korakios Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Αναλόγως πως το βλέπει ο καθένας. Προσωπικά με τις τωρινές τιμές, άνετα πήγαινα σε μια 9070, έστω non XT στα 600. Και αυτό γιατί την εμπειρία της 7800XT, την βρίσκεις πλέον στην 9060XT 16GB των 360ευρώ. Χαμηλότερη κατανάλωση, ίδια μνήμη, παρόμοια RT απόδοση, πίσω σε raster μεν(7700xt), αλλά Native FSR4 υποστήριξη. Κοινώς δεν ξέρω σε βάθος χρόνου, τι μεταπώληση θα έχει η 7800XT, λόγω των νέων καρτών. Ρώτησε και τον @just_a_dude με την 7900XT, πόσο εύκολα/δύσκολα την πούλησε, και πόσο χειρότερα θα ήταν αν πχ την έβαζε αργότερα αγγελία. Μεγάλο κουσούρι αυτό σε Amd μεριά, που πάρα πολλοί παραβλέπουν. Σιγά μη κάνω (μεγάλο μάλιστα) downgrade σε 9060XT ...καλό το FSR4 αλλά έχασες τη μπάλα μου φαίνεται 🤪 .... Επεξ/σία 14 Ιουλίου από korakios 1 1
Aris-leme Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου Εγώ που πήγα από 7800ΧΤ σε 9070ΧΤ νομίζω τζάμπα κόπος γιατί δεν παίζω τίποτα που να θέλει κάποια μπλιμπλίκια που μας τα πασάρουν σαν μαστ. Το CP77 κατά 90% το τέλειωσα με RT και το τελευταίο 10% με PT και fsr 4. Είδα διαφορά? Με το fsr 4 ναι με το PT κλάιν. Απλά δεν παίζω τίποτα που να ζόριζε τη 7800 ή τη 9070ΧΤ. Εδώ πήρα το βικτόρια 3 και έχω ρίξει 400+ ώρες σε ούτε ένα μήνα. Απλά κέρδισε η κόρη ποιο καλά παιχνίδια, αφού πλέον με την 7800 που την έβαλα στο πισι της και με 1440 180hz οθόνη και δεύτερο μόνιτορ την απολαμβάνει. Είδε διαφορά και αυτή? Μπα, γιατί απλά στα γκειμς που έβαλα φουλ γραφικά δεν την είδα να ενθουσιάζεται καθόλου. Ok στο Detroit: Become Human που της πήρα πρόσφατα με είπε πολύ ωραία γραφικά άντε και στο τραγικό αρκ 2 που δεν το βλέπω να στρώνει. Εμένα σαν πακέτο με αρέσει πολύ η 9060ΧΤ εννοείτε 16GB , η 9070 θα ήταν σούπερ κοντά στο 500αρι 1
akmakas Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου Εγώ είχα και την 7800ΧΤ και την 7900ΧΤ και την 7900ΧΤΧ και τώρα την 9070ΧΤ Είδα μεγάλες διαφορές.Για την 7800ΧΤ δεν το συζητάμε χαοτική διαφορά στα γκάζια Αλλά ακόμη και με την 7900ΧΤΧ είδα διαφορές σε πολλά πράγματα..Η 9070ΧΤ είναι μια τιμια κάρτα που έχει πολλές δυνατότητες.
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 8 ώρες πριν, korakios είπε Σιγά μη κάνω (μεγάλο μάλιστα) downgrade σε 9060XT ...καλό το FSR4 αλλά έχασες τη μπάλα μου φαίνεται 🤪 .... Εγώ έχασα την μπάλα που δεν έγραψα πουθενά κάτι τέτοιο ή εσύ που αυτό κατάλαβες?
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Aris-leme είπε Εγώ που πήγα από 7800ΧΤ σε 9070ΧΤ νομίζω τζάμπα κόπος γιατί δεν παίζω τίποτα που να θέλει κάποια μπλιμπλίκια που μας τα πασάρουν σαν μαστ. Υποθέτω έχεις buyers remorse, βλέποντας και τις τιμές που έπεσαν τώρα και που έχουν βγει και όλα τα μοντέλα, ακόμα και τα φθηνότερα. Σκέψου πχ άλλα άτομα που κυριολεκτικά χρυσοπλήρωσαν 9070xt/5070ti πχ Αν πάντως όντως βλέπεις ότι δεν θα την αξιοποιήσεις την κάρτα, και ακόμα και μια 9060xt πχ θα σε βόλευε(για τα χρήματα της πάντα),τότε μπορείς και τώρα να κάνεις την αλλαγή, που έχει ακόμα αξια η 9070xt. Επεξ/σία 14 Ιουλίου από Fulgore
chek2fire Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου προσωπικά δεν την μετάνιωσα με τίποτα την αγορά ακόμα και 200 ευρώ πάνω που την πήρα με τις σημερινές τιμές. Κυρίως δεν μετάνιωσα με τίποτα την μετάβαση από δεκαετία σε nvidia. Πολύ ευχαριστημένος.
seithan Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Aris-leme said: Εγώ που πήγα από 7800ΧΤ σε 9070ΧΤ νομίζω τζάμπα κόπος γιατί δεν παίζω τίποτα που να θέλει κάποια μπλιμπλίκια που μας τα πασάρουν σαν μαστ. Το CP77 κατά 90% το τέλειωσα με RT και το τελευταίο 10% με PT και fsr 4. Είδα διαφορά? Με το fsr 4 ναι με το PT κλάιν. Απλά δεν παίζω τίποτα που να ζόριζε τη 7800 ή τη 9070ΧΤ. Εδώ πήρα το βικτόρια 3 και έχω ρίξει 400+ ώρες σε ούτε ένα μήνα. Απλά κέρδισε η κόρη ποιο καλά παιχνίδια, αφού πλέον με την 7800 που την έβαλα στο πισι της και με 1440 180hz οθόνη και δεύτερο μόνιτορ την απολαμβάνει. Είδε διαφορά και αυτή? Μπα, γιατί απλά στα γκειμς που έβαλα φουλ γραφικά δεν την είδα να ενθουσιάζεται καθόλου. Ok στο Detroit: Become Human που της πήρα πρόσφατα με είπε πολύ ωραία γραφικά άντε και στο τραγικό αρκ 2 που δεν το βλέπω να στρώνει. Εμένα σαν πακέτο με αρέσει πολύ η 9060ΧΤ εννοείτε 16GB , η 9070 θα ήταν σούπερ κοντά στο 500αρι Είσαι πολύ καλός γονέας και θέλω να σου πώ ότι εάν ψάχνεις και υιό να συμπληρώσεις την gaming οικογένεια, αυτοπροσφέρομαι. Δεν τρώω πολύ, ούτε πίνω, επίσης δεν λερώνω και έχω μάθει να χρησιμοποιώ το χώμα μου. PM μόνο σοβαρές προτάσεις παρακαλώ, δεν απαντώ σε απόκρυψη. 8D Επεξ/σία 14 Ιουλίου από seithan 2
nikos5800 Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 10 ώρες πριν, Aris-leme είπε Εγώ που πήγα από 7800ΧΤ σε 9070ΧΤ νομίζω τζάμπα κόπος γιατί δεν παίζω τίποτα που να θέλει κάποια μπλιμπλίκια που μας τα πασάρουν σαν μαστ. Το CP77 κατά 90% το τέλειωσα με RT και το τελευταίο 10% με PT και fsr 4. Είδα διαφορά? Με το fsr 4 ναι με το PT κλάιν. Απλά δεν παίζω τίποτα που να ζόριζε τη 7800 ή τη 9070ΧΤ. Εδώ πήρα το βικτόρια 3 και έχω ρίξει 400+ ώρες σε ούτε ένα μήνα. Απλά κέρδισε η κόρη ποιο καλά παιχνίδια, αφού πλέον με την 7800 που την έβαλα στο πισι της και με 1440 180hz οθόνη και δεύτερο μόνιτορ την απολαμβάνει. Είδε διαφορά και αυτή? Μπα, γιατί απλά στα γκειμς που έβαλα φουλ γραφικά δεν την είδα να ενθουσιάζεται καθόλου. Ok στο Detroit: Become Human που της πήρα πρόσφατα με είπε πολύ ωραία γραφικά άντε και στο τραγικό αρκ 2 που δεν το βλέπω να στρώνει. Εμένα σαν πακέτο με αρέσει πολύ η 9060ΧΤ εννοείτε 16GB , η 9070 θα ήταν σούπερ κοντά στο 500αρι Αφού κέρδισε η κόρη σου τότε σίγουρα αξίζε η μετάβαση στην 9070χτ👍 Φαντάσου χαρά που πήρε όταν της έδωσες την 7800!! 1
Innersense Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 11 hours ago, Aris-leme said: Ok στο Detroit: Become Human που της πήρα πρόσφατα με είπε πολύ ωραία γραφικά άντε και στο τραγικό αρκ 2 που δεν το βλέπω να στρώνει. Καταπληκτικό παιχνίδι που σου εντυπώνεται ασχέτως γραφικών. 1
Aris-leme Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου Καλά δε μετανιώνω για την αγορά. Απλά η χρήση της δεν είναι αυτή που θα έπρεπε. Είναι αρκετά καλή αναβάθμιση από 7800ΧΤ σίγουρα. Απλά δεν είναι μαστ ΑΝ δεν παίζεις κάτι με PT η fsr. To fsr4 άξιζε στο CP77 γιατί σε αυτό το παιχνίδι πραγματικά είναι τραγικό αυτό του παιχνιδιού. Από τα λεφτά που έδωσα όταν βγήκε η 9070ΧΤ τώρα είναι 80 ευρώ κάτω στη Γερμανία. Η 9060Χτ έχει καλή τιμή από την αρχή γι αυτό μου άρεσε. 9070 και ΧΤ θέλουν λίγο ακόμη δουλίτσα. Είναι κρίμα ενώ είναι πολύ καλές να μην μπορεί περισσότερος κόσμος να τις απολαύσει.
Alex21121988 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:26 μμ 3 hours ago, Aris-leme said: Καλά δε μετανιώνω για την αγορά. Απλά η χρήση της δεν είναι αυτή που θα έπρεπε. Είναι αρκετά καλή αναβάθμιση από 7800ΧΤ σίγουρα. Απλά δεν είναι μαστ ΑΝ δεν παίζεις κάτι με PT η fsr. To fsr4 άξιζε στο CP77 γιατί σε αυτό το παιχνίδι πραγματικά είναι τραγικό αυτό του παιχνιδιού. Από τα λεφτά που έδωσα όταν βγήκε η 9070ΧΤ τώρα είναι 80 ευρώ κάτω στη Γερμανία. Η 9060Χτ έχει καλή τιμή από την αρχή γι αυτό μου άρεσε. 9070 και ΧΤ θέλουν λίγο ακόμη δουλίτσα. Είναι κρίμα ενώ είναι πολύ καλές να μην μπορεί περισσότερος κόσμος να τις απολαύσει. Τίποτα δεν είναι must αν είσαι ευχαριστημένος με αυτό που παίζεις. Και η προηγούμενη σειρά της AMD μια χαρά είναι, και προφανώς και η 9070xt είναι μια πολύ καλή κάρτα. Το RT/PT είναι το εξτραδάκι που γενιά με γενιά το βελτιώνει όπως και το FSR.
Aris-leme Δημοσ. Πέμπτη στις 09:09 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:09 πμ Απίστευτο. Θα μπει το FSR 4 στο CP μαζί με την παραλαβεί κάρτας από @dimoskoutr. Κάτι χρόνια τους πήρε να βάλουν σωστό FSR...... 1
nikos5800 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:59 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:59 πμ 49 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Απίστευτο. Θα μπει το FSR 4 στο CP μαζί με την παραλαβεί κάρτας από @dimoskoutr. Κάτι χρόνια τους πήρε να βάλουν σωστό FSR...... Κάλιο αργά παρά ποτέ!! 1
dimoskoutr Δημοσ. Πέμπτη στις 11:19 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:19 πμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Aris-leme είπε Απίστευτο. Θα μπει το FSR 4 στο CP μαζί με την παραλαβεί κάρτας από @dimoskoutr. Κάτι χρόνια τους πήρε να βάλουν σωστό FSR...... Εδώ θα παραλάβω μέχρι και εγώ κάρτα να μην βάλουν και fsr4 στο punk; Ένα από αυτά που παίζω πήρε fsr4, μας έμειναν άλλα δύο. Το warhammer 3 (με τίποτα σιγά μην πάρει), το bg3 (ρε Larian σοβαρά τώρα δεν κάνεις ένα update; Από τα πιο σημαντικά παιχνίδια των τελευταίων χρόνων!)…λεω να ανοίξω ένα petition για το bg3.🤣 Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:22 πμ από dimoskoutr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα