Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, fotaras76 είπε

Ακριβώς. H 16άρα σε pcie 3.0 είναι πάντα ξεκάθαρα μπροστά από την 8άρα σε pcie 5.0.

Σε pcie 3.0 η 16άρα έχει περίπου διπλάσια απόδοση από την 8άρα!!!

Η 9060ΧΤ 16gb είναι ιδανική κάρτα για αναβάθμιση σε συστήματα με pcie 3.0 και μικρά τροφοδοτικά καθώς απαιτεί μόλις ένα 8πινο.    

ουσιαστικά το οτι είναι x16 απλά βοηθά περιπτώσεις που χρειάζεσαι κάποια mb παραπάνω απο ότι έχει η vram . Φυσικά όταν "ξεμένει" απο vram μια κάρτα , ούτε το pcie5 σώζει ...

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, @topos είπε

Γενικα μαλλον τεινω στο οτι δεν πολυσυμφερει η αγορα απο εξωτερικο εαν λαβεις υποψη και τα μεταφορικα ακομα και με την αποφορολογιση-εκτος εαν θελεις καποια πολυ συγκεκριμενη υλοποιηση που δεν την βρισκεις εδω-

Για τον ίδιο λόγο που δεν αγοράζει πλέον σχεδον κανένας και απο Caseking(ακριβά μεταφορικά)σε σχέση με παλιότερα και μονο απο Γερμανικο Amazon κοιτάνε οι περισσότεροι.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, John_on_PC είπε

Η MSRP της 9060xt 16gb στην Ευρώπη ποιά υποτίθεται είναι; 350 * 1.24 = 434?

349 δολλαρια ειναι 304 ευρω + 24% παμε 377 ευρω επισημο MSRP Eλλαδα.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, @topos είπε

-Δεν ξερω εαν εβλεπες το b2b η το "κανονικο" site του altrenate.de-

Ομως οι Γερμανοι εχουν 19% Φπα.Οποτε εαν παραγγελεις στην Ελλαδα θα εχεις +5% (λογο δικου μας 24%ΦΠΑ) στις τελικες τιμες.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

(θελω μια 5080 super 24gb η μια 5070 super 18gb αλλα εφοσων δεν υπαρχουν εχω βαλει στο παιχνιδι απο a770 16gb/5060ti 16gb μεχρι την 5070ti-δυστηχως για την δικη μου χρηση δεν κανουν οι amd γιατι δεν εχουν τους encoders/decoders που θελω αλλιως μια 9070 16gb θα ηταν ταμαμ για την μεταβατικη φαση που βρισκομαι)

πετυχα και αυτην (αφου αναφερεις οτι ψαχνεσαι για 9060xt) στο bestprice στα 388 (καλη τιμη, απο το vpn θαρρω εχω ξαναγορασει κατι ρουτερ του 100ευρου πριν μερικα χρονια, οκ ειχε παει.-Τωρα δεν ξερω, μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα- )

Κι εγώ περίμενα να δώσω λιγότερα αλλά δεν έβγαλα άκρη πως τα υπολογίζουν με τα ΦΠΑ.

Στο κανονικό site μπήκα και έβαλα την παραγγελία, είχε επιλογή για παράδοση Ελλάδα αλλά όταν την ολοκλήρωσα μου ήρθε email πως θα λάβω ενημέρωση για την τελική τιμή και την αποστολή και μετά απο λίγο μου έστειλαν το invoice με ένα χρονικό περιθώριο να το εξοφλήσω. Αν ζητήσεις PayPal σου στέλνουν link για πληρωμή.

Πολύ καλή τιμή το vpn, γενικά θα πέσουν οι τιμές κι εδώ, πλήρωσα και τη βιασύνη μου. Η 9060 xt αν δεν έχει μια σεβαστή διαφορά τιμής από την 5060 ti δεν έχει άλλο selling point απέναντί της.

Είναι μια καλή κάρτα αλλά όταν είναι έστω και λίγο πίσω σε frames και έχει απέναντι ray tracing, cuda cores και dlss με αντίστοιχη ευρεία υποστήριξη στα games, μόνο με την τιμή μπορεί να ανταγωνιστεί την 5060 ti.

Δημοσ.
5 hours ago, musiccc444 said:

Κι εγώ περίμενα να δώσω λιγότερα αλλά δεν έβγαλα άκρη πως τα υπολογίζουν με τα ΦΠΑ.

Στο κανονικό site μπήκα και έβαλα την παραγγελία, είχε επιλογή για παράδοση Ελλάδα αλλά όταν την ολοκλήρωσα μου ήρθε email πως θα λάβω ενημέρωση για την τελική τιμή και την αποστολή και μετά απο λίγο μου έστειλαν το invoice με ένα χρονικό περιθώριο να το εξοφλήσω. Αν ζητήσεις PayPal σου στέλνουν link για πληρωμή.

Πολύ καλή τιμή το vpn, γενικά θα πέσουν οι τιμές κι εδώ, πλήρωσα και τη βιασύνη μου. Η 9060 xt αν δεν έχει μια σεβαστή διαφορά τιμής από την 5060 ti δεν έχει άλλο selling point απέναντί της.

Είναι μια καλή κάρτα αλλά όταν είναι έστω και λίγο πίσω σε frames και έχει απέναντι ray tracing, cuda cores και dlss με αντίστοιχη ευρεία υποστήριξη στα games, μόνο με την τιμή μπορεί να ανταγωνιστεί την 5060 ti.

Σήμερα μου ήρθε και εμένα το quote->

~785. 740 (με αποφορολογιση) για την 5070ti και 45ευρω μεταφορικά.

Μάλλον θα πάρω ότι πάρω από εδώ μιας και τελικά βγαίνει αρκετα φθηνότερα πρακτικά(θα μου πιστωθεί και το ΦΠΑ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, AzaZyL είπε

378 μου το βγάζει..

Αυτή η τιμή ισχύει όντως και μάλλον αυτό εννοούσε ο συμφορουμίτης(λίγο πάνω από 370)

image.png.5e5b0eea5e87706e4bcc7d39f20d28ad.png

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, akoinonitos είπε

τα 8 ευρω ειναι το προβλημα ρε :lol:

εννοείτε AMD αγοραζουμε, οι άπλες πανε Nvidia :lol:

Επεξ/σία από valantis123
  • Haha 5
Δημοσ.

Έχω ήδη την τελευταία έκδοση του adrenaline  για την igpu.

Κουμπώνω την 9060 και είναι οκ ή είναι καλύτερο uninstall και install με κουμπωμένη την καρτα; Λογικά τα ίδια αρχεία δεν θα έχει εγκατεστημένα;

Την igpu θα την απενεργοποιήσω από το bios. Αν πάθει κάτι η κάρτα, κάνω ένα clear cmos στη μητρική και επανέρχεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...