Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Ναι, παίρνει βελτιώσεις, δεν έχει σταματήσει.

Η τελευταία βελτίωση ήταν να πάρει FSR4, το οποίο σύμφωνα με κάποιους δεν βλεπόταν σε σχέση με αυτό του opti.

Καλά τέτοιες βελτιώσεις παίρνει και το starfield άμα δεις πριν 3 βδομάδες πήρε update αλλα σαν κύκλος content έχουν κλείσει και τα 2 παιχνίδια...

Δεν έγραψα πουθενά στολίδι, δεν έγραψα πουθενά ότι είναι υπόδειγμα εικόνας κλπ (δεν το έχω παίξει ακόμα).

Έγραψα ότι θεωρείται το απόλυτο bench. Καλώς ή κακώς, ισχύει αυτό, πώς να το κάνουμε.

Υπάρχουν και άλλα εξίσου βαριά games να κανεις bench αυτό σου είπα και πριν, επειδή το χρησιμοποιούμε στα forum δεν έχει να λέει κάτι απλά έμεινε σαν το πρώτο που έχει PT, επίσης όπως ανέφερα εγώ μέχρι να δοκιμάσω και αλλα games να δω τι εστί fg νόμιζα είναι σκουπίδι το dlss μέσα στα artifacts και το ghosting, το έκραζα και ο αρμοραλ μου έλεγε να πουλήσω την κάρτα να πάρω radeon γι αυτό το λέω και το ξανά λέω ότι το να χρησιμοποιούμε το cp77 σαν παράδειγμα εγώ το θεωρώ άστοχο για τεχνολογίες...

Τί  κλείδωσε η ΑΜΔ, ακριβώς? Αφού με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν έχουν hw απαραίτητο για τα "ΑΙ" του upscaler οι παλιότερες γενιές. Κακή απόφαση τότε, αλλά τί να έκανε τώρα?

Με τη Redstone περιμένουμε να δούμε τί/αν θα γίνει με τις 7άρες.

Ναι ok τα έχω διαβάσει και εγώ.. απ την άλλη όμως δε μπορώ να πιστέψω ότι η 2060 έχει την AI δύναμη να τρέξει dlss4 αλλα η 7900xtx όχι fsr4 αυτό δε σου βρωμάει?

Επεξ/σία από Tambas91
  • Like 1
  • Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Ναι ok τα έχω διαβάσει και εγώ.. απ την άλλη όμως δε μπορώ να πιστέψω ότι η 2060 έχει την AI δύναμη να τρέξει dlss4 αλλα η 7900xtx όχι fsr4 αυτό δε σου βρωμάει?

PhysX. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Καλά τέτοιες βελτιώσεις παίρνει και το starfield άμα δεις πριν 3 βδομάδες πήρε update αλλα σαν κύκλος content έχουν κλείσει και τα 2 παιχνίδια...

1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Starfield ομως εχει average 4-5k παικτες στο steam ενω το cp77 εχει καμια 50-60αρια χιλιαδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...