά.

Το bench που τρέχει αυτή τη στιγμή είναι με κάποιο RT μέσα (οπότε οτιδήποτε πριν τις RDNA4 στις κόκκινες χάνει πολύ), ενώ η Nvidia μάλλον προσέλαβε ολόκληρη την κόκκινη ομάδα των οδηγών και βλέπουμε τα τραγελαφικά.

Δες τις RDNA4 και υπολόγισε πού πρέπει να φτάσουν οι 4χχχ και 5χχχ πράσινες, μόλις παρουν οδηγούς της προκοπής.

Αντίστοιχα, σε bench χωρίς RT θα ανέβουν αρκετά και οι υπόλοιποι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...