Argonaute Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 13 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Οταν μιλαμε για τιμες προιοντων και κανουμε συγκριση τιμων και επιδοσεων μιλαμε παντα για ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΓΝΗΣΙΑ προιοντα ME EΓΓΥΗΣΗ που θα μπορουσε να βρει ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ σε αυτη τη τιμη. Δεν μπορεις να λες οτι ο 5700x3d ειχε 140€ και να εχεις σαν παραδειγμα τον Τακη που του το χαρισε ο θειος του,τον Μπαμπη που τον πηρε χωρις ΦΠΑ ή τον Τασο που τον πηρε απο το παζαρι τελευταιο κομματι. Ο 5700x3d λοιπον ειχε 200€ και οχι 140€ και πλεον ειναι στα 245€ . Ασε ρε πονηρε, εδω υπολογιζατε τιμες με αποφορολόγηση και κοβατε τιμολογια για να πεισετε τους εαυτους σας για το VFM των αγορών σας. 3
dimoskoutr Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Και εγω μεγαλος σε ηλικια ειμαι αλλα ειδικα η fsr υλοποίηση στο cyberpunk μεχρι τωρα ηταν ενα αίσχος..ακομα και το fsr 3 ηταν πολυ κατωτερο απο οσο επρεπε να ειναι Δεν το αμφισβητώ, εγω ίσως δεν ξέρω που να κοιτάξω. Εμένα όλα ίδια μου φαίνονται. Εννοώ όσο παίζω ε. Με κίνηση μέσα στο παιχνίδι κλπ. Τώρα αν δω 200% ζουμ ή φωτογραφία πιθανολογώ ότι θα μπορέσω να παρατηρήσω τις διαφορές. Εδώ χτες άνοιξα path tracing και δεν κατάλαβα που να προσέξω για να δω τις διαφορές. Οπότε το ξανακλεισα. Noob με αυτές τις τεχνολογίες εντελώς.🤣 Επεξ/σία 6 Αυγούστου από dimoskoutr
Aris-leme Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Δεν το αμφισβητώ, εγω ίσως δεν ξέρω που να κοιτάξω. Εμένα όλα ίδια μου φαίνονται. 🤣 Ε τα έλεγα και εγώ. Αχαμπαρος δεν μπορούσα να δω τι λένε, μετά από πόσα βίντεο κάπως κατάλαβα. Απλά όταν παίζεις δεν ξέρω πόσο προσέχεις λεπτομέρειές(εγώ δύσκολα). Βέβαια, στο σαιμπερ ήταν το χειρότερο FSR οπότε εκεί βλέπεις διαφορά κυρίως σε δεντρα χόρτα ήταν χάλια μάυρα
dimoskoutr Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Μόλις τώρα, Aris-leme είπε Ε τα έλεγα και εγώ. Αχαμπαρος δεν μπορούσα να δω τι λένε, μετά από πόσα βίντεο κάπως κατάλαβα. Απλά όταν παίζεις δεν ξέρω πόσο προσέχεις λεπτομέρειές(εγώ δύσκολα). Βέβαια, στο σαιμπερ ήταν το χειρότερο FSR οπότε εκεί βλέπεις διαφορά κυρίως σε δεντρα χόρτα ήταν χάλια μάυρα Ίσως επειδή είμαι μέσα στα στενάκια της πόλης αυτή την στιγμή δεν πήρα τίποτα χαμπάρι.
Aris-leme Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου https://imgsli.com/NDAzODkw Εδώ έβαλε ο άλλος 2 μοντ διαφορά, οπτι και whitelist ε πρέπει να δεις πόση ώρα μπας και καταλάβεις κάτι. Αυτό βέβαια αφορά το FSR4 1
dimoskoutr Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Έχει στο μεταξύ frame cap κάπου το cp2077 in game; Αλλιώς από το Radeon chill πρέπει να ενεργοποιηθεί ε; Έψαξα αλλά δεν βρίσκω. Λες και είναι τόσο δύσκολα όλα αυτά να τα βάζουν οι εταιρείες ρε φίλε. Επεξ/σία 6 Αυγούστου από dimoskoutr
Aris-leme Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Έχει στο μεταξύ frame cap κάπου το cp2077 in game; Αλλιώς από το Radeon chill πρέπει να ενεργοποιηθεί ε; Έψαξα αλλά δεν βρίσκω. Λες και είναι τόσο δύσκολα όλα αυτά τα βάζουν οι εταιρείες ρε φίλε. στο μενού gaming graphics Επεξ/σία 6 Αυγούστου από Aris-leme 1 1
dimoskoutr Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Από όσο έψαξα αυτό γίνεται globally ε; Δεν βολεύει μιας και με δύο οθόνες κάποια παίζω στην 1440p 180hz και καποια στην 4k 60…τέσπα. Πολλά ζητάω μάλλον. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο ένα in game frame cap.
chrisde Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 52 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Από όσο έψαξα αυτό γίνεται globally ε; Δεν βολεύει μιας και με δύο οθόνες κάποια παίζω στην 1440p 180hz και καποια στην 4k 60…τέσπα. Πολλά ζητάω μάλλον. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο ένα in game frame cap. Υπάρχει το chill που είναι ακόμα καλύτερο. Βάζεις min-max το ίδιο νούμερο per game. (Η τουλάχιστον έτσι ήταν όταν είχα amd, φαντάζομαι δεν έχει αλλάξει κάτι) 4
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Argonaute είπε Ασε ρε πονηρε, εδω υπολογιζατε τιμες με αποφορολόγηση και κοβατε τιμολογια για να πεισετε τους εαυτους σας για το VFM των αγορών σας. Mπερδευεσαι εγω δεν εχω αγορασει ποτε με τιμολογιο , μαλλον για τον Arkin θα λες. Η μονη καρτα που πηρα χωρις ΦΠΑ(χωρις αποδειξη αλλα με εγγυηση κανονικα) ηταν το 2016 η Asus Strix 1060 6gb αλλα στις συζητησεις ημουν ο πρωτος που ελεγα οτι καρτα ειχε τοτε 400€ ενω καποιοι ελεγαν οτι οι 1060 ειχα 300€ (ασχετα αν εγω τη πληρωσα 330€). Επεξ/σία 6 Αυγούστου από BlurayMoviesGreece
korakios Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 2 ώρες πριν, fotaras76 είπε https://www.pcgamer.com/hardware/graphics-cards/amd-rolls-out-radeon-rx-9060-non-xt-with-fewer-cores-lower-clocks-and-8-gb-of-slower-vram-but-you-probably-cant-buy-it-direct/ amd never misses the ....................
dimoskoutr Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 ώρα πριν, chrisde είπε Υπάρχει το chill που είναι ακόμα καλύτερο. Βάζεις min-max το ίδιο νούμερο per game. (Η τουλάχιστον έτσι ήταν όταν είχα amd, φαντάζομαι δεν έχει αλλάξει κάτι) Το chill θα χρησιμοποιήσω μάλλον γιατί μπορείς να το ενεργοποιήσεις ή όχι ανά παιχνίδι. Ευχαριστώ πολύ. 3
Argonaute Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε Mπερδευεσαι εγω δεν εχω αγορασει ποτε με τιμολογιο , μαλλον για τον Arkin θα λες. Η μονη καρτα που πηρα χωρις ΦΠΑ(χωρις αποδειξη αλλα με εγγυηση κανονικα) ηταν το 2016 η Asus Strix 1060 6gb αλλα στις συζητησεις ημουν ο πρωτος που ελεγα οτι καρτα ειχε τοτε 400€ ενω καποιοι ελεγαν οτι οι 1060 ειχα 300€ (ασχετα αν εγω τη πληρωσα 330€). Στα επιχειρήματα σου πάντα πρωτο ειχες το τιμολόγιο. Δεν ανεφερα κατι για τον Arkin προσωπικα. Επεξ/σία 6 Αυγούστου από Argonaute
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Argonaute είπε Στα επιχειρήματα σου πάντα πρωτο ειχες το τιμολόγιο. Δεν ανεφερα κατι για τον Arkin. Eφοσον ΔΕΝ εχω τη δυνατοτητα να το εκμεταλευτω με ποια λογικη να χρησιμοποιησω το τιμολογιο και τι εμποδιζει τον οποιοδηποτε να κανει το αντιστοιχο με το αλλο προιον που υποτιθεται ηταν το VS; Δεν υπαρχει λογικη σε αυτο που λες... Δηλαδη αν εγω με τα λεγομενα σου κοστολογουσα τη 4070 χωρις ΦΠΑ γιατι η 7800xt να μη κοστολογηθει αντιστοιχα χωρις ΦΠΑ, ο ιδιος δεν θα τη παρει και την αλλη με τιμολογιο; Η μονη φορα που μπορει να σχολιασα σχετικα με το τιμολογιο ηταν η περιπτωση του Arkin. Oταν ηθελε να δωσει τη 4080S και να παρει 5080, που λέγαμε οτι δεν αξιζει η μεταβαση 4080-->5080 ΑΛΛΑ στη περιπτωση του που θα πουλαγε τη 4080S πχ 800€(ενω την ειχε παρει πχ 850€) και θα αγοραζε τη 5080 κατω απο 1000€, η μεταβαση θα αξιζε για 100€. Για τον μεσο χρηστη ομως που τη πηρε 1000€+ ,θα τη πουλαγε 800€ και θα εδινε 1200€+ για 5080 ΔΕΝ αξιζε για 400€. Επεξ/σία 6 Αυγούστου από BlurayMoviesGreece 2
Luciddream Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Έφτασε το θηρίο, άργησε αρκετά το κατάστημα να την στείλει αλλά η ACS την έφερε μέσα σε μισή μέρα περίπου. Εντύπωση μου έκανε το ότι το 80% της κάρτας είναι η ψύκτρα! Θα την βάλω το απόγευμα να την δοκιμάσω. 13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα