scorpion8283 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 3 hours ago, Πέτρος said: Τεντωμένα τσιπ είναι. Ναι ρε εννοειται....καποιες βγαζουν 3.0Gz + ''μαμα''.. πραγματικα εχω απορια αν θα κλοκαρουν κιολας ενα.... παραδοσιακο 10%....Μιλαμε για 3,3 ghz 😵💫🥵 27 minutes ago, Sensible said: Οτι παρεις 1000 η μινιμουμ ταριφα απο τα σαπακια της nvidia. Εντωμεταξυ αυτο μπορει να ερθει και σε κανα διμηνο. Ναι ενω τις 9070, θα στις χαρισει το πλαισιο... Ρε σεις.....🥴 1
MikeGR7 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 2 ώρες πριν, malakudi είπε 750 ευρώ θα έχει σε πληθώρα καταστημάτων. Πιθανόν και παρακάτω. Να ξερεις αν και δε παιζω σε αυτη τη κατηγορία, πολυ θα χαρω να εχεις εσυ δικιο και εγω αδικο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Περιμενα σε τεχνολογικο φορουμ ο κοσμος να μην ασχολειται με το Πλαισιο. 😐 4 1 1
Vassilis_24 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 2 ώρες πριν, tazmaaaz είπε Μακάρι να βγουν αύριο στις τιμές που ανακοίνωσαν κ θα κάνουμε πάρτι!! Όλες οι κάρτες της πράσινης κοροϊδίας θα πάνε κάδο!! Μακάρι να μείνουν χαμηλά για να έρθουν ακόμα πιο χαμηλά οι 9060xt 16gb που περιμένουμε οι περισσότεροι. 1
spi79 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Περιμενα σε τεχνολογικο φορουμ ο κοσμος να μην ασχολειται με το Πλαισιο Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.Το έχουμε τεντώσει το θέμα με τις τιμές και τα msrp.Μία τιμή υπάρχει και αυτή είναι το ράφι της κάθε χώρας.Τι με νοιάζει εμένα το msrp που ανακοινώνει η κάθε εταιρία,αν όχι μόνο εδώ Ελλάδα,αλλά παντού, είναι +300Ε.Και εκεί, πρέπει να γίνονται οι συγκρίσεις στα review.Απόδοση-κατανάλωση-τιμή ράφι.Όχι σε πλατινένιο ράφι, σαν του πλαισίου... Επεξ/σία 4 Μαρτίου από spi79
7nisiotis Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 3 hours ago, grevoil said: ΩΠ τι έχουμε εδώ; Aυτοι τρίβουν τα χεράκια τους, μεθαύριο, τι δικαιολογία θα σκαρφιστούν για να αναρτήσουνε στα ιδια χρήματα (ή και περισσότερα) τις 9070/ΧΤ 1
Argonaute Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) ^^ ΓΤΠ ειναι... Επεξ/σία 5 Μαρτίου από Argonaute 1
rioener Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Ένα χιλιάρικο+ πάντως το σκεφτόμουν να το δώσω ακόμη και για την 5070ti, δε ξέρω πως αυτές οι 5070 σκέτες θα πουλήσουν ρε παιδιά. Εντάξει, με τις 5070ti και πάνω τουλάχιστον λες θα μπορώ να παίζω και σχεδόν ότι υπάρχει σε 4κ τέρμα δεξιά, ας κάψω και 2-3-4 κατοστάρικα παραπάνω αφού τα έχω. Σε αυτές τι θα πεις? Σκάω χίλια να παίζω σε 2κ και να ζορίζομαι κιόλας??
akoinonitos Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Eπειδη λετε για το πλαισιο ,εχετε δει κανενα μαγαζι να πουλαει φθηνοτερα? https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn/f/1960036/GeForce-RTX-5070-Ti.html https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn/f/1960035/GeForce-RTX-5080.html?cf=ρτχ+5080 και εξωτερικο με μικροτερο φπα https://www.ldlc.com/en/search/rtx 5070ti/ https://www.caseking.de/en/search?q=rtx+5070+ti&search-button=&lang=null οσο δεν υπαρχουν καρτες δεν φταιει κανενα πλαισιο φταιει αυτος που εβγαλε καινουρια σειρα αλλα ξεχασε να φτιαξει καρτες ,αν υπηρχαν τοτε να το κραζαμε Επεξ/σία 5 Μαρτίου από akoinonitos 2
Aris-leme Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Το βάζω μόνο γιατί έφαγα λίγο χρόνο. Ότι μάζεψα από ρεβιους απλά ο καθένας βγάζει άλλα νούμερα. Σήμερα λογικά μετά τις 4 θα ξέρουμε 3
spi79 Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Eπειδη λετε για το πλαισιο ,εχετε δει κανενα μαγαζι να πουλαει φθηνοτερα? Καλά τα λες,αλλά είναι σαν το λύκος στα πρόβατα.Του έχει βγει το μάτι πια!!
akoinonitos Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, spi79 είπε Καλά τα λες,αλλά είναι σαν το λύκος στα πρόβατα.Του έχει βγει το μάτι πια!! Δεν διαφωνω αλλα την δεδομενη στιγμη δεν βρισκεις κατι φθηνοτερα στο σκρουτζ πχ. Ολοι ακριβα αγοραζουν και τα msrp δεν υπαρχουν ,αν δειτε πχ ldlc μονο η asus prime ειναι σε msrp και η windforce καμια αλλη καρτα που βεβαια ειναι out of stock δεν μπορεις να την παραγγειλεις Επεξ/σία 5 Μαρτίου από akoinonitos 1
Sensible Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Αν πεσει πραμα στην αγορα απο την AMD, η nvidia για να μην ξεφτυλιστει θα ανακαλυψει χαμμενο στοκ και δια μαγειας θα πεσουν οι τιμες. Επεξ/σία 5 Μαρτίου από Sensible
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα