korakios Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Mπορούμε να συνοψίσουμε; Τα φούσκωσε τα νούμερα ο Mr Steve από το HUB; Έχω την εντύπωση πως ναι. Έτσι δείχνουν αρκετοί που έκαναν τις μετρήσεις μόνοι τους και τα νούμερα δεν συνάδουν... που είδες το φούσκωμα ? 3 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Είναι ο Mr Steve εντελώς biased και προωθεί heavily AMD; Η άποψη μου είναι πως ναι. ιδεά δεν έχεις για το κανάλι και συ ε ? Πλάκα έχετε 😂 Spoiler και το οξύμωρο είναι οτι ένας AMD fan θα έλεγε : "Μα πόσο nvidia boy είναι , την έθαψε την κάρτα στο launch 🤪"
akoinonitos Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου (επεξεργασμένο) @kkatzos Παλι με bad windows installation θα ειχε τεσταρει ο steve Επεξ/σία 8 Ιουλίου από akoinonitos 1
chek2fire Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου έχουν μειωθεί αρκετά οι τιμές και παίζουν πλέον γύρω από τα 730 ευρώ https://www.amazon.de/s?k=9070+xt&crid=2DLF2P79U1CDE&sprefix=9070+xt%2Caps%2C119&ref=nb_sb_noss_1
Alex21121988 Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 25 minutes ago, korakios said: που είδες το φούσκωμα ? ιδεά δεν έχεις για το κανάλι και συ ε ? Πλάκα έχετε 😂 Hide contents και το οξύμωρο είναι οτι ένας AMD fan θα έλεγε : "Μα πόσο nvidia boy είναι , την έθαψε την κάρτα στο launch 🤪" Δυστυχώς έχω άποψη για το κανάλι του, όπως έχουν και άλλοι. Και προφανώς δεν είναι καλή. 1
korakios Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 22 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Δυστυχώς έχω άποψη για το κανάλι του, όπως έχουν και άλλοι. Και προφανώς δεν είναι καλή. καλά δεν έγινε και κάτι , όλα κομπλέ . ____________ Σε άλλα νέα , η DOA 9070GRE εξαπλώνεται σιγά-σιγά (ή είναι το στοκ που δεν πουλιέται και το μετακινούν 😛) https://wccftech.com/after-taiwan-radeon-rx-9070-gre-is-getting-a-release-in-hong-kong-as-well/
Joethegod80 Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Δεν ξέρω αν το έχετε δει, εδώ και μερικές μέρες παίζει η ASRock Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 Steel Legend Κάρτα Γραφικών 90-GA5DZZ-00UANF | Skroutz.gr στα 695€ και κάποια άλλα μοντέλα έως 730€ (με επιλεγμένο φίλτρο για αγορά με το καλάθι του σκρουτζ) 1
korakios Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Joethegod80 είπε Δεν ξέρω αν το έχετε δει, εδώ και μερικές μέρες παίζει η ASRock Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 Steel Legend Κάρτα Γραφικών 90-GA5DZZ-00UANF | Skroutz.gr στα 695€ και κάποια άλλα μοντέλα έως 730€ (με επιλεγμένο φίλτρο για αγορά με το καλάθι του σκρουτζ) δυστυχώς δεν είναι αρκετή η διαφορά (για τους περισσότερους) VS 5070ti αλλά ίσως πέσουν και άλλο λόγω κλασσικής AMD αλλά και στον ερχομό των super 1
Alex21121988 Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Όταν θα βγουν οι Super, θα πέσουν οι 5080 και κάτω, θα γεμίσουμε εδώ στις αγγελίες 4090 αν βγει η 5080 Super με 24Gb vram, (δικό μου bet αυτό) και αυτομάτως θα πέσουν και άλλο οι 9070xt. Win win για όλους λοιπόν. Όσο αφορά το άλλο που λες @korakios για τις διαφορές κτλ. Ο κόσμος έχει και τις προτιμήσεις του, έχουμε λίγο πολύ οι περισσότεροι τα κολλήματα μας με τα brands, από την φόρμα και το παπούτσι που θα φορέσουμε, μέχρι και την κάρτα που θα βάλουμε στο σύστημα μας. Ακραία η σύγκριση, αλλά νομίζω αρκετά ρεαλιστική όσο αφορά την προσέγγιση που έχουμε πολλές φορές με τα προϊόντα και τα brands. Η nvidia έχει χτίσει ένα τέτοιο όνομα διαχρονικά, που δύσκολα ο άλλος θα εμπιστευτεί την απέναντι. Ακόμα και αν τα πάει καλύτερα, είναι πιο φτηνή κτλ. Ο άλλος σου λέει αυτόν ξέρω αυτόν εμπιστεύομαι, και ας γνωρίζω ότι μου γδέρνει την τσέπη.
korakios Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Μόλις τώρα, Alex21121988 είπε Ο κόσμος έχει και τις προτιμήσεις του, έχουμε λίγο πολύ οι περισσότεροι τα κολλήματα μας με τα brands, από την φόρμα και το παπούτσι που θα φορέσουμε, μέχρι και την κάρτα που θα βάλουμε στο σύστημα μας. Ακραία η σύγκριση, αλλά νομίζω αρκετά ρεαλιστική όσο αφορά την προσέγγιση που έχουμε πολλές φορές με τα προϊόντα και τα brands. Η nvidia έχει χτίσει ένα τέτοιο όνομα διαχρονικά, που δύσκολα ο άλλος θα εμπιστευτεί την απέναντι. Ακόμα και αν τα πάει καλύτερα, είναι πιο φτηνή κτλ. Ο άλλος σου λέει αυτόν ξέρω αυτόν εμπιστεύομαι, και ας γνωρίζω ότι μου γδέρνει την τσέπη. ποτέ δεν είχα προτίμηση σε brand σε προϊόντα τεχνολογίας (αλλά και γενικότερα) , ξέρω οτι κάνει κακό στην τσέπη μου . Πάντα χτυπάω το vfm . Φυσικά η σημερινή κατάντια οφείλεται και στο οτι δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός και σε αυτή τη γενιά .Tο οτι έχασε ευκαιρία φέτος που η πράσινη τα έκανε σαλάτα , ήθελε τέχνη . 6 λεπτά πριν, Westbaum είπε Αμερική στο newegg δίνουν κουπόνια και βγαίνει κάτω απο 300$ , ίιιισως δλδ τη δούμε κανα 300άρι αργότερα και εδώ . 2
Joethegod80 Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 36 λεπτά πριν, korakios είπε δυστυχώς δεν είναι αρκετή η διαφορά (για τους περισσότερους) VS 5070ti αλλά ίσως πέσουν και άλλο λόγω κλασσικής AMD αλλά και στον ερχομό των super μακάρι στους επόμενους 12 μήνες η τιμή της να κάτσει στα 600-650€ (wishful thinking) Αυτή που δεν κουνιέται καθόλου σαν τιμή είναι η 9070 η σκέτη, που με μια σχετική ασφάλεια αγοράς δύσκολα τη βρίσκεις κάτω από 650 €, κάτι που την κάνει αυτόματα χειρότερη αγορά από την 5070 την οποία με καλάθι σκρουτζ τη βρίσκεις στα 550€ περίπου (...αυτό το λες και κατόρθωμα) Και να πως μια κάρτα που ήταν "doa" βγαίνει πρωταθλήτρια σε πωλήσεις. Κλάνει ο πεθαμένος; Βεβαίως και μυρίζει και γιασεμί τελικά.... 1
korakios Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 15 λεπτά πριν, Joethegod80 είπε μακάρι στους επόμενους 12 μήνες η τιμή της να κάτσει στα 600-650€ (wishful thinking) πάνω απο 600€ δε νομίζω οτι σώζεται , αν η πράσινη δώσει τη 5070super στα 600-650€ (ίδια τιμή αποκλείεται) η ΧΤ θα πρέπει να έχει λίγο λιγότερο , όπως έπρεπε η 9070 να έχει ήδη αρκετά κάτω απο 550€ 1
Joethegod80 Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, korakios είπε πάνω απο 600€ δε νομίζω οτι σώζεται , αν η πράσινη δώσει τη 5070super στα 600-650€ (ίδια τιμή αποκλείεται) η ΧΤ θα πρέπει να έχει λίγο λιγότερο , όπως έπρεπε η 9070 να έχει ήδη αρκετά κάτω απο 550€ Ναι αν έρθει 5070 super σε τέτοια τιμή δεν έχεις κανένα λόγο να πας στην 9070xt. Για την απλή τι να πω, θα μπορούσε να τη δίνει 500-550 και να είναι ο βασιλιάς του midrange, αλλά την έθαψε η amd, είναι ξεκάθαρο ότι 2 κάρτες την ενδιέφεραν εμπορικά, η 9070xt και η 9060xt 16gb. Όλες τις άλλες τις έβγαλε για να γεμίσει το ρόστερ με (κακές - τιμολογιακά) επιλογές.
korakios Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, Joethegod80 είπε Ναι αν έρθει 5070 super σε τέτοια τιμή δεν έχεις κανένα λόγο να πας στην 9070xt. Για την απλή τι να πω, θα μπορούσε να τη δίνει 500-550 και να είναι ο βασιλιάς του midrange, αλλά την έθαψε η amd, είναι ξεκάθαρο ότι 2 κάρτες την ενδιέφεραν εμπορικά, η 9070xt και η 9060xt 16gb. Όλες τις άλλες τις έβγαλε για να γεμίσει το ρόστερ με (κακές - τιμολογιακά) επιλογές. τουλάχιστον έσπρωξε την πράσινη να βγάλει τις super αν και κρίνοντας απο άρθρα πωλήσεων /marketshare δε χρειαζόταν να ζοριστεί . Υποθέτω οτι η απλή και αργότερα η GRE , θα έχουν νορμάλ τιμές όταν στοκάρει απο failed 9070XT τσιπάκια Γενικά στη παρούσα φάση το καλύτερο είναι να αράξει κάποιος μέχρι να βγουν οι super , έτσι και αλλιώς τα launch πλέον είναι pre-launch και οι τιμές σταθεροποιούνται μετά απο 6μηνο+
Πέτρος Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 12 λεπτά πριν, korakios είπε πάνω απο 600€ δε νομίζω οτι σώζεται , αν η πράσινη δώσει τη 5070super στα 600-650€ (ίδια τιμή αποκλείεται) η ΧΤ θα πρέπει να έχει λίγο λιγότερο , όπως έπρεπε η 9070 να έχει ήδη αρκετά κάτω απο 550€ Θα πάρει η 5070ς ένα 5-7% πάνω (και μάλλον λέω πάρα πολύ) σε σχέση με την απλή και η 9070ΧΤ θα πρέπει να είναι φτηνότερή της για να αξίζει? Θα παραμείνει καλύτερη η κόκκινη σε raster αλλά και RT, και ζητάμε να είναι και φτηνότερη λόγω του καλύτερου recon μόνο? Sorry, αλλά αυτό είναι τραγωδία πια. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα