Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3 hours ago, Πέτρος said:

Τεντωμένα τσιπ είναι.

Ναι ρε εννοειται....καποιες βγαζουν 3.0Gz + ''μαμα''..  πραγματικα εχω απορια αν θα κλοκαρουν κιολας ενα.... παραδοσιακο 10%....Μιλαμε για 3,3 ghz 😵‍💫🥵

27 minutes ago, Sensible said:

Οτι παρεις 1000 η μινιμουμ  ταριφα απο τα σαπακια της nvidia.

Εντωμεταξυ αυτο μπορει να ερθει και σε κανα διμηνο.

Ναι ενω τις 9070, θα στις χαρισει το πλαισιο...

Ρε σεις.....🥴

• Like 1
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, malakudi είπε

750 ευρώ θα έχει σε πληθώρα καταστημάτων. Πιθανόν και παρακάτω.

Να ξερεις αν και δε παιζω σε αυτη τη κατηγορία, πολυ θα χαρω να εχεις εσυ δικιο και εγω αδικο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tazmaaaz είπε

Μακάρι να βγουν αύριο στις τιμές που ανακοίνωσαν κ θα κάνουμε πάρτι!! Όλες οι κάρτες της πράσινης κοροϊδίας θα πάνε κάδο!!

Μακάρι να μείνουν χαμηλά για να έρθουν ακόμα πιο χαμηλά οι 9060xt 16gb που περιμένουμε οι περισσότεροι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Περιμενα σε τεχνολογικο φορουμ ο κοσμος να μην ασχολειται με το Πλαισιο

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.Το έχουμε τεντώσει το θέμα με τις τιμές και τα msrp.Μία τιμή υπάρχει και αυτή είναι το ράφι της κάθε χώρας.Τι με νοιάζει εμένα το msrp που ανακοινώνει η κάθε εταιρία,αν όχι μόνο εδώ Ελλάδα,αλλά παντού, είναι +300Ε.Και εκεί, πρέπει να γίνονται οι συγκρίσεις στα review.Απόδοση-κατανάλωση-τιμή ράφι.Όχι σε πλατινένιο ράφι, σαν του πλαισίου...

Επεξ/σία από spi79
Δημοσ.
3 hours ago, grevoil said:

Screenshot_7.png.831dca40b3c939205deca5ae15e6739a.png

ΩΠ τι έχουμε εδώ;

Aυτοι τρίβουν τα χεράκια τους, μεθαύριο, τι δικαιολογία θα σκαρφιστούν για να αναρτήσουνε στα ιδια χρήματα (ή και περισσότερα) τις 9070/ΧΤ 

• Like 1
Δημοσ.

Ένα χιλιάρικο+ πάντως το σκεφτόμουν να το δώσω ακόμη και για την 5070ti, δε ξέρω πως αυτές οι 5070 σκέτες θα πουλήσουν ρε παιδιά. Εντάξει, με τις 5070ti και πάνω τουλάχιστον λες θα μπορώ να παίζω και σχεδόν ότι υπάρχει σε 4κ τέρμα δεξιά, ας κάψω και 2-3-4 κατοστάρικα παραπάνω αφού τα έχω. Σε αυτές τι θα πεις? Σκάω χίλια να παίζω σε 2κ και να ζορίζομαι κιόλας??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eπειδη λετε για το πλαισιο ,εχετε δει κανενα μαγαζι να πουλαει φθηνοτερα? 

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn/f/1960036/GeForce-RTX-5070-Ti.html

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn/f/1960035/GeForce-RTX-5080.html?cf=ρτχ+5080

και εξωτερικο με μικροτερο φπα 

https://www.ldlc.com/en/search/rtx 5070ti/

https://www.caseking.de/en/search?q=rtx+5070+ti&search-button=&lang=null

οσο δεν υπαρχουν καρτες δεν φταιει κανενα πλαισιο  φταιει αυτος που εβγαλε καινουρια σειρα αλλα ξεχασε να φτιαξει καρτες ,αν υπηρχαν τοτε να το κραζαμε

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.

image.png.05264c1a4d429d03c1bc5186778a20fa.png

Το βάζω μόνο γιατί έφαγα λίγο χρόνο. Ότι μάζεψα από ρεβιους απλά ο καθένας βγάζει άλλα νούμερα. Σήμερα λογικά μετά τις 4 θα ξέρουμε

• Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Eπειδη λετε για το πλαισιο ,εχετε δει κανενα μαγαζι να πουλαει φθηνοτερα?

Καλά τα λες,αλλά είναι σαν το λύκος στα πρόβατα.Του έχει βγει το μάτι πια!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, spi79 είπε

Καλά τα λες,αλλά είναι σαν το λύκος στα πρόβατα.Του έχει βγει το μάτι πια!!

Δεν διαφωνω αλλα την δεδομενη στιγμη  δεν βρισκεις κατι φθηνοτερα στο σκρουτζ πχ. 

Ολοι ακριβα αγοραζουν και τα msrp δεν υπαρχουν ,αν δειτε πχ ldlc μονο η asus prime ειναι σε msrp και η  windforce καμια αλλη καρτα που βεβαια ειναι out of stock δεν μπορεις να την παραγγειλεις 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αν πεσει πραμα στην αγορα απο την AMD, η nvidia για να μην ξεφτυλιστει θα ανακαλυψει χαμμενο στοκ και δια μαγειας θα πεσουν οι τιμες.

Επεξ/σία από Sensible

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...