Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, grevoil είπε

Μα το μεγαλύτερο ποσοστό έχει 6600-3060 κλπ οπότε πες το στο 90% των gamers που έχουν από 150-500€ κάρτα γραφικών. Και η AMD για μένα σκατά τα έκανε, αν είχαν βγει 700-750 όντως η NVIDIA η 9070ΧΤ θα είχε 499€.

Ναι δεν διαφωνω αλλα για αυτο το target group δεν ειναι ουτε οι 5070 5070Τi oυτε οι 9070 9070xt.
Aυτοι θα κοιταξουν τις 5060 9060 και τους 14400 7600 οχι τους 285κ 9800x3d.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να συμπληρώσω πως στα δύο reviews που είδα (HWU,GN) δεν είχε καθόλου OC headroom και τι διαφορά κάνει η 340W έκδοση από την 305. Είδε κανείς κάτι τέτοιο σε άλλα review;

Δημοσ.
13 minutes ago, Aris-leme said:

image.png.4f9e808e7f9e1b22c3e647671b5f36cb.png

Όπως είπα καλή η κάρτα αλλά γνώμη μου να μην πάει κάποιος για τα ακριβά μοντέλα αν ειδικά είναι στα +100ευρώ από ένα απλό μοντέλο

Mercury η καλύτερη overall αν εξαιρέσουμε το core clock ή λάθος κοιτάω με μια κλεφτη ματια;

Δημοσ.
7 minutes ago, malakudi said:

Είδα 2 reviews, HWU και GN. Αν εξαιρέσεις τα παιχνίδια με path tracing κατά τα άλλα είναι ότι περιμέναμε σε επιδόσεις.

Στα 689 vs 880 (τιμές MSRP Γερμανίας) η 9070ΧΤ είναι σαφώς καλύτερη αγορά από την 5070 Ti. Δεν αξίζουν +200 ευρώ για λίγο καλύτερο DLSS και το path tracing, που έτσι κι αλλιώς σε αυτό το tier δε μπορείς να το παίξεις.

Στα 689 vs 999 που είδα σήμερα 2 κάρτες στο NBB (αν και εξαφανίστηκαν αμέσως) η διαφορά είναι ακόμα πιο μεγάλη, αν δε δικαιολογούνται τα +191 σίγουρα δε δικαιολογούνται και τα +310.

Οπότε μένει να δούμε τις τιμές στα μαγαζιά. Προσωπικά θα αγοράσω από NBB όπως είχα αγοράσει και την 3080. Λεφτά στο Πλαίσιο δε δίνω - ακόμα κι αν την έχει 730 ευρώ - που φυσικά αποκλείεται.

Αν υπάρχει καλή διαθεσιμότητα στους χονδρέμπορους τότε θα έχουμε και τιμές από μικρά μαγαζιά σε skroutz/bestprice. Αναμένουμε

Το NBB στέλνει Ελλάδα ; 

Δημοσ.
9 minutes ago, malakudi said:

αγοράσω από NBB

Στέλνει αυτός ο ριοληςκα σε εμάς τους μη προνομιούχους χωρίς τιμολογιάρες; 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

Εγώ μπορώ να πω ότι με απογοήτευσαν όλοι οι ρεβιουερς. Μέχρι και GN έχει πχ με μεντιθμ σεττινγ το Black myth

Αυτό ήταν το πρώτο που παρατήρησα ειδικά στα rt games τρέχουν με medium απλά γελάμε... ψήνομε αν έχει καλή τιμή να πάρω μια να τη δοκιμάσω... μετά βεβαια θα πάρω κανονική κάρτα (5070τι)

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Mercury η καλύτερη overall αν εξαιρέσουμε το core clock ή λάθος κοιτάω με μια κλεφτη ματια;

Σε σχέση με την αντίστοιχη Nitro, ναι.

Η Nitro ακόμα και σε σχέση με την Asus Tuf που έχουν ίδια ρολόγια, ναι μεν τρέχει σε λίγο χαμηλότερες στροφές, αλλά εχει τσιμπημένες θερμοκρασίες.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nekrik είπε

Το NBB στέλνει Ελλάδα ; 

image.png.6c02f98dbfa1b925ec3df41c80608062.pngη ελλαδα ειναι zone 3

τωρα ειδα τα προηγουμενα σχολια,δεν ξερω περαιτερω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, 7nisiotis said:

Θερμοκρασίες χωρίς dBA και Watt δεν έχουν νόημα κατά τη γνώμη μου.

9070_XT_Temps.png.57852f8a53766ce5d9a86d6cadf66a41.png

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nekrik είπε

Το NBB στέλνει Ελλάδα ; 

Έχω επαγγελματικό ΑΦΜ και στέλνει χωρίς ΦΠΑ σε μένα. Αλλά έχω και φίλους στη Γερμανία που μπορούν να την πάρουν και να μου τη στείλουν αν δεν είχα το επαγγελματικό ΑΦΜ. Θεωρώ πως θα υπάρχουν και στο amazon.de σε καλές τιμές όμως, θα δούμε αύριο.

Σε ότι αφορά τα νούμερα του TPU, αφορούν την Nitro+ ενώ άλλα site έχουν τεστάρει την Sapphire Pulse ή την Sapphire Pure

• Like 3
Δημοσ.
32 minutes ago, Arkin said:

Ειναι καρτα των 700 ευρω δεν μας κανει καποια χαρη η amd αυτη τη στιγμη. Και η 5070ti πχ ειναι καρτα των 900 ευρω ουτε αυτη δεν αξιζει παραπανω. Αλλο αν τις βαρανε γιατι δεν υπαρχουν πουθενα. 

Γιωργαρα, θεωρώ οτι ειναι κάρτα των 600 ευρω.

Είναι επόμενη γενιά απο 7800XT των 500 €, με παρόμοια χαρακτηριστικά (cus - shaders - texture units whatever.), σε παρόμοια κατηγορία. 50% πιο γρήγορη, ας είναι και 20% πιο ακριβη.

Και πιστευω οτι εκει θα φτάσει σε μερικούς μήνες, αν και οταν φτιάξει η διαθεσιμότητα της nvidia.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...