Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/8/2025 στις 3:03 ΜΜ, Aris-leme είπε

Στις 4/8/2025 στις 3:07 ΜΜ, Arkin είπε

Σημερινο

Screenshot-2.png

😂

Βρήκατε κανάλι για να βγάλετε συμπεράσματα...

Δε μας λεει όμως, είναι good ή bad install αυτά που δείχνει; 🤩🤩🤩

• Confused 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερώτηση με τους καινούργιους drivers έπαιξε κανένας cp2077; Τι κάνω λάθος και δεν υπάρχει πάλι fsr4; Θέλει να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο; Είμαι στο 2.3 patch και σε drivers 25.8.1...αμάν ρε amd...

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Πες τα ρε Φώτη γιατί θα μου βγει το όνομα εδώ μέσα. Δεν έμεινε λίγο καιρό σε εκείνη την τιμή μάλιστα. Θυμάμαι που το συζητούσαμε τότε. Αλλά σιγά το futureproof που λέει μια ψυχή εδώ μέσα. 😂 Άντε καλή συνέχεια φίλτατε.

Αν δεν το καταλαβες ο Φωτης τον πηρε απο το Ali Express οχι απο Skroutz.
Απο Ali Εxpress ειναι οτι ναναι , μπορει να ερθει χαλασμενος, μεταχειρισμενος λειτουργικος, ακομα και μαιμου που το καπακι θα λεει 5700x3d και τελικα θα ειναι κανενας FX και αυτο αν οντως παραλαβεις επεξεργαστη, μπορει να ερθει κανενα δεμα και να εχει μεσα μπρελοκ απλα για παρεις tracking number.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Αν δεν το καταλαβες ο Φωτης τον πηρε απο το Ali Express οχι απο Skroutz.
Απο Ali Εxpress ειναι οτι ναναι , μπορει να ερθει χαλασμενος, μεταχειρισμενος λειτουργικος, ακομα και μαιμου που το καπακι θα λεει 5700x3d και τελικα θα ειναι κανενας FX και αυτο αν οντως παραλαβεις επεξεργαστη, μπορει να ερθει κανενα δεμα και να εχει μεσα μπρελοκ απλα για παρεις tracking number.

Ρε μεγάλε έχεις πολύ μεγάλο θέμα. Εγώ είπα ότι το πήρε από online κατάστημα. Εσύ κατάλαβες ότι είναι από skroutz...Το αν εγώ ξέρω από που το πήρε ο Φώτης ή όχι και πως το ξέρω, άστο μην ασχολείσαι. Θα μας πεις αν κατάλαβα ή όχι...🤣 Ότι να ναι είσαι εσύ, όσοι πήραν τον συγκεκριμένο από Ali παίζει κανονικότατα και έχουν 5700x3d...Ελληνάρας...

Στο μεταξύ πείτε του Στρούμφ τζάμπα μην γράφει δεν βλέπω τι λέει...🤣

Δοκιμάστε κάποιος με 9xxx κάρτα αν έχει cp2077 να δει αν ανοίγει fsr4. Εδώ δεν ανοίγει 3.1 να μου πεις...πως να ανοίξει 4...Δεν έλεγαν ότι θα κάνει implement σε αυτούς τους drivers το νέο fsr;

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 4
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Ρε μεγάλε έχεις πολύ μεγάλο θέμα. Εγώ είπα ότι το πήρε από online κατάστημα. Εσύ κατάλαβες ότι είναι από skroutz...Το αν εγώ ξέρω από που το πήρε ο Φώτης ή όχι και πως το ξέρω, άστο μην ασχολείσαι. Θα μας πεις αν κατάλαβα ή όχι...🤣 

Οταν μιλαμε για τιμες προιοντων και κανουμε συγκριση τιμων και επιδοσεων μιλαμε παντα για ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΓΝΗΣΙΑ προιοντα ME EΓΓΥΗΣΗ που θα μπορουσε να βρει ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ σε αυτη τη τιμη.
Δεν μπορεις να λες οτι ο 5700x3d ειχε 140€  και να εχεις σαν παραδειγμα τον Τακη που του το χαρισε ο θειος του,τον Μπαμπη που τον πηρε χωρις ΦΠΑ ή τον Τασο που τον πηρε απο το παζαρι τελευταιο κομματι.
Ο 5700x3d λοιπον ειχε 200€ και οχι 140€ και πλεον ειναι στα 245€ .

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Haha 2
Δημοσ.

Όποιος παίζει με optiscaler ας κάνει μια καλή να συγκρίνει ποιότητα (χρησιμοποιώντας dlss inputs) μιας και κρίνοντας απο το παρελθόν , οι devs "δεν τα καταφέρνουν" με το FSR 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Ερώτηση με τους καινούργιους drivers έπαιξε κανένας cp2077; Τι κάνω λάθος και δεν υπάρχει πάλι fsr4; Θέλει να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο; Είμαι στο 2.3 patch και σε drivers 25.8.1...αμάν ρε amd...

Δημοσ.

Έκανα απντειτ τα μοντ ντραιβερ απο το πρωί και τώρα το δοκίμασα. Κατευθείαν άνοιξε

image.png.798516a80f0f0435fac9f1ede59ed0d4.png

image.jpeg.65a96b8503d139572d272a60f88b7a1f.jpeg

image.jpeg.ff035d89138516f73708073cf5c58a98.jpeg

Έσβησα το οπτι που είχα

Δημοσ.
10 hours ago, dimoskoutr said:

Μια χαρα επαιξε , και το παιχνιδι ειναι πλεον οπως θα επρεπε να ειναι και για amd gpu

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Μια χαρα επαιξε , και το παιχνιδι ειναι πλεον οπως θα επρεπε να ειναι και για amd gpu

Βλέπω κόσμο στο ντερνέτι που λέει ότι το Opti έχει καλύτερο FSR4 από ότι το πλέον native στο CP και αναρωτιέμαι τί εννοούν και πώς γίνεται.

Εικόνα προσωπική, δεν έχω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Πέτρος said:

Βλέπω κόσμο στο ντερνέτι που λέει ότι το Opti έχει καλύτερο FSR4 από ότι το πλέον native στο CP και αναρωτιέμαι τί εννοούν και πώς γίνεται.

Εικόνα προσωπική, δεν έχω.

Ειχα δοκιμασει το optiscaler fsr4 πριν καιρο , αλλα βαζωντας τωρα κανονικα το fsr4 απο τον driver , μου φενεται πολυ καλυτερο τώρα στον επισημο driver , εδικα σε oled που παιζω

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι αφού κατάφερα να το βάλω το fsr4 έπαιζα κανένα μισάωρο ανάμεσα σε fsr3 και far4 προσπαθώντας να βρω αν μου φαίνεται πιο όμορφο το 4…μεγάλωσα μάλλον και έχω το εγγενές φίλτρο που αποκτούμε με την ηλικία οπότε μου φάνηκαν ίδια. 🤣 Πολύ χαίρομαι που δεν βλέπω διαφορές άρα δεν με πολυνοιάζει αν ένα παιχνίδι έχει far 3 ή 4…ποιος είπε ότι η μεγαλύτερη ηλικία δεν έρχεται με πλεονεκτήματα;😉

2 ώρες πριν, enable_your_mind είπε

Εγώ μη έχοντας amd gpu με fsr ποτέ, δεν άνοιξα από το adrenaline τον διακόπτη του fsr4. Θεωρούσα ότι όπως και στην πράσινη αν το παιχνίδι και ο driver υποστηρίζουν upscale συγκεκριμένο θα φαίνεται και στα settings κατευθείαν.🤨

• Haha 1
Δημοσ.
28 minutes ago, dimoskoutr said:

Εγώ πάλι αφού κατάφερα να το βάλω το fsr4 έπαιζα κανένα μισάωρο ανάμεσα σε fsr3 και far4 προσπαθώντας να βρω αν μου φαίνεται πιο όμορφο το 4…μεγάλωσα μάλλον και έχω το εγγενές φίλτρο που αποκτούμε με την ηλικία οπότε μου φάνηκαν ίδια. 🤣 Πολύ χαίρομαι που δεν βλέπω διαφορές άρα δεν με πολυνοιάζει αν ένα παιχνίδι έχει far 3 ή 4…ποιος είπε ότι η μεγαλύτερη ηλικία δεν έρχεται με πλεονεκτήματα;😉

Εγώ μη έχοντας amd gpu με fsr ποτέ, δεν άνοιξα από το adrenaline τον διακόπτη του fsr4. Θεωρούσα ότι όπως και στην πράσινη αν το παιχνίδι και ο driver υποστηρίζουν upscale συγκεκριμένο θα φαίνεται και στα settings κατευθείαν.🤨

Και εγω μεγαλος σε ηλικια ειμαι αλλα ειδικα η fsr υλοποίηση  στο cyberpunk μεχρι τωρα  ηταν ενα αίσχος..ακομα και το fsr 3 ηταν πολυ κατωτερο απο οσο επρεπε να ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...