7nisiotis Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Είχε το bestoffer άμεσα διαθέσιμη την 9070ΧΤ Steel Legend λευκή με κουπόνι bestprice -5% Κυριακή βράδυ και έως εχθές το πρωί Δευτέρας περίπου στα 618-628€ τελική με μεταφορικά ( έπαιζαν με τις τιμές σαν τραμπάλα πάνω κάτω σαν γιο-γιο, το κοιτούσα, 660 - 640 αρχική). Τώρα; 728🤣
Odyss3us Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, 7nisiotis said: Είχε το bestoffer άμεσα διαθέσιμη την 9070ΧΤ Steel Legend λευκή με κουπόνι bestprice -5% Κυριακή βράδυ και έως εχθές το πρωί Δευτέρας περίπου στα 618-628€ τελική με μεταφορικά ( έπαιζαν με τις τιμές σαν τραμπάλα πάνω κάτω σαν γιο-γιο, το κοιτούσα, 660 - 640 αρχική). Τώρα; 728🤣 πολλοι εχουν ενα "ψευτικο" κομματι για να βγαινουν πρωτοι στη λιστα, κι οταν το χτυπησεις σου βγαζουν ακυρο οτι ηταν λογιστικο λαθος! αλλα παρολαυτα στο timeline του price-history του skroutz μια χαρα εξακολουθει να φαινεται οτι εγινε η πωληση με εκεινη την τιμη... τζαμπα διαφημιση εκμεταλλευομενοι τρυπα του συστηματος.. Επεξ/σία 29 Ιουλίου από Odyss3us 3
omghi2u Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Odyss3us είπε πολλοι εχουν ενα "ψευτικο" κομματι για να βγαινουν πρωτοι στη λιστα, κι οταν το χτυπησεις σου βγαζουν ακυρο οτι ηταν λογιστικο λαθος! αλλα παρολαυτα στο timeline του price-history του skroutz μια χαρα εξακολουθει να φαινεται οτι εγινε η πωληση με εκεινη την τιμη... τζαμπα διαφημιση εκμεταλλευομενοι τρυπα του συστηματος.. Εγω την Nitro+ απο αυτους την πηρα και μου ηρθε σε 5 εργασιμες. Ακυρο, το τσεκαρα και τελικα την πηρα απο easyoffer. Παντως και τα 2 καταστηματα διατηρουν κανονικα το pro seller badge που λεει Αναφορά σε κείμενο Tο κατάστημα αυτό ξεχωρίζει για: Υψηλό ποσοστό αποδοχής παραγγελιών Γρήγορη αποδοχή παραγγελιών Χαμηλό ποσοστό επιστροφών λόγω λαθών ή προβληματικών προϊόντων Συνέπεια στη διαθεσιμότητα των προϊόντων To “Pro Seller Badge” απονέμεται στα καταστήματα που προσφέρουν κορυφαία αγοραστική εμπειρία, γρήγορη αποδοχή & εξαιρετική διαχείριση παραγγελιών. Αν ένα κατάστημα πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις εμφανίζεται δίπλα στην επωνυμία του η ένδειξη , ώστε να μπορείς να το εντοπίσεις εύκολα. Κάθε 30 ημέρες γίνεται επαναξιολόγηση του καταστήματος για να μπορεί να διατηρήσει το “Pro Seller Badge”, με βάση τις πρόσφατες υπηρεσίες του. Επεξ/σία 29 Ιουλίου από omghi2u
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου RDNA 4's Unreal Engine 4 ray-tracing stutters may not be AMD-specific | Tom's Hardware 2
Πέτρος Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 10 ώρες πριν, Thresh είπε RDNA 4's Unreal Engine 4 ray-tracing stutters may not be AMD-specific | Tom's Hardware Κοίτα κάτι πράγματα ρε παιδί μου. Μια χαρά "χορό" αναφέρουν και πράσινοι χρήστες, αλλά είπαμε να το κάνουμε πάλι θέμα για την ΑΜΔ, για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο.
7nisiotis Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Απλά η 9070 είναι πιο φορτωμένη με προβλήματα + έξτρα stuttering λόγω Nvidia UE4 Ray Tracing SDK. Γενικά με έχουν μπερδέψει τα πράγματα. Δεν βλέπω να αγοράζω κάρτα αν δε δω επίσημη απάντηση για τα θέματα αυτά που υπάρχουν σε UE4 games - που είναι στο ραντάρ μου να παίξω με την νέα gpu -. Οπότε μέχρι να δοθεί η 3070, απλά παίζω με medium settings σε 1080p και τελείωνει η ιστορία. Η 42αρα 4Κ OLED έχει παραμείνει στην άκρη μετά το Alien Isolation που το άντεξε η γριά. Την αξιοποιώ για καμια ταινία και μόνο. Μπορεί και να το τραβήξω έως Black Friday. Εξάλλου τώρα ΔΕΝ έχω χρόνο. Οριακά ίσως καταφέρω να ξεμπλέξω λίγο στα μουλωχτά για κανα BF6 Beta?!
just_a_dude Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 16 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Απλά η 9070 είναι πιο φορτωμένη με προβλήματα + έξτρα stuttering λόγω Nvidia UE4 Ray Tracing SDK. Γενικά με έχουν μπερδέψει τα πράγματα. Δεν βλέπω να αγοράζω κάρτα αν δε δω επίσημη απάντηση για τα θέματα αυτά που υπάρχουν σε UE4 games - που είναι στο ραντάρ μου να παίξω με την νέα gpu -. Οπότε μέχρι να δοθεί η 3070, απλά παίζω με medium settings σε 1080p και τελείωνει η ιστορία. Η 42αρα 4Κ OLED έχει παραμείνει στην άκρη μετά το Alien Isolation που το άντεξε η γριά. Την αξιοποιώ για καμια ταινία και μόνο. Μπορεί και να το τραβήξω έως Black Friday. Εξάλλου τώρα ΔΕΝ έχω χρόνο. Οριακά ίσως καταφέρω να ξεμπλέξω λίγο στα μουλωχτά για κανα BF6 Beta?! 5070Ti;
7nisiotis Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, just_a_dude said: 5070Ti; Δε ξέρω, είναι λίγο too much χρηματικά όταν την συγκρίνω με τις προάλλες που έχασα για λίγο την 9070XT στα 618€! Αν φύγει η 3070 αυτές τις μέρες, τότε ναι, θα είναι πιο ελκυστική πρόταση, αφού θα έρθει με μια μικρή απόσβεση. Spoiler Πήρα και ένα μηχανάκι να έχω να κινούμαι και έφυγαν αρκετά €€€. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από 7nisiotis 3
nikos5800 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Κοίτα κάτι πράγματα ρε παιδί μου. Μια χαρά "χορό" αναφέρουν και πράσινοι χρήστες, αλλά είπαμε να το κάνουμε πάλι θέμα για την ΑΜΔ, για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο. Το θέμα δεν είναι το stuttering αλλά το εκτεταμένο stuttering μερικών δευτερολέπτων στην rdn4 τα οποία θέματα δεν υπάρχουν στην rdn3,πιστεύω είναι θέμα drivers και θα λυθούν κάποια στιγμή στο μέλλον. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από nikos5800
Πέτρος Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 17 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Το θέμα δεν είναι το stuttering αλλά το εκτεταμένο stuttering μερικών δευτερολέπτων στην rdn4 τα οποία θέματα δεν υπάρχουν στην rdn3,πιστεύω είναι θέμα drivers και θα λυθούν κάποια στιγμή στο μέλλον. Έχει αποδοθεί αυτή η ιστορία σε πρόβλημα στο shader caching, αλλά είναι λίγο κουλό να παραμένει σαν αιτιολογία. Καλό θα ήταν να γλιτώναμε μια και καλή από UE, αλλά δεν το βλέπω. 1
Twoface Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Τι θερμοκρασίες στο HotSpot και στις μνήμες βλέπεται στην 9070ΧΤ ; Γιατί μου λέει 50 GPU και ΗotSpot 78 ;; Επεξ/σία 31 Ιουλίου από Twoface
7nisiotis Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Ποια υλοποίηση έχεις; 5 minutes ago, Twoface said: Τι θερμοκρασίες στο HotSpot και στις μνήμες βλέπεται στην 9070ΧΤ ; Γιατί μου λέει 50 GPU και ΗotSpot 78 ;;
Twoface Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) πήρα προχθές την Steel Legend Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι τα watt δεν είναι πολύ σταθερά παίζει από 170 έως 300, τέτοια απόκλειση με την nvidia δεν είχα δεν ξέρω αν δουλεύει έτσι η amd Επεξ/σία 31 Ιουλίου από Twoface
7nisiotis Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 1 hour ago, Twoface said: πήρα προχθές την Steel Legend Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι τα watt δεν είναι πολύ σταθερά παίζει από 170 έως 300, τέτοια απόκλειση με την nvidia δεν είχα δεν ξέρω αν δουλεύει έτσι η amd Αυτός έχει ένα συγκριτικό στοκ, uv, uv/oc
nikos5800 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Έχει αποδοθεί αυτή η ιστορία σε πρόβλημα στο shader caching, αλλά είναι λίγο κουλό να παραμένει σαν αιτιολογία. Καλό θα ήταν να γλιτώναμε μια και καλή από UE, αλλά δεν το βλέπω. Δεν χρειάζεται να απαλλαγούμε από την ue,είναι μια εξαιρετική μηχανή γραφικών με φοβερά features,είναι απλά η καλύτερη,αυτό που πρέπει να κάνουν εκεί στην epic είναι να φτιάξουν τα stuttering θέματα, στην 5.6 έκαναν μεγάλες βελτιώσεις στο overall performance της μηχανής γραφικών,βέβαια μέχρι να δούμε παιχνίδι με την έκδοση 5.6 θα περάσουν κάνα δυο χρόνια😭 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα