Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Εγώ πάλι ακόμη την περιμένω την pulse 9070xt από το eshop… «κατόπιν παραγγελίας σε 2-3 εργάσιμες»…καλά πάει ως τώρα αυτό από τις 23 Ιουνίου. Απαράδεκτο…🤨

Οπότε είμαι στο θεωρητικό ακόμη. 🙃

Τέλος αυτής της εβδομάδας λογικά θα σου έρθει . Τώρα ποια έχεις ; Μπορείς να κανεις «πρόβα» το optiscaler στο ενδιάμεσο 

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 28/5/2025 στις 9:50 ΜΜ, Aten-Ra είπε

Θα γελάνε και τα γκονάρια .

Λέξη που έχω ακούσει Φωκίδα και Ηλεία.καπου από Εκει aten?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, korakios είπε

Τέλος αυτής της εβδομάδας λογικά θα σου έρθει . Τώρα ποια έχεις ; Μπορείς να κανεις «πρόβα» το optiscaler στο ενδιάμεσο 

Δανεική 4070super από καλό φίλο εδώ και 2 εβδομάδες. Μπράβο στην υπομονή του που δεν μου έχει ρίξει κανένα φάσκελο να μου πάρει και την κάρτα να μείνω στεγνός.😀

• Haha 1
Δημοσ.
8 hours ago, danaos7 said:

Λέξη που έχω ακούσει Φωκίδα και Ηλεία.καπου από Εκει aten?

Nop 

8 hours ago, dimoskoutr said:

Δανεική 4070super από καλό φίλο εδώ και 2 εβδομάδες. Μπράβο στην υπομονή του που δεν μου έχει ρίξει κανένα φάσκελο να μου πάρει και την κάρτα να μείνω στεγνός.😀

UHD770 , Κορυφή 😁

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/7/2025 στις 4:03 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

9% performance boost μέσω drivers, καθόλου άσχημα. Κλασική AMD, πάντα δίνει το 90% στο launch.

Ο Bryan πάντως που μπήκε στον κόπο και τέσταρε και αυτός, δεν είδε τέτοιες διαφορές, πέραν από 1 παιχνίδι, το Delta Force.

Αν η Amd σε τόσο σύντομο διάστημα είχε τέτοια gains(σε ορισμένα παιχνίδια πάνω από 20%), θα τα διαφήμιζε και η ίδια. Τα ίδια και η Nvidia που το HWU έβγαλε 63% διαφορά μεταξύ των drivers στο Space Marine.

Στο 10:30-11:05 μάλιστα κάνει expose το HWU, στο ότι δουλεύει τον κόσμο στην περίπτωση του Space Marine 2.

@korakios @just_a_dude popcorn time 😁

και ο Πορτογάλος(Ancient Gameplays)που τέσταρε πρόσφατα τους 2 τελευταίους drivers, δεν είδε καμια διαφορά

image.png.d09557428196a174d8b13d7543e0c771.png

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Ο Bryan πάντως που μπήκε στον κόπο και τέσταρε και αυτός, δεν είδε τέτοιες διαφορές, πέραν από 1 παιχνίδι, το Delta Force.

Αν η Amd σε τόσο σύντομο διάστημα είχε τέτοια gains(σε ορισμένα παιχνίδια πάνω από 20%), θα τα διαφήμιζε και η ίδια. Τα ίδια και η Nvidia που το HWU έβγαλε 63% διαφορά μεταξύ των drivers στο Space Marine.

Στο 10:30-11:05 μάλιστα κάνει expose το HWU, στο ότι δουλεύει τον κόσμο στην περίπτωση του Space Marine 2.

@korakios @just_a_dude popcorn time 😁

και ο Πορτογάλος(Ancient Gameplays)που τέσταρε πρόσφατα τους 2 τελευταίους drivers, δεν είδε καμια διαφορά

image.png.d09557428196a174d8b13d7543e0c771.png

Βασικά βαριέμαι να συγκρίνω τα αρχικά FPS που είχε το HU vs TechCity , σίγουρα η χαρά των πράσινων να θάψουν το κανάλι χωρίς να έχουν ιδέα 😛

edit τελικά κάνανε ποστ στο βίντεο (HU) που λένε οτι χαζομάρα που επικεντρώθηκαν στους drivers μιας και η βελτίωση ήρθε και απο windows updates .... πάει το δράμα, έπρεπε να το τραβήξουν όσο πάει  😂 

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, korakios είπε

Βασικά βαριέμαι να συγκρίνω τα αρχικά FPS που είχε το HU vs TechCity

Κανένα πρόβλημα, σε έχω έτοιμο :) 

image.png.b5decb6b5eef7d4fbc4a4bcd031cc90f.png

image.png.9ca59780e55475b767a3c97622f2cb7c.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Κανένα πρόβλημα, σε έχω έτοιμο :) 

image.png.b5decb6b5eef7d4fbc4a4bcd031cc90f.png

image.png.9ca59780e55475b767a3c97622f2cb7c.png

Βασικά το μέσο όρο απο τα όλα τα παιχνίδια έλεγα (HU vs TYC)  , αλλά και πάλι, μπούφος ο TYC , απο τη μία καλά έκανε και τέσταρε , απο την άλλη όταν ο άλλος έχει χαμηλά fps στην αρχή , έπρεπε να το επισημάνει .

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, korakios είπε

αλλά και πάλι, μπούφος ο TYC , απο τη μία καλά έκανε και τέσταρε , απο την άλλη όταν ο άλλος έχει χαμηλά fps στην αρχή , έπρεπε να το επισημάνει .

Τι να επισημάνει ρε σύ?Μέρος του review του HWU ήταν αυτό πίσω στον Μάρτιο....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Τι να επισημάνει ρε σύ?Μέρος του review του HWU ήταν αυτό πίσω στον Μάρτιο....

Αν έλεγε εξαρχής ο TYC οτι ο HU έχει χαμηλά αρχικά fps , πιστεύω δε βγαίναν τόσα τρολ στη φόρα. Δλδ τώρα νομίζουν οτι μαγείρεψε τα τελικά νούμερα 🤪 Βέβαια μια χαρά κάθισε αφού όπου δράμα=views  😂

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, korakios είπε

Αν έλεγε εξαρχής ο TYC οτι ο HU έχει χαμηλά αρχικά fps , πιστεύω δε βγαίναν τόσα τρολ στη φόρα. Δλδ τώρα νομίζουν οτι μαγείρεψε τα τελικά νούμερα 🤪 Βέβαια μια χαρά κάθισε αφού όπου δράμα=views  😂

Ετρεχαν όλοι day one να βγάλουν γρήγορα reviews και δεν τσέκαραν τι ξεχωριστά benchmarks έβγαζε ο καθένας.

Ωρίστε και άλλος που είδε τα του HWU και έτρεξε και αυτός, και μόνο στο Last of Us είδε διαφορές

image.png.ca385c99db1914914fa617cb01d9b33d.png

Και επειδή άρχισε να πέφτει κράξιμο, έβγαλαν στα γρηγορα και απάντηση

image.webp.533bc54b2630d3fbfb4dcf9c6da37439.webp

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Και επειδή άρχισε να πέφτει κράξιμο, έβγαλαν στα γρηγορα και απάντηση

το είχα αναφέρει

3 ώρες πριν, korakios είπε

edit τελικά κάνανε ποστ στο βίντεο (HU) που λένε οτι χαζομάρα που επικεντρώθηκαν στους drivers μιας και η βελτίωση ήρθε και απο windows updates .... πάει το δράμα, έπρεπε να το τραβήξουν όσο πάει  😂 

_______

τα τρολ δεν τα γλυτώνουν με τίποτες 

Νταξ , χαζομάρα που είπε στο βίντεο οτι ήταν λόγο driver , τώρα οι haters θα του το χτυπάνε αλύπητα 😂

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

Νταξ , χαζομάρα που είπε στο βίντεο οτι ήταν λόγο driver , τώρα οι haters θα του το χτυπάνε αλύπητα 😂

Και πάλι χαζομάρες.

Δες το αρχικό του review τι έδειχνε

Spoiler

image.png.00cf0d61e74f4c2fcdb964ffee8b609e.png

Και δές μέχρι και τα τεστ της Amd τι έδειχναν την ίδια περίοδο

Spoiler

image.png.9b735873ca40c04e726c2aa8f930dbf4.png

• Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Και πάλι χαζομάρες.

Δες το αρχικό του review τι έδειχνε

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.00cf0d61e74f4c2fcdb964ffee8b609e.png

Και δές μέχρι και τα τεστ της Amd τι έδειχναν την ίδια περίοδο

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.9b735873ca40c04e726c2aa8f930dbf4.png

κλάιν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mπορούμε να συνοψίσουμε; 

Τα φούσκωσε τα νούμερα ο Mr Steve από το HUB; Έχω την εντύπωση πως ναι. Έτσι δείχνουν αρκετοί που έκαναν τις μετρήσεις μόνοι τους και τα νούμερα δεν συνάδουν...

Είναι δυνατόν να παίρνεις τέτοιο performance gain από drivers δίχως OC/unlocked BIOS κτλ; Έχω την εντύπωση πως όχι.
H μόνη περίπτωση που θα έμοιαζε κάτι τέτοιο αληθινό, δεν θα το έλεγα boost αλλά το ότι έβγαλαν *ισο*αμήσι drivers και τώρα φτιάχτηκαν επιτέλους. 

Είναι ο Mr Steve εντελώς biased και προωθεί heavily AMD; Η άποψη μου είναι πως ναι.  Αυτό το βρίσκω θεμιτό. Αυτό όμως που δεν βρίσκω θεμιτό είναι η παραπληροφόρηση που δημιούργησε το συγκεκριμένο κανάλι, το οποίο καλώς ή κακώς επηρεάζει την κοινή γνώμη. 

Κράζεις από την μια τους πράσινους (και καλά κάνεις) αλλά από την άλλη, σαν το παλιό καλό κρασί είναι όσο περνάει ο καιρός οι AMD drivers...

Επεξ/σία από Alex21121988

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...