Fulgore Δημοσ. Πέμπτη στις 04:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:04 μμ 6 ώρες πριν, just_a_dude είπε Ε δεν πειράζει, όσοι αγοράζουν AMD δεν ενδιαφέρονται για RT και "μπλιμπλίκια". Οι nvidia-ακιδες είμαστε τα κορόιδα σύμφωνα με μερικούς εδώ. Πλέον ελάχιστη εώς καθόλου σημασία έχουν όλα αυτά, αφού ο καθένας έχει σχηματισει την άποψη του, ειδικά έτσι όπως έχουν αλλάξει πλέον και οι τιμές. Γιαυτό εδώ και καιρό δεν βλέπεις και (αγοραστικό)ενδιαφέρον στα 2 θέματα, ακόμα και με την τίμια 9060xt 16GB που βρίσκεις εδώ και καιρό κάτω από msrp. 23 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Πάντως ειπα να τεσταρω και εγώ το spider man 2 στην ρτχ 4060 pcie gen 3 με το σαπάκι Ryzen 1600 και βγάζω 30 με 45 fps σε 1440π/dlss quality και very high preset,κάτι κάνει λάθος ο χαζό Steve. Σε κόβει πάρα πολύ το υπόλοιπο σύστημα σου. Τραγικός επεξεργαστής για gaming το 2025 ο ryzen 5 1600... 1
nikos5800 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:14 μμ 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε Πλέον ελάχιστη εώς καθόλου σημασία έχουν όλα αυτά, αφού ο καθένας έχει σχηματισει την άποψη του, ειδικά έτσι όπως έχουν αλλάξει πλέον και οι τιμές. Γιαυτό εδώ και καιρό δεν βλέπεις και (αγοραστικό)ενδιαφέρον στα 2 θέματα, ακόμα και με την τίμια 9060xt 16GB που βρίσκεις εδώ και καιρό κάτω από msrp. Σε κόβει πάρα πολύ το υπόλοιπο σύστημα σου. Τραγικός επεξεργαστής για gaming το 2025 ο ryzen 5 1600... Ναι το ξέρω απλά μου κάνει εντύπωση πως έβγαλε τα 13 fps με την 5060τι και οι δύο κάρτες έχουν χ8 pcie lines 22 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Ναι το ξέρω απλά μου κάνει εντύπωση πως έβγαλε τα 13 fps με την 5060τι και οι δύο κάρτες έχουν χ8 pcie lines Όπα @Fulgoreαυτό που δείχνεις είναι το spider man remastered όχι το spider man 2,το 2 είναι πολύ πιο βαρύ.
just getting started Δημοσ. Πέμπτη στις 06:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:44 μμ 3 hours ago, nikos5800 said: Πάντως ειπα να τεσταρω και εγώ το spider man 2 στην ρτχ 4060 pcie gen 3 με το σαπάκι Ryzen 1600 και βγάζω 30 με 45 fps σε 1440π/dlss quality και very high preset,κάτι κάνει λάθος ο χαζό Steve. Οκ γενικά παίζει ρόλο και η περιοχή, το progression, η διάρκεια που παίζεις κλπ. Επίσης όσο περισσότερο bandwidth έχει μια κάρτα, τόσο πιο πολύ θα χάσει κόβοντάς το. Αλλά ο συγκεκριμένος με τις τόσες γκάφες που έχει κάνει, δεν θα μου έκανε εντύπωση να βγάζει και τελείως ψεύτικα νούμερα από το μυαλό του. 1 1
xartemporas Δημοσ. χθες στις 02:13 μμ Δημοσ. χθες στις 02:13 μμ (επεξεργασμένο) https://www.pcgamesn.com/amd/radeon-rx-10090-xt-guide Επεξ/σία χθες στις 02:14 μμ από xartemporas
dimoskoutr Δημοσ. χθες στις 02:42 μμ Δημοσ. χθες στις 02:42 μμ Μικρό καλάθι με τις φήμες. Το θέμα είναι να μπορέσει να δώσει fsr4 σε περισσότερα παιχνίδια, να πουλήσει και περισσότερες 9xxx κάρτες και μετά βλέπουμε. Αν θέλει να χτυπήσει μερίδιο αγοράς θεωρώ ότι πρέπει να γίνει πιο ανταγωνιστική στις τιμές της. Να βρει τρόπο να μην γίνεται τέτοιο inflation στις κάρτες της. Δεν γίνεται msrp 600 δολάρια και να τις παίρνει ο κόσμος 750-800 τους πρώτους 4 μήνες. 5
korakios Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Δεν γίνεται msrp 600 δολάρια και να τις παίρνει ο κόσμος 750-800 τους πρώτους 4 μήνες. ήδη πέφτουν οι τιμές Αμερική , αλλά πιστεύω είναι αργά (όπως σε κάθε γενιά) . Θα φανεί στα στατιστικά τέλη του έτους .
Πέτρος Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Να βρει τρόπο να μην γίνεται τέτοιο inflation στις κάρτες της. Δεν υπάρχει τρόπος (για κανέναν από τους δύο, προφανώς), ξεχάστε το. Αν υπάρχει μαζική ζήτηση, οι τιμές θα ανεβαίνουν. Τα fabs είναι δεδομένα, η "παραγωγή" που έχει προαγοράσει ο καθένας επίσης δεδομένη, κανένας δεν θα στοκάρει μεγάλες ποσότητες πυρήνων μήνες πριν με την παρανοϊκή αγορά στην οποία βρισκόμαστε τα τελευταία χρόνια και κυρίως, τα πολλά, πάρα πολλά χρήματα είναι στο ΑΙ/σερβεροκατάσταση. Από τον ίδιο φούρνο με ακριβώς τα ίδια υλικά βγαίνουν όλα, αποκλείεται να θυσιάζουν 10k για του gamers για να βγάζουν 500 (βάλτε ότι νόμισμα θέλετε, η αναλογία παίζει να είναι ακόμα χειρότερη για εμάς). 2
dimoskoutr Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Ερώτηση. Το baldur’s gate 3 στην 9070xt είναι καλύτερα σε dx11 ή Vulcan; Για τις nvidia ξέρω ότι το dx11 είναι καλύτερα.
Πέτρος Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 39 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Ερώτηση. Το baldur’s gate 3 στην 9070xt είναι καλύτερα σε dx11 ή Vulcan; Για τις nvidia ξέρω ότι το dx11 είναι καλύτερα. Σε τί ανάλυση? Με την 7900ΧΤ σε 3440/1440 πρέπει να είμαι 120fps ακατέβατα (κλειδωμένος) σε dx11. Τί σε προβληματίζει?
dimoskoutr Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Σε τί ανάλυση? Με την 7900ΧΤ σε 3440/1440 πρέπει να είμαι 120fps ακατέβατα (κλειδωμένος) σε dx11. Τί σε προβληματίζει? Τίποτα δεν με προβληματίζει σε 4k σε dx11 είμαι 90 περίπου στην πόλη με τον 5600, δεν είναι αυτό το θέμα. Από περιέργεια ρωτάω γενικά όπου υπάρχει η επιλογή του Vulcan παλαιότερα θυμάμαι έλεγαν για amd καλύτερα. Ισχύει κάτι τέτοιο; Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από dimoskoutr 1
Twoface Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Κάηκε η 3080Ti.... Επειδή δεν υπάρχει το μπάτζετ να δώσω 1300€ για μια 5080 σκέφτομαι για πρώτη φορά να σε AMD GPU και συγκεκριμένα 9070XT. τι γνώμη έχετε ; δεν έχω ιδεά αν αξίζουν ή όχι οι κάρτες της AMD σε σχέση με Nvidia. Περισσότερο θέλω να "τιμωρήσω" την nvdia για τις αισχρές τιμές που έχει πλέον. Το υπόλοιπο σύστημα είναι αυτό που βλέπετε στην υπογραφή μου αν και θα έμπαινα στο τρυπάκι για ένα νέο. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Twoface
Odyss3us Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, Twoface said: Κάηκε η 3080Ti.... Επειδή δεν υπάρχει το μπάτζετ να δώσω 1300€ για μια 5080 σκέφτομαι για πρώτη φορά να σε AMD GPU και συγκεκριμένα 9070XT. τι γνώμη έχετε ; δεν έχω ιδεά αν αξίζουν ή όχι οι κάρτες της AMD σε σχέση με Nvidia. Περισσότερο θέλω να "τιμωρήσω" την nvdia για τις αισχρές τιμές που έχει πλέον. Το υπόλοιπο σύστημα είναι αυτό που βλέπετε στην υπογραφή μου αν και θα έμπαινα στο τρυπάκι για ένα νέο. μια 5080 παντως θα κουμπωνε τελεια στο συστημα σου απο 1100€ ξεκινανε, απορω πως ειχες ξεμεινει τοσο καιρο με 3080Ti Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Odyss3us
Twoface Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 20 λεπτά πριν, Odyss3us είπε μια 5080 παντως θα κουμπωνε τελεια στο συστημα σου απο 1100€ ξεκινανε, απορω πως ειχες ξεμεινει τοσο καιρο με 3080Ti μου ζήτησε ένα παιδί το pc μου για 800€ και σκέφτομαι μήπως στήσω έναν νεο υπολογιστή με 9800Χ3D και μια 9070XT
Odyss3us Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, Twoface said: μου ζήτησε ένα παιδί το pc μου για 800€ και σκέφτομαι μήπως στήσω έναν νεο υπολογιστή με 9800Χ3D και μια 9070XT αστειες διαφορες εχουν μεταξυ τους οι επεξεργαστες, γιατι να δωσεις τζαμπα λεφτα και να αλλαξεις συστημα που ειναι κομπλε; μητρικη αλλαζουμε οταν βγαινουν νεες μνημες που κανουν καποια σημαντικη διαφορα, ή εχουν μια νεα σημαντικη τεχνολογια οπως Thunderbolt 4/5 ή καποια συγκεκριμενα περιφερειακα που χρειαζομαστε οπωσδηποτε κλπ. το combo του 3D με την 9070ΧΤ θα βγαζει λιγοτερα fps απο το υπαρχον συστημα σου αν απλα κουμπωσεις μια 5080, -native- πριν καν μπουν στην εξισωση fsr και dlss που εκει θα ξεφυγει ακομη παραπανω.. στην 2k οθονη που εχεις αν δεν την αναβαθμισεις σε καλυπτει και μια 5070 και πιο κατω.. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Odyss3us 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα