dimoskoutr Δημοσ. Δευτέρα στις 07:59 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:59 πμ 10 ώρες πριν, Πέτρος είπε Ναι, οι μνήμες δίνουν κάπου 3%. Αυτό είναι το default, μόλις απλά ανοίξω το διακόπτη για "χειροκίνητη" ρύθμιση, χωρίς να πειράξω τίποτα εγώ. Θόρυβος? Ποιος θόρυβος? Πέτρο δεν είναι το default αυτό. Μπορείς να δοκιμάσεις με κλειστό το διακόπτη για τη χειροκίνητη ρύθμιση και μετά όπως το έχεις εσύ. Θα δεις ότι δεν συμπεριφέρονται το ίδιο τα fans. Και εγώ έτσι νόμιζα αλλά όταν τα παρατηρούσα κατάλαβα ότι για κάποιο λόγο όταν ανοίγεις τη χειροκίνητη ρύθμιση ακόμη και αν δεν πειράξεις τίποτα όπως τώρα εσύ είναι άλλη η συμπεριφορά τους. Κλείσε την χειροκίνητη ρύθμιση και εκείνο είναι το default. 2
Πέτρος Δημοσ. Δευτέρα στις 09:53 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:53 πμ 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Πέτρο δεν είναι το default αυτό. Μπορείς να δοκιμάσεις με κλειστό το διακόπτη για τη χειροκίνητη ρύθμιση και μετά όπως το έχεις εσύ. Θα δεις ότι δεν συμπεριφέρονται το ίδιο τα fans. Και εγώ έτσι νόμιζα αλλά όταν τα παρατηρούσα κατάλαβα ότι για κάποιο λόγο όταν ανοίγεις τη χειροκίνητη ρύθμιση ακόμη και αν δεν πειράξεις τίποτα όπως τώρα εσύ είναι άλλη η συμπεριφορά τους. Κλείσε την χειροκίνητη ρύθμιση και εκείνο είναι το default. Ναι, ισχύει αυτό που λες. Το αναφέρω ως "default" επειδή αυτό μου εμφανίζει μόλις πατήσω το "διακόπτη", δεν έχω πειράξει το παραμικρό εκεί. Με αυτό το "προφίλ", πάντως, η κάρτα είναι πολύ ήσυχη, ακούγεται φυσιολογικά όταν ανεβάζει τέρμα, αλλά πολύ λιγότερο σε σχέση με τον αντίστοιχο χαμό που έκανε η 7900ΧΤ και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται ενοχλητική. Αν, δε, έχω οτιδήποτε ανοιχτό στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή (πχ ανεμιστήρας ή ακούω μουσική από τα ηχεία στο χαμηλό), δεν ακούω τίποτα. Για gaming δεν συζητάμε καν, δεν υπάρχει η παραμικρή ενόχληση.
7nisiotis Δημοσ. Δευτέρα στις 10:08 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:08 πμ 14 minutes ago, Πέτρος said: Ναι, ισχύει αυτό που λες. Το αναφέρω ως "default" επειδή αυτό μου εμφανίζει μόλις πατήσω το "διακόπτη", δεν έχω πειράξει το παραμικρό εκεί. Με αυτό το "προφίλ", πάντως, η κάρτα είναι πολύ ήσυχη, ακούγεται φυσιολογικά όταν ανεβάζει τέρμα, αλλά πολύ λιγότερο σε σχέση με τον αντίστοιχο χαμό που έκανε η 7900ΧΤ και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται ενοχλητική. Αν, δε, έχω οτιδήποτε ανοιχτό στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή (πχ ανεμιστήρας ή ακούω μουσική από τα ηχεία στο χαμηλό), δεν ακούω τίποτα. Για gaming δεν συζητάμε καν, δεν υπάρχει η παραμικρή ενόχληση. Απο coil whining πώς τα πάει?
Πέτρος Δημοσ. Δευτέρα στις 10:12 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:12 πμ 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Απο coil whining πώς τα πάει? Τίποτα το άξιο λόγου. Εκεί στα 300+ fps σε κάτι μενού κλπ (δεν έχω ανοίξει ακόμα τον κόφτη στον οδηγό) κάτι ακούγεται, αλλά σε κανονική λειτουργία όλα καλά. Εξαιρετικά ευχαριστημένος από την κάρτα, ειδικά από τη στιγμή που δεν την χρειαζόμουν. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 10:14 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:14 πμ (επεξεργασμένο) Μπήκα πρόσφατα σε PC φίλου με RX 6800 να τσεκάρω κάποιες ρυθμίσεις στους drivers, πως την παλεύετε μ' αυτό το χάλι το Andrenaline ; 15 καρτέλες για να βρεις μια ρύθμιση ψάχνεσαι και χάνεσαι. Χίλιες φορές το αρχαίο αργό NVCP πραγματικά. Θυσίασαν την πρακτικότητα για χάρη της ''ωραίας παρουσίασης''. Ευτυχώς στο NVIDIA App παραμένει απλό το UI. Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:15 πμ από Psycho_Warhead 1 2
enable_your_mind Δημοσ. Δευτέρα στις 10:33 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:33 πμ 16 minutes ago, Psycho_Warhead said: Μπήκα πρόσφατα σε PC φίλου με RX 6800 να τσεκάρω κάποιες ρυθμίσεις στους drivers, πως την παλεύετε μ' αυτό το χάλι το Andrenaline ; 15 καρτέλες για να βρεις μια ρύθμιση ψάχνεσαι και χάνεσαι. Χίλιες φορές το αρχαίο αργό NVCP πραγματικά. Θυσίασαν την πρακτικότητα για χάρη της ''ωραίας παρουσίασης''. Ευτυχώς στο NVIDIA App παραμένει απλό το UI. Μεχρι τη προηγουμενη εκδοση ζηταγε και ειδικη πιστοποιηση για να το χρησιμοποιείς ...περα απο την πλακα μια χαρα friendly user ειναι αν σχοληθεις μια φορα 5 λεπτα 5
Πέτρος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:49 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:49 πμ 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Μπήκα πρόσφατα σε PC φίλου με RX 6800 να τσεκάρω κάποιες ρυθμίσεις στους drivers, πως την παλεύετε μ' αυτό το χάλι το Andrenaline ; 15 καρτέλες για να βρεις μια ρύθμιση ψάχνεσαι και χάνεσαι. Χίλιες φορές το αρχαίο αργό NVCP πραγματικά. Θυσίασαν την πρακτικότητα για χάρη της ''ωραίας παρουσίασης''. Ευτυχώς στο NVIDIA App παραμένει απλό το UI. 1 ώρα πριν, enable_your_mind είπε Μεχρι τη προηγουμενη εκδοση ζηταγε και ειδικη πιστοποιηση για να το χρησιμοποιείς ...περα απο την πλακα μια χαρα friendly user ειναι αν σχοληθεις μια φορα 5 λεπτα The grass is always greener on the other side.
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 12:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:12 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, enable_your_mind είπε Μεχρι τη προηγουμενη εκδοση ζηταγε και ειδικη πιστοποιηση για να το χρησιμοποιείς ...περα απο την πλακα μια χαρα friendly user ειναι αν σχοληθεις μια φορα 5 λεπτα Αυτό ήταν user friendly, όχι το τωρινό χάλι. Όπως χάλι ήταν και το GeForce Experience. Τα settings πρέπει να είναι μαζεμένα με τις καρτέλες να είναι φανερές στα αριστερά όπως στην παρακάτω εικόνα. Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:14 μμ από Psycho_Warhead 2 1
ilos Δημοσ. Δευτέρα στις 02:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:43 μμ 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Μπήκα πρόσφατα σε PC φίλου με RX 6800 να τσεκάρω κάποιες ρυθμίσεις στους drivers, πως την παλεύετε μ' αυτό το χάλι το Andrenaline ; 15 καρτέλες για να βρεις μια ρύθμιση ψάχνεσαι και χάνεσαι. Χίλιες φορές το αρχαίο αργό NVCP πραγματικά. Θυσίασαν την πρακτικότητα για χάρη της ''ωραίας παρουσίασης''. Ευτυχώς στο NVIDIA App παραμένει απλό το UI. Μπα είναι μέχρι να το συνηθίσεις καθαρά. Το κακό είναι βέβαια αν κλείσεις ρυθμίσεις από μια καρτέλα χάνονται μετά κάποιες σε μια άλλη όπως με το logging, το overlay και τα shortcuts.🤣 Πάντως είναι πολύ βολικό που τα έχει όλα μαζεμένα (μαζί με το UV/OC). Αν και εγώ δε χρησιμοποιώ καθόλου το streaming (obs) και το overlay, καθώς έχω όλες τις πληροφορίες που χρειάζομαι από rivatuner + hwinfo.
xartemporas Δημοσ. Δευτέρα στις 03:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:38 μμ https://videocardz.com/newz/amd-fluid-motion-frames-3-afmf3-has-been-spotted-in-drivers-files 1
Tambas91 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:40 μμ 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Μπήκα πρόσφατα σε PC φίλου με RX 6800 Έχεις φίλους με radeon? 15
dimoskoutr Δημοσ. Δευτέρα στις 06:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:33 μμ Ας κάνει πρώτα η πράσινη το νορμαλ, να μπορείς να κάνεις ένα fan curve από το software μέσα και όχι να πρέπει να χρησιμοποιείς τρίτο λογισμικό πρώτα. Το nvidia app όσο το πρόλαβα πάντως στην 4070 μια χαρά είναι αλλά πάλι χωρίς πραγματικές ρυθμίσεις για κάποια πράγματα. Hell εδώ ακόμη θες δύο προγράμματα της nvidia για να έχεις σχεδόν πλήρη έλεγχο της κάρτας και θες και ένα τρίτο για τα fans. Έλα τώρα… 3
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 06:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:45 μμ 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε Έχεις φίλους με radeon? Θα μπουν στο σωστό δρόμο απ' την επόμενη γενιά, ελπίζω 12 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Ας κάνει πρώτα η πράσινη το νορμαλ, να μπορείς να κάνεις ένα fan curve από το software μέσα και όχι να πρέπει να χρησιμοποιείς τρίτο λογισμικό πρώτα. Το nvidia app όσο το πρόλαβα πάντως στην 4070 μια χαρά είναι αλλά πάλι χωρίς πραγματικές ρυθμίσεις για κάποια πράγματα. Hell εδώ ακόμη θες δύο προγράμματα της nvidia για να έχεις σχεδόν πλήρη έλεγχο της κάρτας και θες και ένα τρίτο για τα fans. Έλα τώρα… Εγώ σύγκρινα και με τον παλιό Catalyst και θεωρώ ότι βόλευε πολύ περισσότερο. Κανείς δεν είπε ότι στο απέναντι στρατόπεδο όλα είναι τέλεια, για πρώτη φορά στην ιστορία έπρεπε να περάσουν 6 μήνες για να στρώσουν οι drivers. 1
7nisiotis Δημοσ. Τρίτη στις 04:01 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:01 πμ Πάντως η Pulse ΚΑΡΑλέει τώρα. Βρίσκεται γύρω στα 90 ευρώ πάνω από την κουτσή (5070). Και γύρω στα 150 ευρώ από τις Palit/Gainward -S 5070Τι. Προλαβαίνει να ρίξει κι άλλο τις τιμές η AMD. Δηλαδή να πιάσει το MSRP. Πριν τις Super όμως. Δηλαδή ΤΩΡΑ! Γιατί πολλοί - όσοι δεν αναβάθμισαν - θα πάνε σούμπιτοι στην ανανεωμένη από τα lifting 5070 18αρα. Η οποία θα είναι ισχυρότερη της 9070 και θα κάτσει στο σβέρκο της 9070ΧΤ. Η τελευταία θα είναι πιο ισχυρή μεν αλλά... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα