Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο ανμποξετ έχει λαιφ και λέει Νιτρο+  είναι η καλύτερη κάρτα γραφικών που έχει δει μετά το άλλαξε σε μέσα στις καλύτερες εβερ, η Taichi λέει είναι ρετρό θυμίζει πολύ παλιές κάρτες από άλλες εποχες

Δημοσ.
4 minutes ago, rioener said:

Οπότε πληρώνουμε και για την AMD φόρο. Άρα εκ της ατόπου απαγωγής τα 600 που έγραψες ήταν λάθος, και μάλιστα μεγάλο,  μεγέθους 24%:D

Ένα μόνο δεν έχω καταλάβει τόσον καιρό που διαβάζω τα γραπτά σου, πως δικαιολογείς το να προσπαθείς να κάνεις το άσπρο - μαύρο στον εαυτό σου? Εκτός κι αν έχεις συμφέρον, οπότε κι εγώ μαζί σου, βάλε με στο payroll και θα υποστηρίζω μέχρι και για τα δερμάτινα εσώρουχα του Χουάνγκ! Ρητορική η ερώτηση πάντως, φυσικά δεν υπάρχουν απαντήσεις σε τέτοια ζητήματα:P

Αδερφέ εγώ το λέω, ο blu χαραμίζεται εδώ μέσα, πρέπει αν τον πάρει η επόμενη κυβέρνηση, μέχρι το τέλος της τετραετίας θα έχει πείσει τους Ευρωπαίους ότι μας χρωστάνε δεν τους χρωστάμε. θα δείχνει το χρέος και αντί για +450.000.000.000 θα είναι -450.000.000.000 το χρέος.

• Haha 7
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Αδερφέ μου Μπλου έρχεται η ώρα τους … 4 σε θέλω συντονισμένο να τους γλεντήσουμε 

image.jpeg.02f58b790e258c57262863dbb2153b48.jpeg

Σε πλήρη ετοιμότητα. Θα βάλω στην τηλεόραση τα γραπτά του.

• Haha 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Aris-leme είπε

image.png.d546897708d6ba3fd431f12829d333f5.png

Αστειες τιμες και εδω ,prime 9070 730 ευρω? στο ραφι να τους μεινει.

2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Fake μου κανει ....

οχι ρε πως σου ηρθε αυτο :P

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, rioener είπε

Οπότε πληρώνουμε και για την AMD φόρο. Άρα εκ της ατόπου απαγωγής τα 600 που έγραψες ήταν λάθος, και μάλιστα μεγάλο,  μεγέθους 24%:D

Ένα μόνο δεν έχω καταλάβει τόσον καιρό που διαβάζω τα γραπτά σου, πως δικαιολογείς το να προσπαθείς να κάνεις το άσπρο - μαύρο στον εαυτό σου? Εκτός κι αν έχεις συμφέρον, οπότε κι εγώ μαζί σου, βάλε με στο payroll και θα υποστηρίζω μέχρι και για τα δερμάτινα εσώρουχα του Χουάνγκ! Ρητορική η ερώτηση πάντως, φυσικά δεν υπάρχουν απαντήσεις σε τέτοια ζητήματα:P

Eγραψα καπου οτι η 9070xt θα επρεπε να εχει 600€;
Aυτο που εγραψα ειναι οτι μερικοι νομιζουν οτι θα τη βρουν 600€.
Απο εκει και περα αν θες να δει το ποσο υπολογιζα οτι θα εχει μπορεις να ανατρεξεις μερικες σελιδες πισω.
Εβαλα msrp μετατροπη σε euro + 24%

1 ώρα πριν, malakudi είπε

Είσαι φοβερός, σε παραδέχομαι. Τα 599$ σε ευρώ +24% ΦΠΑ μέχρι 1/3 ήταν 720 ευρώ. Έχει από 1/3 που πέφτει το δολάριο και έχει πάει από 0,96 σε 0,93. Κι εσύ πρόφτασες να μας δώσεις τη τιμή με τη νέα μειωμένη ισοτιμία. Μπράβο σου.

Πλέον όμως και τα 749$ είναι 832 ευρώ στη Γερμανία (19% ΦΠΑ) και όχι 880 που έδωσε η nVIDIA στο launch. Εκεί τι ισχύει, το 880 ή το 832; Για να ξέρουμε τι λέμε.

Σημερα 599$ = 559.42€ +24% = 693.68€
Δεν διαλεγεις οποια μερα θες εσυ, παντα ισχυει η τρεχουσα για να βρεις την ισοτιμια.
Αν αυριο αλλαξει η τιμη του δολαριου και πας να αγορασεις θα βγεις κερδισμενος/χαμενος δεν θα τους δειξεις με screenshot ποσο ειχε πριν λιγες μερες.

Screenshot_20.jpg

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάγκες μου δίκαιο έχει, πριν 2μέρες που είδα ήταν 0,963.... σήμερα δυο μέρες μετά έχει πάει 0.933... USD-EURO ΧΑΧΑΧΑ, και ο trump για εμάς δουλευει που δεν έχουμε κάρτα στο φτωχό Ελλάδουμ

Επεξ/σία από grevoil
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, grevoil είπε

Μάγκες μου δίκαιο έχει, πριν 2μέρες που είδα ήταν 0,963.... σήμερα δυο μέρες μετά έχει πάει 0.933... USD-EURO ΧΑΧΑΧΑ

Aν πας στη τραπεζα σημερα και τους δωσεις 100$ να στα κανουν ευρω νομιζεις οτι θα τους πεις ,μααα προχτες ειχε τοσο;
Oταν πληρωνεις ενα προιον με euro και η τιμη του ειναι σε δολαρια ,γινεται η τρεχουσα ισοτιμια δεν διαλεγεις οποια μετα θες εσυ.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...