akoinonitos Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Εδώ έχει τα νέα upscalers και το FSR 3.1 στη μέση σε 4K performance mode. Ποιό είναι ποιό λέτε; Αφού μαζευτούν μερικές απαντήσεις θα το πάρει το ποτάμι. dlss 4 - fsr 3.1 - fsr 4 αλλα οι στατικες εικονες δεν λενε τπτ παιδες ,σημασια εχει οταν κινεισαι τι γινεται. Επεξ/σία 6 Μαρτίου από akoinonitos 4
Aris-leme Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Μόλις τώρα, malakudi είπε Είχε νωρίτερα κάρτες; Γιατί τώρα δε μου βγάζει καμία! Είχε αλλά εξαφανιζολ αμέσως μια μια. 1
dsi44 Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 4 minutes ago, elpenor said: Το δεξί πάντως έχει σαφώς περισσότερες λεπτομέρειες. Το αριστερό έχει περισσότερο surface blur και contrast. ποιο δεξι? αφου το μεσαιο πηραμε παλι🤣 1
John_on_PC Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, akoinonitos said: dlss 4 - fsr 3.1 - fsr 4 αλλα οι στατικες εικονες δεν λενε τπτ παιδες ,σημασια εχει οταν κινεισαι τι γινεται. Screenshot σε κίνηση είναι αυτά, δηλαδή κίνηση της κάμερας. Για αυτό και το μεσαίο που είναι το FSR 3.1 πεθαίνει από ghosting και disocclusion artifacts. Επεξ/σία 6 Μαρτίου από John_on_PC 1
elpenor Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, John_on_PC said: Screenshot σε κίνηση είναι αυτά, δηλαδή κίνηση της κάμερας. Καλύτερη ερώτηση από το ποιο είναι ποιο θα ήταν το "ποιο θα προτιμούσατε". Εγώ σίγουρα το αριστερό και πιστεύω ότι με κίνηση θα φαίνεται καλύτερα. Επεξ/σία 6 Μαρτίου από elpenor 1
Arkin Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 1 ώρα πριν, icenex είπε Ρε πάτε καλά 900 ευρώ κ βάλε για 9070xt ενώ πριν λίγους μήνες έβρισκες στα 1000 4080 super?Που είναι κ συνολικά καλύτερη. Πριν 13 μηνες εβρισκες στα 999 4080super και 13 μηνες μετα μας πουλανε την ιδια καρτα η μια εταιρια στα 1300 5070ti η αλλη στα 900 με χειροτερο upscaling ομως και 30-40% κατω path tracing/βαρυ ray tracing. Δεν μας τα λενε καλα. Μεχρι 700 η 9070xt παιδια ναι ειναι αναλογικα πολυ καλυτερο vfm απο 5070ti που επρεπε να εχει αλλα μην τους ταϊζουμε msrp x1.5 και να λεμε και ευχαριστω. 690 επισημα εχει η 9070xt Ελλαδα με το ΦΠΑ 24% ουτε ευρω παραπανω. 9
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 41 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε 640 βρίσκω την 9070 απο πορτογαλλία. Και 800 την xt powercolor απο βουλγαρία. Αξίζει απο 6700χτ? @malakudi Με τέτοιες τιμές, προφανώς και αξίζει η 9070, και έχει μεγάλη διαφορά από 6700xt 1
John_on_PC Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 3 minutes ago, elpenor said: Καλύτερη ερώτηση από το ποιο είναι ποιο θα ήταν το "ποιο θα προτιμούσατε". Εγώ σίγουρα το αριστερό και πιστεύω ότι με κίνηση θα φαίνεται καλύτερα. Ναι, και τις δύο ερωτήσεις, ποιό προτιμάτε και ποιό νομίζετε είναι το καθένα. Πάντως όπως είπα οι φωτογραφίες είναι κατά panning της κάμερας, δηλαδή όση κίνηση μπορείς να έχεις στο TLOU1.
Aris-leme Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Πιστεύω ούτε η λίζα περίμενε να φύγουν έτσι οι κάρτες της. Και δυστυχώς αφού έφυγαν σε οποιαδήποτε τιμή θα κλάψουμε μια χαρά. 3
malakudi Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Τι να πω, εξαφανίστηκαν οι κάρτες ενώ ήταν 5 και 10 φορές πάνω από το αντίστοιχο στοκ της nVIDIA. Δε το περίμενα. Τώρα να δούμε πόσο γρήγορα θα έχουμε restock @Κάβουρας σκέφτομαι κι εγώ την Hellhound στα 1649 lev αλλά πολλά μου φαίνονται. Τελικά έπρεπε όταν είδα την Pulse στα 780 να την έπαιρνα. Μπλέξαμε
noFEARgr Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 19 minutes ago, akoinonitos said: dlss 4 - fsr 3.1 - fsr 4 αλλα οι στατικες εικονες δεν λενε τπτ παιδες ,σημασια εχει οταν κινεισαι τι γινεται. Σε κινηση ειναι . Συμφωνω με την σειρα που τα εβαλες . Το αριστερο ειναι πιο sharp , το δεξι , δηλαδη το fsr4 εχει πολυ καλυτερα details στο εδαφος ωστοσο . 1
InternalSunshine Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Αν θέλει κάποιος από Βουλγαρία και εμπιστεύεται μπορώ να την στείλω εγώ από εδώ αν κάνει παραγγελία (PM me). Επεξ/σία 6 Μαρτίου από InternalSunshine 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα