Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 minutes ago, just_a_dude said:

Αν το FSR4 ήταν διαδεδομένο εγώ θα έπαιρνα 9070ΧΤ. Δεν έχει κάτι παραπάνω η 5070Ti που να με ενδιαφέρει. raster, vram ίδια, rt σχεδόν ίδιο, σε path tracing γίνεται σφαγή στην 9070XT αλλά ούτε και η 5070Ti κρατάει 60αρι παντού με dlss4 performance σε 4Κ στο CP77 ή στο Alan Wake 2 για παράδειγμα. Η διάδοση του FSR4 είναι προβληματική.

Αφού με το Optiscaler έχεις FSR4 σε όποιο παιχνίδι υποστηρίζει και DLSS. Αλλά μάλλον ενοείς Native support. Εγώ σε κάποια πειράματα που έκανα πριν μέρες με Optiscaler + OptiFG έφτανα 190fps με high RT σε 1440p. Δεν πολύπαίζω παιχνίδια βέβαια αλλιώς θα είχα κάνει και άλλες δοκιμές.

• Like 1
  • Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Arkin είπε

DLSS + FG ανοιγονται πριν καν μπουμε στο παιχνιδι.

Και κλείνονται μόλις αποδειχθούν χάλια όπως στο MGS 3 Remake ή στο Mafia TOC.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Αφού με το Optiscaler έχεις FSR4 σε όποιο παιχνίδι υποστηρίζει και DLSS. Αλλά μάλλον ενοείς Native support. Εγώ σε κάποια πειράματα που έκανα πριν μέρες με Optiscaler + OptiFG έφτανα 190fps με high RT σε 1440p. Δεν πολύπαίζω παιχνίδια βέβαια αλλιώς θα είχα κάνει και άλλες δοκιμές.

Ναι αλλά όταν δίνεις 800 ευρώ (κάπου τόσο έκανε η 9070ΧΤ όταν πήρα την 5070Ti) θες native. Την AMD πληρώνω, όχι τους modders. Το optiscaler είναι καλό όντως αλλά μπορεί σε κάποιο game να μην δουλεύει σωστά, μπορεί μια μέρα να σταματήσει η ανάπτυξη του, κτλ. Οτιδήποτε. Είναι mod. Όταν δίνεις τόσα λεφτά θες κάτι σταθερό και τα mods θα είναι το επιπλέον κερασάκι.

• Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Μάλλον έχεις ξεχάσει ,

Η HD4870Χ2 ήταν η ταχύτερη κάρτα για 6 μήνες, από Αύγουστο 2008 μέχρι Φεβρουάριο 2009 που βγήκε η GTX295

Η HD5970 ήταν η ταχύτερη κάρτα για ένα ολόκληρο χρόνο από Νοέμβριο 2009 μέχρι Νοέμβριο 2010 που βγήκε η GTX580

H HD6990 ήταν ισάξια της GTX590

H HD7990 ήταν ισάξια της GTX690

H RX290X έφτασε την GTX780 με μικρότερο MSRP και έκανε την NVIDIA να βγάλει την GTX780Ti ένα μήνα μετά.

H RX295X2 ήταν η ταχύτερη κάρτα από τον Απρίλιο του 2014 μέχρι τον Μάιο του 2016 που βγήκε η GTX1080.

Όλες αυτές πάνω κάτω στα ίδια ήταν. 10-20% πάνω στο ένα παιχνίδι η μία 10-20% στο άλλο η άλλη. Ok αν κάνεις τη σούμα average σε κάποιο site ανάλογα το benchsuite θα βγει πρώτη η μια σε κάποιο άλλο η άλλη. Klein mein. Πχ σε opengl πάντα η ngreedia είχε προβάδισμα. Θυμάμαι Killing Floor 2 που μια 770 μου έριχνε 40 καρέ στο κεφάλι με το ίδιο cpu και settings με την 7950 που ήταν εφάμιλλη κάρτα. Είχα και 4870 και 7950, δεν έχω ξεχάσει τι έπαιζε πίστεψέ με.🤣 Ειδικά 4870 1 GB την πήρα 80 ευρώ refurbished από Πλαίσιο (παλιές καλές εποχές) όταν χαιρέτησε η 8800 gtx. Sidegrade μεν, τζαμπέ δε.🤣

Όταν λέμε πρωτεία εννοούμε ότι είτε ότι ο άλλος έχει παραιτηθεί από το high end (όπως καληώρα τώρα η AMD και αρκετές φορές στο παρελθόν) ή περιπτώσεις r300,g80 και Ada που ο άλλος είναι τρελά πίσω σαν αρχιτεκτονική και τεχνολογία. Πχ οι FX δεν ήταν καν native DirectX9.0c κάρτες και χώλαιναν παντού. Μόνο κάτι Doom3 σε openGL σηκώνανε κεφάλι. Εδώ ναι έχεις τα πρωτεία γιατί έχεις τεχνολογικά ανώτερο προϊόν και σε features και σε performance.

Δε λέμε πρωτεία για τα Tahiti πχ γιατί οι 7950/7970 ήταν 3 GB κάρτες και άντεξαν λίγο παραπάνω από τα Fermi και τα Keppler που ήταν το πολύ με 2 GB. Όταν βγήκαν για την εποχή τους οι 680 και η 7970 παρόμοιου επιπέδου κάρτες ήταν. Ήταν ανταγωνιστική (και πιο συμφέρουσα αγορά λόγω VRAM) μεν, αλλά δεν είχε μόνη της τα πρωτεία δε.

Αναφορά σε κείμενο

H RX295X2 ήταν η ταχύτερη κάρτα από τον Απρίλιο του 2014 μέχρι τον Μάιο του 2016 που βγήκε η GTX1080.

Αυτό τώρα το έγραψες για καλό? Dual gpu να είναι πίσω από τον δεύτερο την τάξη πυρήνα της επόμενης αρχιτεκτονικής? Αλλά θα μου πεις και οι Βέγγοι που ήρθαν μετά πάλι κάτω από την 1080 ήταν σε αρκετούς τίτλους.🤣 Εντάξει και εγώ έχω μια αδυναμία σε amd (η μάλλον αντιπάθεια σε intel/nvidia🤣) όλα αυτά τα χρόνια, αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Στα cpu έχει γίνει η νέα intel, στις gpu μάλλον δε θα το καταφέρει ποτέ.

Δημοσ.
3 minutes ago, ilos said:

Όλες αυτές πάνω κάτω στα ίδια ήταν. 10-20% πάνω στο ένα παιχνίδι η μία 10-20% στο άλλο η άλλη. Ok αν κάνεις τη σούμα average σε κάποιο site ανάλογα το benchsuite θα βγει πρώτη η μια σε κάποιο άλλο η άλλη. Klein mein. Πχ σε opengl πάντα η ngreedia είχε προβάδισμα. Θυμάμαι Killing Floor 2 που μια 770 μου έριχνε 40 καρέ στο κεφάλι με το ίδιο cpu και settings με την 7950 που ήταν εφάμιλλη κάρτα. Είχα και 4870 και 7950, δεν έχω ξεχάσει τι έπαιζε πίστεψέ με.🤣 Ειδικά 4870 1 GB την πήρα 80 ευρώ refurbished από Πλαίσιο (παλιές καλές εποχές) όταν χαιρέτησε η 8800 gtx. Sidegrade μεν, τζαμπέ δε.🤣

Όταν λέμε πρωτεία εννοούμε ότι είτε ότι ο άλλος έχει παραιτηθεί από το high end (όπως καληώρα τώρα η AMD και αρκετές φορές στο παρελθόν) ή περιπτώσεις r300,g80 και Ada που ο άλλος είναι τρελά πίσω σαν αρχιτεκτονική και τεχνολογία. Πχ οι FX δεν ήταν καν native DirectX9.0c κάρτες και χώλαιναν παντού. Μόνο κάτι Doom3 σε openGL σηκώνανε κεφάλι. Εδώ ναι έχεις τα πρωτεία γιατί έχεις τεχνολογικά ανώτερο προϊόν και σε features και σε performance.

Δε λέμε πρωτεία για τα Tahiti πχ γιατί οι 7950/7970 ήταν 3 GB κάρτες και άντεξαν λίγο παραπάνω από τα Fermi και τα Keppler που ήταν το πολύ με 2 GB. Όταν βγήκαν για την εποχή τους οι 680 και η 7970 παρόμοιου επιπέδου κάρτες ήταν. Ήταν ανταγωνιστική (και πιο συμφέρουσα αγορά λόγω VRAM) μεν, αλλά δεν είχε μόνη της τα πρωτεία δε.

Δεν τα θυμάσαι καλά ρίξε πάλι μια ματιά, είχε κάρτες που έριχναν από 30-40% και επάνω στο σύνολο και όχι σε ένα δυο Games.

H HD5970  ήταν 30% ταχύτερη στην μεγαλύτερη ανάλυση (2560x1600) την εποχή εκείνη.

perfrel_2560.gif

Η RX295X2 ήταν 56% ταχύτερη  στην μεγαλύτερη ανάλυση (3840x2160) την εποχή εκείνη.

perfrel_3840.gif

14 minutes ago, ilos said:

Αυτό τώρα το έγραψες για καλό? Dual gpu να είναι πίσω από τον δεύτερο την τάξη πυρήνα της επόμενης αρχιτεκτονικής? Αλλά θα μου πεις και οι Βέγγοι που ήρθαν μετά πάλι κάτω από την 1080 ήταν σε αρκετούς τίτλους.🤣 Εντάξει και εγώ έχω μια αδυναμία σε amd (η μάλλον αντιπάθεια σε intel/nvidia🤣) όλα αυτά τα χρόνια, αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Στα cpu έχει γίνει η νέα intel, στις gpu μάλλον δε θα το καταφέρει ποτέ.

Αυτό ήταν το νορμάλ τότε, η καινούργια γενιά είχε τις επιδόσεις της προηγούμενης x2

Ps. Η GTX1080 ΔΕΝ ήταν η επόμενη γενιά, όταν βγήκε η 295Χ2 η επόμενη γενιά ήταν η GTX900 (980ti)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Σε 1440p monitor η ανάγκη για upscale είναι μικρότερη.

Ο μόνος λόγος που πήγα σε amd αντί να περιμένω πότε θα βγει σε ανθρώπινη τιμή η 5070 super είναι το FSR4 και κυρίως το optiscaler. Σε 1440p είναι απαραίτητο για 3 λόγους.

• Δεν έχουν όλοι 9070/9070xt. 9060/9060xt ή αν βγει 9050 θα αγκομαχούν ακόμα περισσότερο όσο πιο νέος τίτλος είναι.
  • Κάποια (ελάχιστα ευτυχώς και συνήθως UE5) games δεν κρατάνε ούτε το 60ρι σε pure rast με Native AA με 9070/9070xt. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Remnant 2 που είναι θεόβαρο σε native χωρίς καν να έχει Lumen/RT.
  • Ακόμα και αν τρέχει άνετα/σχεδόν άνετα ένα παιχνίδι με native το IQ loss με σωστή υλοποίηση FSR4 quality είναι ανεπαίσθητο πλέον σε όσα whitelisted games δοκίμασα. Αλλά και στα non whitelisted με optiscaler αν το ψάξεις στο wiki τα φέρνεις σε παρόμοιο σημείο. Οπότε γιατί μια κάρτα να καίει σχεδόν τα διπλά watt (υποθέτω παίζουμε με το ίδιο cap στα frames) και να κάνει φούρνο το pc καλοκαιριάτικα? 

Τέλος για μένα το optiscaler είναι απαραίτητο ακόμα και nvidia να έχεις, γιατί υπάρχουν και FSR only games. Ευτυχώς από UE5.6 μπαίνει FSR4.02 + Antilag 2 plugin οπότε τουλάχιστον θα έχουμε parity σε αυτά χωρίς να χρειάζεται να μοντάρεις.

36 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Δεν τα θυμάσαι καλά ρίξε πάλι μια ματιά, είχε κάρτες που έριχναν από 30-40% και επάνω στο σύνολο και όχι σε ένα δυο Games.

H HD5970  ήταν 30% ταχύτερη στην μεγαλύτερη ανάλυση (2560x1600) την εποχή εκείνη.

perfrel_2560.gif

Η RX295X2 ήταν 56% ταχύτερη  στην μεγαλύτερη ανάλυση (3840x2160) την εποχή εκείνη.

perfrel_3840.gif

Αυτό ήταν το νορμάλ τότε, η καινούργια γενιά είχε τις επιδόσεις της προηγούμενης x2

Ps. Η GTX1080 ΔΕΝ ήταν η επόμενη γενιά, όταν βγήκε η 295Χ2 η επόμενη γενιά ήταν η GTX900 (980ti)

Ωραία πρόσθεσε αυτές τις 2 κάρτες στα πρωτεία. Στα 30 χρόνια μαζί με τα r300 έχει συμβεί αυτό συνολικά 3 φορές.🤣

Btw η 295x2 είναι τυπικά πρώτη γιατί δε βγήκε dual Keppler.

edit- γράψε λάθος η 690 ήταν dual.

Εγκυκλοπαιδικά ο Βεζούβιος ήταν στα ίδια με την 980ti αν και ηφαίστειο κυριολεκτικά από κατανάλωση/temps.

Έχω απορία ποιος θα αγόραζε mgpu από AMD 1500 € to 2014 όταν η nvidia σιγά σιγά εγκατέλειπε το SLI.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε

Μην συγκρίνεις την ATI του τότε με την AMD του σήμερα, τότε και οι δυο ATI/NVIDIA πούλαγαν πολλές entry level Discrete GPUs σε OEMs/ODMs κλπ. Σήμερα η AMD τις entry Level Discrete GPUs τις έχει καταργήσει και αντικαταστήσει με APUs.

Μια χαρά πούλαγε η RX 6600 τόσο καιρό από όταν έπεσε στα 200ευρώ και κάτω.

Νούμερο 1 κάρτα στο Steam σε Amd μεριά όλως τυχαίως.

Το θέμα είναι ότι προτίμησε να γυρίσει την πλάτη στην φθηνότερη κατηγορία κάτω των 300ευρώ, που της προτιμούσε ο κόσμος(βλέπε 570/580),για να ακολουθήσει την Nvidia στις ακριβότερες κάρτες.

Γιαυτό όλως τυχαίως φτάσαμε στο 2025 με την ''δημοφιλέστερη'' της κάρτα να ειναι η 9070xt των σχεδον 700ευρώ.

Και το FSR από open source, έγινε ξαφνικά (timed)exclusive των 9000 μολις βελτιώθηκε αλα πέτσινος, για να σπρώξει κόσμο να δώσει παραπάνω χρήματα για Amd..

Στην προηγούμενη γενιά, οι 7900XT 20GB μένανε στα ράφια σε αυτά τα χρήματα. Σε αυτή την γενιά μολις ανέβηκε σε software μεριά, ορισμένοι έδιναν και 800+ευρώ για 9070xt.

Τέλος να μην ξεχάσουμε τον αγαπημένο Frank Azor που μας γύρισε κάτι χρόνια πίσω με τις δηλώσεις περί 8GB Vram το 2025, όχι ότι ειναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
13 minutes ago, Fulgore said:

Μια χαρά πούλαγε η RX 6600 τόσο καιρό από όταν έπεσε στα 200ευρώ και κάτω.

Νούμερο 1 κάρτα στο Steam σε Amd μεριά όλως τυχαίως.

Η RX 6600 δεν είναι entry Level Card

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Καθόλου λάθος παράδειγμα δεν είναι, γιατί δείχνει αυτό ακριβώς το πράγμα.

Εκανε η Amd το μπαμ/πρωτη κίνηση στους Ryzen 5000(ειδικά με τον τότε 5800x3d), η Intel δεν μπόρεσε να ακολουθήσει, και πλέον βλέπουμε τι αγοράζουν οι περισσότεροι, που παλιότερα αγόραζαν μονο Intel.

Και τότε μέχρι και τους ryzen 3000 στο forum τα ίδια διαβάζαμε τύπου ''οτι και να βγάλει η Amd, πάλι Intel θα αγοράζετε όσο όσο''.

Μπρε, είναι λάθος παράδειγμα γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να βάλει 3δ (ή 2.5δ που αν δεν κάνω λάθος είναι στην ΑΜΔ), απλά η Ι δεν γούσταρε αφού "δεν είναι όλοι οι πυρήνες ίδιοι".

Η πράσινη κλειδώνει κάθε (σχεδόν) νέα τεχνολογία/νέο χαρακτηριστικό της, με αποτελέσματα ενίοτε τραγελαφικά (βλ. BFV που κυκλοφόρησε χωρίς RT -όταν ήταν το poster child της τεχνολογίας, κυριολεκτικά- βγήκε το RT patch και ο διάολος που τους πήρε, ήταν απόλυτα unplayable, πλάκωσαν και πετσόκοψαν τα RT elements για να το ελαφρύνουν, βγήκε το DLSS για το ίδιο παιγνίδι και δεν βλεπόταν) και πρέπει οι άλλοι μετά να πάνε να πιάσουν νούμερα σε κώδικα που έχει αναπτυχθεί από την ίδια την nVidia, για την ίδια την nVidia και την εκάστοτε αρχιτεκτονική της.

Λάθος της ΑΜΔ που έμεινε πίσω (σνόμπαρε? δεν φαντάστηκε? δεν μπορούσε εκείνη την περίοδο?) στο RT, ο άλλος πουλάει πάγο σε Εσκιμώους, αυτό δεν θα παρουσίαζε ως δώρο Του στην ανθρωπότητα? Κάπου τώρα, όμως, αρχίζει να γίνεται η όλη ιστορία πιο "ουδέτερη" (για αυτό και ξαφνικά σνομπάρουμε το "απλό" RT...μόνο ΡΤ, όπως κι αν δείχνει).

1 ώρα πριν, Luciddream είπε

1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Ναι αλλά όταν δίνεις 800 ευρώ (κάπου τόσο έκανε η 9070ΧΤ όταν πήρα την 5070Ti) θες native. Την AMD πληρώνω, όχι τους modders. Το optiscaler είναι καλό όντως αλλά μπορεί σε κάποιο game να μην δουλεύει σωστά, μπορεί μια μέρα να σταματήσει η ανάπτυξη του, κτλ. Οτιδήποτε. Είναι mod. Όταν δίνεις τόσα λεφτά θες κάτι σταθερό και τα mods θα είναι το επιπλέον κερασάκι.

Θα το ξαναγράψω:

Αν οι devs του opti με έναν ελάχιστο κώδικα κάνουν με 2 κλικ κάρτες της ΑΜΔ να χρησιμοποιούν το DLSS γενικά και ενεργοποιούν το FSR4 εκεί που δεν υποστηρίζεται (όχι δεν έχει γίνει whitelisted ακόμα, δεν υποστηρίζεται), δεν είναι θέμα δυσκολίας των devs να το ενσωματώσουν, δεν είναι θέμα "ανάπτυξης", δεν είναι θέμα χρόνου ή οτιδήποτε, δεν είναι θέμα αποτελέσματος (βλ. CP77 με τα εκτρωματικά αποτελέσματα σε native, πόσο ρεζίλι γίνονται από το opti), δεν είναι τίποτα από αυτά.

Δεν υπάρχει ασυμβατότητα, δεν υπάρχει δυσκολία, δεν υπάρχει πρόβλημα κώδικα. Άρνηση υπάρχει, συνειδητή.

Να αρνείται η ΑΜΔ να κάνει αυτή τη δουλειά και να δώσει σε λίγες εβδομάδες υποστήριξη σε δεκάδες (αν όχι εκατοντάδες) τίτλους, δεν ξέρω...δεν μου κάνει πολύ πιθανό.

Δημοσ.

Το Starfileld που είναι AMD sponsored γιατί δεν έχει FSR4 natively; Και επίσης άλλα AMD sponsored;

Η αίσθηση μου είναι ότι ο πετσινος δεν νομίζω να υπονομεύει το FSR4. Δεν χρειάζεται. Το market share είναι blood bath. 

Δημοσ.

Συμφωνώ, η AMD πολλές φορές έχει το καλύτερο value αλλά δεν ξέρει να το πουλήσει. Nvidia πουλάει όνειρο και οικοσύστημα DLSS, RTX, AI features και ο κόσμος το τσιμπάει. Αν η AMD είχε πιο aggressive demos σε games, ίσως άλλαζε λίγο το κλίμα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Το Starfileld που είναι AMD sponsored γιατί δεν έχει FSR4 natively; Και επίσης άλλα AMD sponsored;

Γιατί είναι ουσιαστικά δύο χρόνων παιγνίδι και δεν παίζει κανείς. Χαζομάρα της ΑΜΔ, ξεκάθαρα, αλλά προτεραιοτητα δεν αποτελεί.

Στις νέες κυκλοφορίες, πάντως, νομίζω είναι ελάχιστα αυτά που δεν (θα) το υποστηρίζουν.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Γιατί είναι ουσιαστικά δύο χρόνων παιγνίδι και δεν παίζει κανείς. Χαζομάρα της ΑΜΔ, ξεκάθαρα, αλλά προτεραιοτητα δεν αποτελεί.

Στις νέες κυκλοφορίες, πάντως, νομίζω είναι ελάχιστα αυτά που δεν (θα) το υποστηρίζουν.

Το Starfield το ανέφερα κυρίως λόγω amd sponsored και λόγω νοοτροπίας. Θα έπρεπε τα sponsored να το υποστηρίζουν, ειδικά απ' τη στιγμή που λένε ότι είναι τόσο εύκολο να βάλεις 4 αν υπάρχει 3.1. Και επίσης δεν είναι παρατημένο το game, βγαίνουν updates. Εμένα δεν μου δίνει την εμπιστοσύνη η AMD ότι θα η υποστήριξη σε fsr4 θα είναι τόσο consistent όσο του dlss4, τουλάχιστον όχι αρκετή εμπιστοσύνη ώστε να δώσω 700αρι (και παραπάνω όταν είχα βγει στην αγορά για κάρτα). 

Πέρα απ' τα χαζά που λέω εδώ μέσα για πλάκα, ή το profile pic κτλ, αν μιλήσουμε σοβαρά δεν έχω πραγματικά κανένα πρόβλημα να πάρω AMD αν με καλύπτει σε αυτά που θέλω. Και τότε που ήθελα να πάρω δεν με κάλυπτε. Ίσως τώρα να έχει βελτιωθεί η φάση με το FSR4 αλλά στο launch δεν ήταν, ενώ το dlss4 ήταν κομπλέ στο launch. Αυτό είναι που πρέπει να διορθώσει η AMD, ότι είναι πολλές φορές late to the party.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Αν οι devs του opti με έναν ελάχιστο κώδικα κάνουν με 2 κλικ κάρτες της ΑΜΔ να χρησιμοποιούν το DLSS γενικά και ενεργοποιούν το FSR4 εκεί που δεν υποστηρίζεται (όχι δεν έχει γίνει whitelisted ακόμα, δεν υποστηρίζεται), δεν είναι θέμα δυσκολίας των devs να το ενσωματώσουν, δεν είναι θέμα "ανάπτυξης", δεν είναι θέμα χρόνου ή οτιδήποτε, δεν είναι θέμα αποτελέσματος (βλ. CP77 με τα εκτρωματικά αποτελέσματα σε native, πόσο ρεζίλι γίνονται από το opti), δεν είναι τίποτα από αυτά.

Δεν υπάρχει ασυμβατότητα, δεν υπάρχει δυσκολία, δεν υπάρχει πρόβλημα κώδικα. Άρνηση υπάρχει, συνειδητή.

13 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Απ τη μια δε γίνετε να πετάς το μπαλάκι και να υπονοείς ότι οι DEVS δε θέλουν να το βάλουν και απ την άλλη όταν ο ιωάννη αναφέρει το starfield να λες είναι 2 χρονων παιχνίδι και δε παίζει κανεις...  και το cyber άμα το πάμε έτσι είναι 5 χρονων + παιχνίδι... ας στρώσει κώλο η AMD να φτιάξει τον upascaler τις και ας μη τα ρίχνουμε στον αντίποδα για αθέμιτο ανταγωνισμό

• Like 2
Δημοσ.
10 hours ago, just_a_dude said:

Με τις 9000 έχει μικρύνει πολύ η απόσταση στο features κομμάτι. RT και Upscale είναι μια χαρά και στις AMD. Εγώ πήρα την 5070Ti γιατί αφενός η διαφορά στην τιμή τους τότε ήταν μικρή και αφετέρου γιατί λόγω 4Κ θέλω μονίμως upscale και το FSR4 κάνει 150 χρόνια να υλοποιηθεί ευρέως σε games. Ειδικά όταν πήρα κάρτα ήταν σε ελάχιστα games. Αν όμως έχεις 1440p που δεν χρειάζεσαι συνέχεια upscale άνετα παίρνεις τώρα AMD χωρίς να χάνεις σε features. Και έχουν πέσει και οι τιμές τους.

Αυτό 🫵☝️💯

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...