Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω ότι η κάρτα δεν έχει καθόλου coil και δεν ακούγεται ούτε σε gaming σε ένα σύστημα που είναι τελείως ήσυχο λόγο υδροψυξης.  

Σε linux αν και το περιβάλλον εργασίας είναι πάντα με ενεργοποιημενα τα 3d εφέ ποτέ δεν έχω δει τους ανεμιστήρες να δουλεύουν και με πολλές εφαρμογές ανοιχτές και video 4k

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για πείτε τώρα χρησιμοποιείται τίποτα third party tool για upscale σε fsr 4.0 και αν υπάρχουν τέτοια βέβαια.

Αν δεν υποστηρίζει ένα game fsr 4 τι επιλέγεται στα game Xess?

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, chek2fire είπε

Για πείτε τώρα χρησιμοποιείται τίποτα third party tool για upscale σε fsr 4.0 και αν υπάρχουν τέτοια βέβαια.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/841192-opriscaler-αλλαγή-upscaler/?do=getNewComment

• Like 3
Δημοσ.
7 hours ago, chek2fire said:

Optiscaler. Ακόμα και fsr να μην υποστηρίζει όπως το South of Midnight μπορείς να χρησιμοποιήσεις DLSS inputs και να ενεργοποιήσεις FSR4 . Στο South Of midnight η διαφορά 1440p FSR 4 με native 4K TAA  είναι μέρα με τη νύχτα. Φυσικά είναι ανάλογα το game. 

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά είναι μέρα με τη νύχτα όπου δεν υπάρχει εγγενής υποστήριξη FS4. Ας είναι καλά τα παλικάρια του Optiscaler.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να πιέσει ΑΚΟΜΗ περισσότερο σε αυτή την γενιά η AMD. Παντού FSR4 υποστήριξη, σε παλιά παιχνίδια (5ετιας ξέρω γω) αλλά και νέα. Επίσης βομβαρδισμό από 9070αρες, σε νορμάλ τιμή και όχι να κοιμηθεί μετά από ένα καλό πρώτο ημίχρονο όπως συνήθως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Σταθερή και ασφυκτική πίεση με χτυπήματα εκεί που πονάει η άλλη, πριν προλάβει η Πράσινη να αντιδράσει με "ξαφνικά" αποθέματα και μειώσεις τιμών με σκοπό να μην έχει δεύτερες σκέψεις ή αμφιβολίες ο υποψήφιος αγοραστής. Του τύπου . . " χμ, άραγε να έκανα καλά που την αγόρασα, ή να ΑΝ έδινα αλλά 80-100€ έπαιρνα nvidia που είχα τόσο καιρό;! " (ένα παράδειγμα λέω που παίζει γενικά στις σκέψεις αρκετών)

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Παντού FSR4 υποστήριξη, σε παλιά παιχνίδια (5ετιας ξέρω γω) αλλά και νέα.

για παλιά χλωμό , εκτός αν συνεργαστεί με τους devs του optiscaler και στο παρασκήνιο κάνουν dlss->fsr4 με 1 κλικ στον driver

Πρέπει να πιέσει ΑΚΟΜΗ περισσότερο σε αυτή την γενιά η AMD.

σιγά την πίεση που έκανε σε άδεια ράφια ...

πριν προλάβει η Πράσινη να αντιδράσει με "ξαφνικά" αποθέματα και μειώσεις τιμών

μακάρι να αντιδράσει γιατί αλλιώς η κόκκινη δε θα ρίξει τιμές . Καμία σχέση με αυτά που λέγαν απο όσο φάνηκε. Θα φανεί και με την 9060XT 16G .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

AMD launches Radeon RX 9070 GRE in China, officially 6% faster than RX 7900 GRE

https://videocardz.com/newz/amd-launches-radeon-rx-9070-gre-in-china-officially-6-faster-than-rx-7900-gre

Επίσης ξεκίνησαν φήμες και για Nvidia Super(που σίγουρα θα αλλάξουν τις τιμές και στις 9000)

https://videocardz.com/newz/geforce-rtx-5080-super-rumored-to-feature-24gb-memory-rtx-5070-super-with-18gb-config

Τέλος στο Πλαισιο μάλλον κάποιος παίζει με τις τιμές

image.png.af43f7a388ad2ae1e4f4e11b2cd79034.png

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
  • Haha 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

AMD launches Radeon RX 9070 GRE in China, officially 6% faster than RX 7900 GRE

https://videocardz.com/newz/amd-launches-radeon-rx-9070-gre-in-china-officially-6-faster-than-rx-7900-gre

πανάκριβη θα είναι με 7% κάτω της 9070 . Αν μάλιστα η gre αντικαταστήσει την απλή , μεγάλο πακέτο , τώρα μου έφυγκε και η όρεξη να έρθει Ευρώπη . Ότι να'ναι ...

Δημοσ.

τι απίστευτο πρόγραμμα είναι αυτό το andrenaline της AMD. Ιδίως αυτό το upscaling που κάνει στα game είναι απίστευτα πρωτοποριακό. 

Tώρα το ψάχνω και βλέπω ότι στο black myth ακόμα και με cinematic όλα και ενεργοποιημένο το ray tracing τρέχει άψογα με το upscaling άσχετα που δίχνει ότι νάναι το ray tracing in game.

Μπορεις να κάνεις upscaling και σε fsr 4 μέσω του andrenalin? Τι άλλο ενεργοποιήτε μέσω τις εφαρμογής.

Το κακό μόνο είναι ότι δεν μπορώ να βρω ακόμα πως να κάνω να τρέχουν και τα game του xbox app με αυτό.  

Δημοσ.

Να αναφερω και εγω την εμπειρια μου μια μια powercolor 9070 xt reaper,την εχω εδω και κανα 10ημερο..Αψογες θερμοκρασιες,αψογη απο θεμα θορυβου-coil whine και κανενα θεμα με hotspot temp,που εχουν καποια θεματα οι amd.. 

• Like 2
Δημοσ.

πάντως είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει αυτή η κάρτα. 

Μου αρέσουν αρκετά και όλες αυτές οι ρυθμίσεις και παραμετροποίηση που σου δίνει την δυνατότητα μέσω του adrenalin μην επεκταθούμε και στα third party προγράμματα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...