Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Aris-leme said:

Η ανάπτυξη και η υποστήριξη που έχει το FSR4 την λες και εντυπωσιακή για... AMD. Βασικά αν σκεφτουμε ότι οι RX 9000 series εχουν σκάρτα 3 μήνες στην αγορά, τα 70 παιχνίδια δεν είναι λίγα, ειδικά αφού μιλάμε ουσιαστικά για κάτι ξεχωριστό από FSR 1, 2 & 3.

Αν θυμάμαι καλά σε αντιστοιχα διαστήματα τα DLSS  (που ήταν και καινούργια τεχνολογία βέβαια) είχε λιγότερα απο 15 στο τρίμηνο, το DLSS 3 το είχε φτάσει αυτό στα 35 και έπρεπε να φτάσουμε στο DLSS 4 για να μιλάμε για 125 σε αντίστοιχο διάστημα.

Οι τελευταίες κινήσεις της AMD δείχνουν ότι έχει αρχίσει να πιάνει τον σφυγμό της αγοράς, παρά τις όποιες ηλίθιες (8GB - 9060XT) παρενθέσεις της και μόνο σε καλό θα της βγει αυτό.

Επεξ/σία από Crus
  • Like 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Crus είπε

Η ανάπτυξη και η υποστήριξη που έχει το FSR4 την λες και εντυπωσιακή για... AMD. Βασικά αν σκεφτουμε ότι οι RX 9000 series εχουν σκάρτα 3 μήνες στην αγορά, τα 70 παιχνίδια δεν είναι λίγα. 

Αν θυμάμαι καλά σε αντιστοιχα διαστήματα τα DLSS  (που ήταν και καινούργια τεχνολογία βέβαια) είχε λιγότερα απο 15 στο τρίμηνο, το DLSS 3 το είχε φτάσει αυτό στα 35 και έπρεπε να φτάσουμε στο DLSS 4 για να μιλάμε για 125 σε αντίστοιχο διάστημα.

Οι τελευταίες κινήσεις της AMD δείχνουν ότι έχει αρχίσει να πιάνει τον σφυγμό της αγοράς, παρά τις όποιες ηλίθιες (8GB - 9060XT) παρενθέσεις της και μόνο σε καλό θα της βγει αυτό.

Το ποσα games το υποστηριζουν συγκριτικα με το ποτε βγηκαν οι 9000 δεν εχει καμια απολυτως σημασια.
Το FSR 4 δεν φτιαχτηκε σε 1 μερα, ειναι ενα project που μπορει να το δουλευουν τα τελευταια 2-3 χρονια.
Το λαθος τους ειναι οτι τοσα χρονια το FSR δεν ηταν Deep Learning αλλα ενας αλγοριθμος,οποτε ολα ξεκινησαν απο το 0 σε αντιθεση με το DLSS που παντα ειχε την ιδια λογικη και απλα βελτιωνοταν.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, BlurayMoviesGreece said:

Απο αυτους που αγορασαν/κοιτανε Rx 9000 ειδες πολλους που ειχαν καρτες που να μπορουν να παιξουν ολους τους τιτλους τα τελευταια 3 χρονια;
H πλειοψηφια που πηγε/θα παει σε Rx 9000 εχει μεινει καιρο με παλιες καρτες και περιμενε ποτε θα παρει καρτα να παιξει τιτλους 2020-2025.
Αυτοι που επαιξαν τα τελευταια games ή θελουν να παιξουν τα καινουρια ειναι κατοχοι 4070Ti/4070Ti Super4080/4090 που εμειναν στην ιδια η πηγαν σε 5070Ti/5080/5090.

Πραγματικά μένω έκπληκτος που ξέρεις ποιος αγόρασε τι , γιατί το αγόρασε , τι είχε πριν και τι παιχνίδια θα παίξει, ούτε ο Νοστράδαμος ρε φίλε.

Τέτοιο ταλέντο να γράφεις ότι θέλεις για να βγάλεις το συμπέρασμα που θέλεις πάει χαμένο εδώ μέσα.

• Like 4
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Πραγματικά μένω έκπληκτος που ξέρεις ποιος αγόρασε τι , γιατί το αγόρασε , τι είχε πριν και τι παιχνίδια θα παίξει, ούτε ο Νοστράδαμος ρε φίλε.

Τέτοιο ταλέντο να γράφεις ότι θέλεις για να βγάλεις το συμπέρασμα που θέλεις πάει χαμένο εδώ μέσα.

Μα το δειχνει η επιλογη της καρτας.
Αν καποιος εχει 4070Ti και πανω θα παει να παρει 9070xt;
Προφανως στην 9070xt πηγαν αυτοι που ειχαν 3080 και κατω.
Το ιδιο και με την 9060xt ποιος θα παει να τη παρει αυτος με την 4070/7800xt ;
Kαποιος που ειναι με 1060,2060,5700xt,6600 κτλ.
Oταν εχεις λοιπον παλια/αργη καρτα , περιμενεις ποτε θα παρει καινουρια για να παιξεις τα games των τελευταιων 2-3 χρονων.
Aν η καρτα τους τα επαιζε δεν θα πηγαιναν για καινουρια.

• Haha 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Δεν εννοώ αυτό. Εννοώ το official dlss4. Δεν είναι μόνο σε καινούργια games.

https://www.nvidia.com/en-eu/geforce/news/100-dlss-4-multi-frame-gen-games-apps-new-games-revealed/

καλά προφανώς το dlss4 είναι το στάνταρ πλέον , δεν ξέρω γιατί νομίζεις οτι υπάρχει "κόντρα"

απλά αναφέρθηκε οτι το fsr4 πάει πολύ καλά σε σχέση με τους λίγους μήνες κυκλοφορίας

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

καλά προφανώς το dlss4 είναι το στάνταρ πλέον , δεν ξέρω γιατί νομίζεις οτι υπάρχει "κόντρα"

απλά αναφέρθηκε οτι το fsr4 πάει πολύ καλά σε σχέση με τους λίγους μήνες κυκλοφορίας

30 Ιανουαρίου βγήκε το DLSS4 και το Μάρτιο βγήκε το FSR4. Δεν έχουν μεγάλη διαφορά.

• Haha 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Εγω βλεποντας το μηνυμα του φιλου καταλαβα οτι κακως επαιζα ολα αυτα τα παιχνιδια τοσο καιρο με 3080.
Επρεπε να εχω μια απο τις 4070Τi/4070Ti Super 4080/4080super/4090 για να τα παιξω. :(

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

30 Ιανουαρίου βγήκε το DLSS4 και το Μάρτιο βγήκε το FSR4. Δεν έχουν μεγάλη διαφορά.

ξεχνάς το οτι το dlss4 είναι εύκολο να το βάλεις σε παιχνίδι αν ήδη έχει υλοποίηση >dlls2

το fsr4 απαιτεί fsr3.1 , το έγραψα πριν . 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

ξεχνάς το οτι το dlss4 είναι εύκολο να το βάλεις σε παιχνίδι αν ήδη έχει υλοποίηση >dlls2

το fsr4 απαιτεί fsr3.1 , το έγραψα πριν . 

Ναι οκ, αλλά γιατί δεν υπάρχουν περισσότερα games με 3.1; Εκεί θέλω να καταλήξω, ότι γενικά η nvidia υποστηρίζει και προωθεί πιο πολύ και καλύτερα το upscale της σε σχέση με την AMD. Για όποιον τον ενδιαφέρει φυσικά σαν κριτήριο αγοράς.

• Haha 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ναι οκ, αλλά γιατί δεν υπάρχουν περισσότερα games με 3.1; Εκεί θέλω να καταλήξω, ότι γενικά η nvidia υποστηρίζει και προωθεί πιο πολύ και καλύτερα το upscale της σε σχέση με την AMD. Για όποιον τον ενδιαφέρει φυσικά σαν κριτήριο αγοράς.

έπρεπε να το έλεγες εξαρχής , αυτονόητο είναι οτι το dlls έχει το μεγαλύτερο %

αν ήμουν indie dev  , dlss θα έβαζα και δε θα ασχολούμουν με fsr / xess , απλά θα άφηνα λινκ για optiscaler 😛

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, omghi2u είπε

Εγω βλεποντας το μηνυμα του φιλου καταλαβα οτι κακως επαιζα ολα αυτα τα παιχνιδια τοσο καιρο με 3080.
Επρεπε να εχω μια απο τις 4070Τi/4070Ti Super 4080/4080super/4090 για να τα παιξω. :(

Και σε 1060 παιζουν και σε κονσολα σε 480p 30fps παιζουν, οταν λεω παιζουν εννοω max settings.
Πολλοι κανουν συλογη απο games και τα παιζουν οταν παρουν τη νεα καρτα,δεν καθονται να τα παιξουν σε medium.

• Haha 2
Δημοσ.
4 hours ago, Πέτρος said:

image.png.06ab313240c8838adb2e7187d5333862.png

Παράδοση σε 1-3 μέρες για τις δύο πρώτες.

Δεν θέλω γκρίνια και ότι το μαγαζί μπορεί να πουλάει σουβλάκια ή σωβρακοκυλότες παράλληλα...τις ίδιες χαμηλές τιμές με τους ίδιους όρους δεχόμαστε για πράσινες, σε μάλλον κατώτερες υλοποιήσεις κιόλας (η SL είναι χάλια αισθητικά αλλά μαμεί σε ποιότητα κατασκευής).

Απο θεμα εγγύηση τι κανουμε... το σκέφτομαι για το Διαβολόσκυλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Απο θεμα εγγύηση τι κανουμε... το σκέφτομαι για το Διαβολόσκυλο

2 χρονια λεει.

Asrock, XFX & Sapphire δινουν 3 χρονια.

Επεξ/σία από omghi2u
Δημοσ.
2 minutes ago, omghi2u said:

2 χρονια λεει.

Asrock, XFX & Sapphire δινουν 3 χρονια.

Θα περιμένω επιλογή skroutz καλαθιού γιατί τα φοβάμαι τα ufo stores

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...