just getting started Δημοσ. χθες στις 12:33 πμ Δημοσ. χθες στις 12:33 πμ 2 hours ago, Arkin said: Η καρτα θα καθορίσει μόνη της το usage της εφόσον την έχεις κλειδώσει τη συχνότητα. Η συχνότητα να είναι σταθερή βρες το undervolt που θέλεις κλείδωσε τη συχνότητα σε εκείνα τα volt και άσε την κάρτα να χρησιμοποιήσει το usage που θα χρειαστεί στην εκάστοτε σκηνή. Σταθερό ρεύμα συν σταθερή συχνότητα προτείνω πάντα για να μην υπάρχουν διακυμάνσεις και έτσι θα έχεις τα καλύτερα frametimes και γενικά εμπειρία στο παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να πειράξεις το power limit καθόλου από το voltage που θα κόψεις θα πέσει αυτόματα και η κατανάλωση. Βρίσκεις σε εκείνο το σημείο την ιδανική συχνότητα πριν κρασαρει και την κλειδώνεις εκεί. Αν δεν γίνεται μέσω adrenaline το κάνεις μέσω afterburner μην ασχοληθείς πάντως με power limit καθόλου. Αυτό ισχύει όμως και δουλεύει καλά στις Nvidia μέσω afterburner. (Κι εγώ έτσι το έχω στην δικιά μου) Στις AMD δεν έχει 1:1 εφαρμογή όμως. Ίσως καλύτερα να μείνει με τον κλασικό τρόπο του adrenaline, θέτοντας target power limit που τον βολεύει, και παίζοντας με "max" clock και ρεύμα.
korakios Δημοσ. χθες στις 12:38 πμ Δημοσ. χθες στις 12:38 πμ 29 minutes ago, just getting started said: Ίσως καλύτερα να μείνει με τον κλασικό τρόπο του adrenaline, θέτοντας target power limit που τον βολεύει, και παίζοντας με "max" clock και ρεύμα. max clock δε νομίζω να έχει νόημα όταν κόβεις το power limit , δλδ απίθανο να κλοκάρει παραπάνω και μπορεί να οδηγήσει σε κρασαρίσματα χωρίς ουσιαστικό λόγο ενώ έχει σταθεροποιήσει το undervolt (πχ σε κανα menu απο παιχνίδι που η κάρτα δε ζορίζεται αλλά τερματίζει τα ρολόγια στα 1000+ FPS) άσχετο , τόσο δύσκολο είναι στους devs να γίνεται cap όταν μπαίνεις στο menu ? 1
omghi2u Δημοσ. χθες στις 12:47 πμ Δημοσ. χθες στις 12:47 πμ Σε αυτα τα settings μου ειναι σταθερη εμενα. Εχω τη λιγοτερη δυνατη χασουρα σε fps και χαμηλες θερμοκρασιες & καταναλωση. Βεβαια σε περιπτωση καποιας διακοπης ή που θα φαει κανα ραντομ κρας το adrenalin χανονται, οποτε καλου κακου οποιος φτιαχνει profiles κτλ ας τα κανει export σε ενα φακελο βαζοντας και σωστη ονομασια ωστε να θυμαται ποιο ειναι ποιο. 1 1
Arkin Δημοσ. χθες στις 02:27 πμ Δημοσ. χθες στις 02:27 πμ 1 ώρα πριν, just getting started είπε Αυτό ισχύει όμως και δουλεύει καλά στις Nvidia μέσω afterburner. (Κι εγώ έτσι το έχω στην δικιά μου) Στις AMD δεν έχει 1:1 εφαρμογή όμως. Ίσως καλύτερα να μείνει με τον κλασικό τρόπο του adrenaline, θέτοντας target power limit που τον βολεύει, και παίζοντας με "max" clock και ρεύμα. Με rdna 1 και 2 οταν ειχα επαιζα με ρευμα απλα οχι κλειδωμενη συχνοτητα με nvidia παιζω με και τα 2 κλειδωμενα και αναλογα τη σκηνη προσαρμοζεται και το usage. Γενικα οι πολλες διακυμανσεις θα προκαλεσουν περισσοτερα frame time spikes. Στο adrenaline δεν ξερω αν εχουν βαλει κλειδωμα ρευμα συχνοτητα οποτε αν οχι ας παιξουν με αυτο που ανεφερες να βρουν το ιδανικο. 1
dimoskoutr Δημοσ. χθες στις 08:02 πμ Δημοσ. χθες στις 08:02 πμ 7 ώρες πριν, omghi2u είπε Σε αυτα τα settings μου ειναι σταθερη εμενα. Εχω τη λιγοτερη δυνατη χασουρα σε fps και χαμηλες θερμοκρασιες & καταναλωση. Βεβαια σε περιπτωση καποιας διακοπης ή που θα φαει κανα ραντομ κρας το adrenalin χανονται, οποτε καλου κακου οποιος φτιαχνει profiles κτλ ας τα κανει export σε ενα φακελο βαζοντας και σωστη ονομασια ωστε να θυμαται ποιο ειναι ποιο. Ποια υλοποίηση της 9070xt έχεις φίλτατε;
omghi2u Δημοσ. χθες στις 08:14 πμ Δημοσ. χθες στις 08:14 πμ 11 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Ποια υλοποίηση της 9070xt έχεις φίλτατε; Sapphire Nitro+ 1
Aris-leme Δημοσ. χθες στις 11:42 πμ Δημοσ. χθες στις 11:42 πμ Πάνω κάτω στα γίδια την έχω και εγώ. Είναι μείων 70-100W στο -10 PL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα