Luciddream Δημοσ. Δευτέρα στις 06:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:26 μμ Πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα με 9070xt και Linux.. Έβαλα Battlefront II που το είχα χρόνια και είχα διαβάσει ότι είναι βαρύ και παίζω το campaign.. όχι μόνο παίζει κανονικά σε 2k με όλα ultra αλλά ακόμα και το alt-tab είναι πολύ πιο γρήγορο από ότι σε Windows. Γενικά ότι έχω βάλει μέχρι τώρα παίζει χωρίς προβλήματα. Θα βάλω τα FPS, τα strategy (π.χ Anno) και τα sim racing στο PC, τα souls like στο PS5, και τα υπόλοιπα στο steam deck. Και μετά θα ψάξω να βρω χρόνο για Gaming 1 1
japan_temple_r10 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:52 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους, ετοιμος γιια νεο πισι, αλλα εχω χασει τον μπουσουλα με τις καρτες. Καταρχας παμε στις κοκκινες οπου εκει με βλεπω να καταληγω, 2Κ 144fps κυριως για fps και κανενα rpg. Παμε την ουσια.... 9060 χτ Νιτρο ή 7800χτ Νιτρο? Καινουργια γενια ή παλια? Αξιζουν οι καινουργιες τεχνολογιες ή οχι? Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:26 μμ από japan_temple_r10
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:01 μμ 10 λεπτά πριν, japan_temple_r10 είπε Kαλησπερα σε ολους, ετοιμος για νεο πισι, αλλα πραγματικα εχσδσραςγ3ψων;φ ζτμ €εςσαρ 1α;σς ναι! 1 7
korakios Δημοσ. Δευτέρα στις 10:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:33 μμ 1 ώρα πριν, japan_temple_r10 είπε Καλησπερα σε ολους, ετοιμος γιια νεο πισι, αλλα εχω χασει τον μπουσουλα με τις καρτες. Καταρχας παμε στις κοκκινες οπου εκει με βλεπω να καταληγω, 2Κ 144fps κυριως για fps και κανενα rpg. Παμε την ουσια.... 9060 χτ Νιτρο ή 7800χτ Νιτρο? Καινουργια γενια ή παλια? Αξιζουν οι καινουργιες τεχνολογιες ή οχι? 9060XT και πάνω μιας και θα χρειαστείς γερό upscale (που δεν έχει η 7800ΧΤ). Ιδανικά 9070 σε προσφορά , μτχ 4070 για πιο οικονομικά . (Πάντα με upscale σε νέους τίτλους)
chek2fire Δημοσ. Τρίτη στις 01:22 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:22 πμ 6 ώρες πριν, Luciddream είπε Πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα με 9070xt και Linux.. Έβαλα Battlefront II που το είχα χρόνια και είχα διαβάσει ότι είναι βαρύ και παίζω το campaign.. όχι μόνο παίζει κανονικά σε 2k με όλα ultra αλλά ακόμα και το alt-tab είναι πολύ πιο γρήγορο από ότι σε Windows. Γενικά ότι έχω βάλει μέχρι τώρα παίζει χωρίς προβλήματα. Θα βάλω τα FPS, τα strategy (π.χ Anno) και τα sim racing στο PC, τα souls like στο PS5, και τα υπόλοιπα στο steam deck. Και μετά θα ψάξω να βρω χρόνο για Gaming και εγώ σε linux φοβερά ευχαριστημένος. Επαιξε out of the box, σε wayland περιβάλλον κιόλας στα game άψογο, έχω βάλει και gamescoop και βάζω τις παραμέτρους αν θέλω να κάνω upscalling μέσω steam αλλά δεν το χρησιμοποιώ και πολύ δεν χρειάζεται. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Τρίτη στις 03:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:06 μμ (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, japan_temple_r10 είπε Καλησπερα σε ολους, ετοιμος γιια νεο πισι, αλλα εχω χασει τον μπουσουλα με τις καρτες. Καταρχας παμε στις κοκκινες οπου εκει με βλεπω να καταληγω, 2Κ 144fps κυριως για fps και κανενα rpg. Παμε την ουσια.... 9060 χτ Νιτρο ή 7800χτ Νιτρο? Καινουργια γενια ή παλια? Αξιζουν οι καινουργιες τεχνολογιες ή οχι? Για fps και MMO/ARPG θα εισαι μια χαρα με μια 9060xt 16gb σε 1440p. Για ΑΑΑ titles 9070/9070xt. Παρολα αυτα τσεκαρε ποια games θες να παιξεις και αν εχουν FSR 3, FSR 4. Πχ Throne and Liberty, Diablo 2 Ressurected, Diablo 4, Path of Exile, Path of Exile 2 που επαιξα/παιζω εχουν μονο FSR2. Επεξ/σία Τρίτη στις 03:08 μμ από BlurayMoviesGreece
STORM1978 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 2 μήνες μετά την αναβάθμιση(και την τύχη μιας και την κέρδισα σε διαγωνισμό, γιατί λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα μια και χρωστάω για μια επέμβαση που έκανε η σύζηγος, για περισσότερα δείτε στην υπογραφή μου και εαν μπορείτε βοηθήστε παρακαλώ) από την Sapphire Pulse 6750ΧΤ στην AsRock RX9070XT Steel Legend, ένα μονάχα θα πώ, υπερευχαριστημένος! Χαμηλές θερμοκρασίες, πολύ μεγάλη διαφορά σε δύναμη, αθόρυβη και αν και υποκειμενικά πάντα, πανέμορφη! Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από STORM1978 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα