Aris-leme Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Twoface είπε Τι θερμοκρασίες στο HotSpot και στις μνήμες βλέπεται στην 9070ΧΤ ; Γιατί μου λέει 50 GPU και ΗotSpot 78 ;; Κάπως έτσι πάει. Η κάρτα θα είναι 50 βαθμούς και το χοτσποτ εκεί 80 κάτι αν πάει ανάλογα την υλοποίηση. Απόλυτα φυσιολογικό. Στις ποιο ακριβές είναι λίγο ποιο κάτω. Για τα βατ δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο, Για πες εντυπώσεις από την αλλαγή.
dimoskoutr Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Twoface είπε Τι θερμοκρασίες στο HotSpot και στις μνήμες βλέπεται στην 9070ΧΤ ; Γιατί μου λέει 50 GPU και ΗotSpot 78 ;; Λίγο τσιμπημένα νομίζω είναι στο hotspot σου. Εγώ με 50 gpu είμαι 69 hotspot μνήμη 84 στην pulse 9070xt…δεν είναι να ζορίζεσαι πάντως είσαι πολύ μέσα στα όρια. 18 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Κάπως έτσι πάει. Η κάρτα θα είναι 50 βαθμούς και το χοτσποτ εκεί 80 κάτι αν πάει ανάλογα την υλοποίηση. Απόλυτα φυσιολογικό. Στις ποιο ακριβές είναι λίγο ποιο κάτω. Για τα βατ δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο, Για πες εντυπώσεις από την αλλαγή. Τι 80 hotspot βρε συ; Μνήμες τόσο ναι. Πολύ λες. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από dimoskoutr 1
korakios Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Twoface είπε Τι θερμοκρασίες στο HotSpot και στις μνήμες βλέπεται στην 9070ΧΤ ; Γιατί μου λέει 50 GPU και ΗotSpot 78 ;; είναι τσιμπημένη η διαφορά , υπόψιν έχω rdna3 κάρτα . Αλλά αν είσαι κάτω απο 80C και δεν ακούγεται τότε κομπλε Οι μνήμες απο όσο έχω διαβάσει είναι ψηλά σε θερμοκρασίες στην 9000 σειρά γενικότερα
Aris-leme Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 23 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Λίγο τσιμπημένα νομίζω είναι στο hotspot σου. Εγώ με 50 gpu είμαι 69 hotspot μνήμη 84 στην pulse 9070xt…δεν είναι να ζορίζεσαι πάντως είσαι πολύ μέσα στα όρια. Τι 80 hotspot βρε συ; Μνήμες τόσο ναι. Πολύ λες. Έχεις δίκιο οι μνήμες αν πάνε στα 80 το χοτσποτ είναι ποιο κάτω
Luciddream Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Να ρωτήσω γιατί μπορεί να μην τα έχω τελείως ξεκάθαρα στο μυαλό μου, αυτή εδώ είναι εντάξει σαν υλοποίηση? Ή έχει και καλύτερη version? Επίσης 2 χρόνια εγγύηση θα έχει σίγουρα έτσι? Σκέφτομαι μήπως την πάρω με τιμολόγιο να βγει και πιο φτηνά, έτσι και αλλιώς δεν σκοπεύω να την έχω πολύ για Gaming μην δώσω παραπάνω και πάνε χαμένα.
dimoskoutr Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 16 λεπτά πριν, Luciddream είπε Να ρωτήσω γιατί μπορεί να μην τα έχω τελείως ξεκάθαρα στο μυαλό μου, αυτή εδώ είναι εντάξει σαν υλοποίηση? Ή έχει και καλύτερη version? Επίσης 2 χρόνια εγγύηση θα έχει σίγουρα έτσι? Σκέφτομαι μήπως την πάρω με τιμολόγιο να βγει και πιο φτηνά, έτσι και αλλιώς δεν σκοπεύω να την έχω πολύ για Gaming μην δώσω παραπάνω και πάνε χαμένα. Ειδικά στις amd που μπορείς εύκολα να κάνεις δικό σου fan curve από το λογισμικό της amd (nvidia ακούς;;;) δεν έχει κακές υλοποιήσεις, κακές τιμές έχει. Μια χαρά εντάξει είναι σαν υλοποίηση. Αν σου άρεσε χτύπα. Αλλιώς αν είσαι ψείρας μπες στο techpowerup έχει αρκετές που δοκίμασαν και τις κατατάσσουν. Τώρα αν τύχεις τίποτα γάτα που νιαουρίζει σε οίστρο coil wine ε νομίζω τα τελευταία αρκετά χρόνια είναι τζοκεράκι. Εμένα η pulse νιαουρίζει ελάχιστα και όχι ενοχλητικά, μια προηγούμενη ASUS dual 4070 έκανε σαν να την έσφαζαν και επιστράφηκε με συνοπτικές διαδικασίες.
Luciddream Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Οκ θα ψάξω λίγο τις υλοποιήσεις και αν υπάρχει ακόμα διαθέσιμη αύριο η κάρτα θα την πάρω. Μόνο το βίντεο από Hardware Unboxed έχω δει αλλά δεν μου άρεσε που μόνο τις επιδόσεις και τις θερμοκρασίες έγραψαν, που οι διαφορές ήταν 3-4 FPS και μερικοί βαθμοί κελσίου. Καλύτερα να έκαναν review για θόρυβο, ποιότητα, κτλπ.
John_on_PC Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 3 hours ago, dimoskoutr said: Λίγο τσιμπημένα νομίζω είναι στο hotspot σου. Εγώ με 50 gpu είμαι 69 hotspot μνήμη 84 στην pulse 9070xt…δεν είναι να ζορίζεσαι πάντως είσαι πολύ μέσα στα όρια. Τι 80 hotspot βρε συ; Μνήμες τόσο ναι. Πολύ λες. Εξαρτάται τι στόχο hotspot έχει το bios. Πχ η 7800xt Nitro έχει στόχο 87C στο hotspot με το performance bios και fan curve που ουσιαστικά δεν ακούγεται.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Δεν ξερω τι νοημα εχουν τετοια ποστ σε ελληνικο φορουμ, αυτα τα 20$ (17.5€) διαφορα δεν ισχυουν. Στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη εχουμε τα εξης: Zotac RTX 5050 250€ Gigabyte RTX 5060 290€ Sapphire Pulse 9060xt 315€ Επεξ/σία 31 Ιουλίου από BlurayMoviesGreece 4
fotaras76 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 16 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Δεν ξερω τι νοημα εχουν τετοια ποστ σε ελληνικο φορουμ, αυτα τα 20$ (17.5€) διαφορα δεν ισχυουν. Στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη εχουμε τα εξης: Zotac RTX 5050 250€ Gigabyte RTX 5060 290€ Sapphire Pulse 9060xt 315€ 9060xt 16 gb από 360 ευρώ είναι η πιο vfm gpu μέχρι 400 ευρώ 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, fotaras76 είπε 9060xt 16 gb από 360 ευρώ είναι η πιο vfm gpu μέχρι 400 ευρώ Kαι τα μακαρονια μαρατα με 0.60. Το video δειχνει 5050 vs 9060xt και τις κρινει με βαση τα 20$ διαφορα κατι που για Ελλαδα ειναι Scifi. Aυτος που ηθελε να διαθεσει 250€ για 5050 δεν ξερω κατα ποσο ειναι διατεθημενος να κολλησει αλλα 110€ διαφορετικα δεν θα κοιταζε καρτες κατω απο 300€. Τωρα αν παμε με τη λογικη βαλε αλλο λιγο και βαλε αλλο λιγο γιατι να μη δωσω αλλα 50€ και να μη παρω 5060ti 16gb να εχω DLSS, Reflex, FG x2-3 και να μη καθομαι να βαζω patch,hacks,mods και να θυσιαζω παρθενες για να παιξω FSR4. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από BlurayMoviesGreece 3
fotaras76 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 8 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Kαι τα μακαρονια μαρατα με 0.60. Το video δειχνει 5050 vs 9060xt και τις κρινει με βαση τα 20$ διαφορα κατι που για Ελλαδα ειναι Scifi. Aυτος που ηθελε να διαθεσει 250€ για 5050 δεν ξερω κατα ποσο ειναι διατεθημενος να κολλησει αλλα 110€ διαφορετικα δεν θα κοιταζε καρτες κατω απο 300€. Τωρα αν παμε με τη λογικη βαλε αλλο λιγο και βαλε αλλο λιγο γιατι να μη δωσω αλλα 50€ και να μη παρω 5060ti 16gb να εχω DLSS, Reflex, FG x2-3 και να μη καθομαι να βαζω patch,hacks,mods και να θυσιαζω παρθενες για να παιξω FSR4. Στα λεφτά αυτά δίνει 16 lanes, 16 gb vram και απαιτήσεις σε psu μόλις 450 watt. Για να πας σε 16 lanes και 16gb σε Nvidia πρέπει να πας σε 5070ti. Για εμένα που έχω pcie 3 μητρική και 500 watt psu είναι μονόδρομος ως επιλογή αναβάθμισης. Το ίδιο ισχύει για όσους είναι στην ίδια φάση με εμένα, και ήμαστε πολλοί. Επιπλέον επειδή έχω ryzen 5600 κερδίζω κάτι και από το sam με amd gpu. Ως αναβάθμιση από την 1660 super που έχω είναι τεράστια. 4
Aten-Ra Δημοσ. 1 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 10 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Δεν ξερω τι νοημα εχουν τετοια ποστ σε ελληνικο φορουμ Είναι εκπαιδευτικού χαρακτήρα, ξέρεις να βοηθήσουν τον κόσμο να δει πόσο χρέπι είναι η RTX5050 για τα 250 ευρώ που ζητάει. 10 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Μετά από 2 χρόνια και δεν μπορεί να ξεπεράσει ούτε το άλλο χρέπι την RTX4060 Στα 150-180 ευρώ κάτι θα έλεγε, στα 250 ευρώ είναι DOA 9
Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Δεν βαρεθήκατε ρε παιδιά ορισμένοι συνέχεια τα ίδια και τα ίδια? Ούτε κανένας θα βοηθηθεί από αυτό το video(ειδατε κανένα στο εδώ θέμα να κοιτάζει για 9060 8GB?), και η σύγκριση ειναι άκυρη αφού ειναι διαφορετικές οι τιμές/κατηγηορίες καρτών, ούτε κολλάει με αυτό το video κάπου η 9060xt 16GB. Επεξ/σία 1 Αυγούστου από Fulgore 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα