Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Karakant είπε

image.png.586b9338428ef2614b95ed3a023061a1.png

Α crashάρει στις 9000 της amd το cp77. Και εγώ έφυγα από 4070 για 9000…καλά θα πάει ρε αυτό. Στο μεταξύ τα τελευταία 1-2 χρόνια που έλειπα από τους κόκκινους, από drivers πώς είναι η amd; Από τους πράσινους γίνεται πανηγύρι με τις μαύρες οθόνες λέει αλλά εγώ ακόμη και σήμερα που έχω δανεική 4070s επάνω δεν είχα ποτέ κανένα θέμα.

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Α crashάρει στις 9000 της amd το cp77. Και εγώ έφυγα από 4070 για 9000…καλά θα πάει ρε αυτό. Στο μεταξύ τα τελευταία 1-2 χρόνια που έλειπα από τους κόκκινους, από drivers πώς είναι η amd; Από τους πράσινους γίνεται πανηγύρι με τις μαύρες οθόνες λέει αλλά εγώ ακόμη και σήμερα που έχω δανεική 4070s επάνω δεν είχα ποτέ κανένα θέμα.

Όσο είχα την 7900ΧΤ μια χαρά ήταν όλα.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Στους πράσινους υπήρχε όντως θέμα τους πρώτους μήνες του 2025, εξού και γιατί βλέπαμε πολλούς μαζεμένους drivers να κυκλοφορούν σε σύντομο διάστημα.

Βέβαια σε πράσινους ειναι αναλογικά πολύ περισσότεροι και οι κάτοχοι.

Πλέον πράσινοι και κόκκινοι είναι πάνω κάτω τα ίδια σε drivers.

Το πρόβλημα σε Amd μεριά ανέκαθεν ήταν η υποστήριξη.

Το ότι το Cyberpunk δεν έχει πάρει ακόμα επίσημα FSR4 ειναι τραγικό.

Μιλάμε για Amd Featured Game που η ίδια η Amd προμοτάρει

image.png.199b097c131db7a97659ec98f4f65777.png

Αυτά προφανώς δεν απασχολούν τους γνωστούς youtubers, γιατί οι ίδιοι δεν παίζουν παιχνίδια(και οι περισσότεροι ούτως ή άλλως έχουν Nvidia)...

Το θέμα που είχα προσωπικά με την 9070xt, πιο πολύ είχε να κάνει με το Adrenaline, το οποίο λειτουργικά είναι για σφαλιάρες, παρόλο που έχει πάρα πολλές επιλογές και ρυθμίσεις, σε σχέση με nvidia.

Υπήρχαν φορές που κόλλαγε, δεν άνοιγε καθόλου με 2πλό κλικ, έκλεινε μόνο του ή κράσαρε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή την χαζομάρα με το adrenaline δεν την έχουν λύσει ακόμη; Τέτοιες αηδίες έκανε και όταν ακόμη είχα την rx570. Ακόμη σε τέτοια κατάσταση είναι οι άμπαλοι;

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.

Εγώ όπως είπα το τέλειωσα με τη 9070ΧΤ PT opti FSR4 και είχα κρας μόνο από ένα μοντ που όταν το έβγαλα νεράκι πήγε. Ούτε κάτι άλλο θέμα είχα με ντραιβερ η αντρεναλιν, μόνο όταν έκανα το τουνινγκ της κάρτας, από τότε δεν έχω ασχοληθεί ξανά.

image.png.1b5689ad9842a9f560348fd60c95e6b4.png

image.png.74ef076692fbdb92304d83e409102219.png

image.png.29b32222e2bde9ef2a47c943b8dcd35f.png

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aris-leme είπε

Εγώ όπως είπα το τέλειωσα με τη 9070ΧΤ PT opti FSR4 και είχα κρας μόνο από ένα μοντ που όταν το έβγαλα νεράκι πήγε. Ούτε κάτι άλλο θέμα είχα με ντραιβερ η αντρεναλιν, μόνο όταν έκανα το τουνινγκ της κάρτας, από τότε δεν έχω ασχοληθεί ξανά.

image.png.1b5689ad9842a9f560348fd60c95e6b4.png

image.png.74ef076692fbdb92304d83e409102219.png

image.png.29b32222e2bde9ef2a47c943b8dcd35f.png

Ναι επειδή και εγώ θέλω να κάνω λίγο tuning στην κάρτα. Ειδικά ανεμιστηράκια, λίγο undervolt κλπ. Έχει ακόμη θέματα η κατάσταση με τέτοια; Πανάθεμά τους ενάμισι χρόνο έλειψα και τίποτα δεν άλλαξαν;😆

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Ναι επειδή και εγώ θέλω να κάνω λίγο tuning στην κάρτα. Ειδικά ανεμιστηράκια, λίγο undervolt κλπ. Έχει ακόμη θέματα η κατάσταση με τέτοια; Πανάθεμά τους ενάμισι χρόνο έλειψα και τίποτα δεν άλλαξαν;😆

Βρε βάλει την στο σύστημά σου και δες ο ίδιος. 

Όσο είχα 10άρια πρόβλημα με adrenaline είχα μια φορά στο 6μηνο. Στα 11 απλά κάποιες φορές αργεί να ανοίξει. 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Βρε βάλει την στο σύστημά σου και δες ο ίδιος. 

Όσο είχα 10άρια πρόβλημα με adrenaline είχα μια φορά στο 6μηνο. Στα 11 απλά κάποιες φορές αργεί να ανοίξει. 

Τι να κάνω ρε που έχει πολλά ενδιαφέροντα σε αθλητικά; Δεν έχω προλάβει να την βάλω καν. Μετά το μπάσκετ under20 έχει και μπάλα γυναίκες ευρωπαϊκό. Αύριο πρωί τα νεότερα μάλλον.

Ορίστε πήγε και παράταση. Εγώ φταίω μετά; 😂

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Τι να κάνω ρε που έχει πολλά ενδιαφέροντα σε αθλητικά; Δεν έχω προλάβει να την βάλω καν. Μετά το μπάσκετ under20 έχει και μπάλα γυναίκες ευρωπαϊκό. Αύριο πρωί τα νεότερα μάλλον.

Ορίστε πήγε και παράταση. Εγώ φταίω μετά; 😂

Τόσο καιρό μανούρα που δεν ερχόταν η κάρτα, τώρα παράταση στο παμπαίδων...προκλητικός. 

• Haha 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Τόσο καιρό μανούρα που δεν ερχόταν η κάρτα, τώρα παράταση στο παμπαίδων...προκλητικός. 

Ρε η παράταση ήταν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο γυναικών. Έλα ματσάκι πολύ καλό ήταν, δεν θέλω σχόλια. σήμερα την έβαλα όλα νορμαλ μέχρι στιγμής.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και έπαιξα λιγάκι warhammer 3 με την 9070xt να δω αν αρχίσει να νιαουρίζει κλπ, προς το παρόν δεν ακούγεται κάτι. Εχω δυο ερωτήσεις να σας κάνω.

1) Που μπορούμε να δούμε το default fan curve της κάρτας; Είναι στο adrenaline όταν πάμε να κάνουμε custom tune αυτό που εμφανίζει αν πάμε να πειράξουμε το fan curve;

2) Αν δοκιμάσω undervolt δεν επηρεάζω το max power που τραβάει η κάρτα ε; Στην δικιά μου ας πούμε είναι 304watt (sapphire pulse). Μόνο θεωρητικά τις θερμοκρασίες μειώνω; Ρωτάω γιατί λίγο άβολα νιώθω με 88c-90c στις μνήμες που διαβάζω στα reviews. Από ότι καταλαβαίνω έτσι λειτουργούν οι 9000 αλλά ένα undervolt αν βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση μια χαρά θα ήταν. 

Από θόρυβο η κάρτα είναι πολύ ήσυχη καμία σχέση με το ελικοπτεράκι την 4070 gaming oc που είχα. Μια δυο φορές έσκυψα στο κουτί να δω αν λειτουργούν τα fans. Γι αυτό και θέλω να τα τσιμπήσω λίγο γιατί έχω περιθώριο νομίζω και από πλευράς θορύβου.

Να αναφέρω εδώ και τις εντυπώσεις μου από το βοηθητικό που έχουν εξτρα για να μην γέρνει η κάρτα. Είναι πολύ γερό και την κρατάει άνετα αλλά είναι λίγο μανούρα να το εγκαταστήσεις, θα προτιμούσα ένα πιο απλό που να είναι σαν κολωνάκι απλά και ακουμπάει επάνω η κάρτα. Τώρα αυτό βιδώνει ακριβώς πάνω από την κάρτα με πιο μεγάλες βίδες κλπ. Μανούρα και στο βάλε και υποθέτω και στο βγάλε αν χρειαστεί.

Τέλος κάποιο software από την sapphire ίσως για κάποιο πιθανό firmware update δεν έχει; Ή Giga σε αυτό ήταν κύρια μάλιστα έδωσε και firmware update κάποια στιγμή που πέρασε από το λογισμικό της πανεύκολα. Από sapphire δεν;

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...