grevoil Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου Ήμουν μαλάκας έπρεπε να πάρω την xfx merc που ήταν μαύρη αλλά είχε 800€, περίμενα άσπρη και πήρα τα @@ μου. Πραγματικά, όσοι έχουν πάρει να τις ξεσκίσουν τα βάρδ...α ακόμα και αν δεν παίζεται κάτι αφήστε στο bg ανοιχτό game με full RT έτσι για το γαμώτο. 1
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε xfx vs sapphire Σε after sales warranty (κάλυψη εγγύησης μέσω κατασκευαστή) τι θα προτιμούσατε ? Οι περισσότεροι έχουν επαφή με Sapphire, άρα δύσκολο να βρεις πολυ κόσμο να προτείνει Xfx. Ενημερωτικά η Xfx αναφέρει για εγγύηση αυτό(κοινώς δεν αξίζει η Swift σειρά). https://www.xfxforce.com/support/xfx-warranty#other-countries 2 1
7nisiotis Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 1 hour ago, grevoil said: Ήμουν μαλάκας έπρεπε να πάρω την xfx merc που ήταν μαύρη αλλά είχε 800€, περίμενα άσπρη και πήρα τα @@ μου. Πραγματικά, όσοι έχουν πάρει να τις ξεσκίσουν τα βάρδ...α ακόμα και αν δεν παίζεται κάτι αφήστε στο bg ανοιχτό game με full RT έτσι για το γαμώτο. Εχω κρατήσει εγώ μια άσπρη αν θες. 818€. Επειδή θα τις ακυρώσω παιδιά όποιος θέλει του παραχωρώ το order. Σημειώνω πως δεν το κάνω για scalping. Δεν θα βγάλω δραχμή. 7
Κάβουρας Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε xfx vs sapphire Σε after sales warranty (κάλυψη εγγύησης μέσω κατασκευαστή) τι θα προτιμούσατε ? Και οι δύο καλές είναι μέσω κατασκευαστή απλά αργούν. 4-6 βδομάδες λόγω ότι έχουν έδρα Αμερική.
PadPoet Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 54 minutes ago, 7nisiotis said: Εχω κρατήσει εγώ μια άσπρη αν θες. 818€. Επειδή θα τις ακυρώσω παιδιά όποιος θέλει του παραχωρώ το order. Σημειώνω πως δεν το κάνω για scalping. Δεν θα βγάλω δραχμή. Αν δεν την πάρει ο φίλος μπορεί να ενδιαφέρει εμένα. Ποιά υλοποίηση είναι (XFX Merc ποιά όμως) και από που είναι αγορασμένη; Amazon; Ή από κάπου Ελλάδα; Αν επιτρέπεται γιατί την ακυρώνεις; Επεξ/σία 10 Μαρτίου από PadPoet
7nisiotis Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, PadPoet said: Αν δεν την πάρει ο φίλος μπορεί να ενδιαφέρει εμένα. Ποιά υλοποίηση είναι (XFX Merc ποιά όμως) και από που είναι αγορασμένη; Amazon; Ή από κάπου Ελλάδα; Αν επιτρέπεται γιατί την ακυρώνεις; Spoiler Γιατί το όριο μου (υπο "φυσιολογικές" συνθήκες) θα ήταν γυρω στα 700€. Αν και έχω κάνει αποταμίευση (μηνών) για την GPU, λείπουν ~40/80€ και δεν μπορώ να αγγίξω τα 800€ παιδιά γιατί ακόμα είμαστε στις αρχές του μηνός και θα μείνω νηστικός (δεν έχω γνωστό για απαλλαγές ΦΠΑ και τέτοια), οπότε θα περιμένω λίγο ακόμη. Μήπως βρεθεί τίποτα φθηνότερο. Έλεγα να έκανα μια την 'υπέρβαση' - αλλά τελικώς ας αφήσω μια πισινή, μπορεί να χρειαστεί κανα real life έξοδο. Ε, για να μην χαθούν ας φύγουν εδώ παρά να πατήσω cancel και την τσιμπήσουν ebay(ers). Amazon.de (seller είναι αυτός εδώ https://www.amazon.de/sp?language=en&ie=UTF8&seller=A206ULAR6UT9T8 γνωστός seller από εποχών RTX 3000 τον θυμάμαι) 1x και 1x ίδια αλλά σε λευκή (OC edition) εχουν στειλει 2 παιδιά (@grevoil, @teohokage) πριν από σένα Λουκά. Αν δε προχωρήσει με κανέναν θα σου πω. Επεξ/σία 10 Μαρτίου από 7nisiotis 2
PadPoet Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 55 minutes ago, 7nisiotis said: Hide contents Γιατί το όριο μου (υπο "φυσιλογικές" συνθήκες) θα ήταν γυρω στα 700€. Αν και έχω κάνει αποταμίευση για την GPU, λείπουν 40/80€ και δεν μπορώ να αγγίξω τα 800€ παιδιά γιατί ακόμα είμαστε στις αρχές του μηνός και θα μείνω νηστικός (δεν έχω γνωστό για απαλλαγές ΦΠΑ και τέτοια), οπότε θα περιμένω λίγο ακόμη - μήπως βρεθεί τίποτα φθηνότερο. Έλεγα να έκανα μια την 'υπέρβαση' - αλλά τελικώς λέω ας αφήσω μια πισινή, μπορεί να χρειαστεί κανα real life έξοδο. Ε, για να μην χαθούν ας φύγουν εδώ παρά να πατήσω cancel και την τσιμπήσουν ebay(ers). Amazon.de (seller είναι αυτός εδώ https://www.amazon.de/sp?language=en&ie=UTF8&seller=A206ULAR6UT9T8 γνωστός seller από εποχών RTX 3000 τον θυμάμαι) 1x και 1x ίδια αλλά σε λευκή (OC edition) εχουν στειλει 2 παιδιά (@grevoil, @teohokage) πριν από σένα Λουκά. Αν δε προχωρήσει με κανέναν θα σου πω. Ok, αν είναι μου λες 🙂 Thanks όπως και να ‘χει! 1
kkatzos Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, AzaZyL είπε Στο τσακ είμαι να χτυπήσω 7800xt. Μου φαίνεται το καλύτερο value for money αυτή τη στιγμή και για το άμεσο μέλλον... Μετά πάμε στα +250 ευρώ για 9070... Δεν δικαιολογείται αυτή η διαφορά στη τιμή... Τι εννοείς; Γύρω στα 500€ δεν εχει η 7800ΧΤ? Με +200 παίρνεις top 9070XT με ΜΕΓΑΛΗ διαφορά απόδοσης από την 7800ΧΤ. Και βέβαια αξίζει. Μόνο πρόβλημα η παράδοση αλλά συνήθως τα στέλνει νωρίτερα από όσο λέει το Amazon. Επεξ/σία 10 Μαρτίου από kkatzos 1
Κάβουρας Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Το αξίζει σχετικό είναι καθώς βλέπω μια διαφορά 200-300 ευρώ και ταυτόχρονα η 7800xt έχει δώρο το monster hunter αυτή την στιγμή. Σίγουρα λόγω fsr 4 kai rt ακόμα και 9070 η απλή είναι καλύτερη επιλογή, αλλά άμα ο άλλος δεν έχει δεν γίνεται τίποτα. Για αυτό λέει και ο Μαμ-ρα με τα uhd graphics πρέπει να συγκρίνουμε με τιμές. 1
*demian* Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Εχει επισης την pulse 9070 στα 660€ τελικη https://www.amazon.co.uk/Sapphire-PULSE-RADEONTM-9070-GAMING/dp/B0DRPSF34T?smid=A3P5ROKL5A1OLE&tag=lagonika0cc-21&creative=6738. Απο lagonika το λινκ
Van Gerokost Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, *demian* είπε Εχει επισης την pulse 9070 στα 660€ τελικη https://www.amazon.co.uk/Sapphire-PULSE-RADEONTM-9070-GAMING/dp/B0DRPSF34T?smid=A3P5ROKL5A1OLE&tag=lagonika0cc-21&creative=6738. Απο lagonika το λινκ Αγγλία --> τελωνεία ? Επεξ/σία 10 Μαρτίου από Van Gerokost
mandragoraSCR Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Van Gerokost είπε Αγγλία --> τελωνεία ? yes!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα