Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες AMD releases FidelityFX SDK 2.0, FSR 4 goes full open source 2
Luciddream Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 hours ago, Psycho_Warhead said: AMD releases FidelityFX SDK 2.0, FSR 4 goes full open source Ωχ, τώρα λέει ότι το κάνανε καταλάθος. χαχαχα τι ζούμε πάλι, θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. Μπήκα να γράψω ότι ασχολούμαι αυτές τις μέρες με A.I και την κάρτα και είμαι σχετικά ευχαριστημένος. Σχετικά θα πω γιατί νομίζω ότι είμαστε νωρίς ακόμα σε θέμα performance, σίγουρα οι επόμενες γεννιές καρτών θα τα πηγαίνουν καλύτερα. Παρόλα αυτά κατάφερα εύκολα αν και πρώτη φορά που δοκίμαζα να κάνω image editing με Qwen Image Edit (το οποίο κυκλοφόρησε χτες) σε 9070xt. Δεν ξέρω αν είναι το τοπικ για περισσότερες πληροφορίες, απλά ήθελα να πω ότι δουλεύει. Θα έβαζα και την φωτογραφία που μου έφτιαξε αλλά είναι από φίλη μου και δεν θέλω να την εκθέσω. Πάντως την πήρε την φωτογραφία την έφτιαξε όπως του είπα και είναι και πολύ καλή. Κάνει περίπου 5 λεπτά να την φτιάξει. Για Text generation είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Κατεβάζεις ότι μοντέλο θέλεις από το huggingface αρκεί να χωράει στην VRAM και το τρέχεις με ROCm ή Vulkan. Και τα δύο παίζουν και αρκετά γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα