Kaboomzer Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Ηρθε η ώρα και για μένα α να κάνω αναβάθμιση από ryzen 2700x και 1660 gtx σε 5700x και 9060xt. Ο cpu παραγγέλθηκε ήδη και ειμαι σε αναζήτηση για τη gpu. Λεω να περιμενω και μέχρι τη black friday. Και θέλω να ρωτήσω, υπάρχουν σοβαρές διαφορές ανάμεσα στις εταιρείες και τις εκδόσεις για τηην 9060xt ή παω στην φτηνοτερη. Η pulse έχει γυρω στα 360 , ενώ η nitro στα 430. Η xfx swift με 3 ανεμιστήρες κοντά στα 380. Προτιμάμε/αποφευγουμε καποια;
ilos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 ώρες πριν, Kaboomzer είπε Ηρθε η ώρα και για μένα α να κάνω αναβάθμιση από ryzen 2700x και 1660 gtx σε 5700x και 9060xt. Ο cpu παραγγέλθηκε ήδη και ειμαι σε αναζήτηση για τη gpu. Λεω να περιμενω και μέχρι τη black friday. Και θέλω να ρωτήσω, υπάρχουν σοβαρές διαφορές ανάμεσα στις εταιρείες και τις εκδόσεις για τηην 9060xt ή παω στην φτηνοτερη. Η pulse έχει γυρω στα 360 , ενώ η nitro στα 430. Η xfx swift με 3 ανεμιστήρες κοντά στα 380. Προτιμάμε/αποφευγουμε καποια; Όποια και να πάρεις τα ίδια είναι σε τόσο μικρό πυρήνα. Και τι σιλικόνη θα σου κάτσει για να πετύχεις μεγαλύτερο uv είναι λαχείο και δε παίζει ρόλο η εταιρία. Απλά πρόσεχε να πάρεις 16ρα και όχι 8ρα.🤣 4 ώρες πριν, Aris-leme είπε Δε ξέρω τι κάνει ο πέτσινος και το transformer σε πάρα πολλούς τίτλους (ειδικά non UE5) έχει performance ανάλογη με 1 και 2 σκάλες παρακάτω από το αντίστοιχο προφίλ του FSR4. Από την άλλη για να λέμε και του στραβού το δίκιο πουθενά η 9070 στην λιανική δεν έχει την ίδια τιμή με την 5070 παντού 40-50 ευρώ παραπάνω είναι. Spoiler dodged a bullet there 🤣
Kaboomzer Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Καλά για τα 16gb εννοείται. Το uv είναι απαραίτητο ακόμη και στην 9060xt δηλαδή;
ultraex2003 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Kaboomzer είπε Καλά για τα 16gb εννοείται. Το uv είναι απαραίτητο ακόμη και στην 9060xt δηλαδή; bro οτι uv σου κατσει γιατι δεν ειναι ποτε το ιδιο ακομα και σε ιδιες καρτες κερδος ειναι στη τελικη Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από ultraex2003
Aris-leme Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, Kaboomzer είπε Καλά για τα 16gb εννοείται. Το uv είναι απαραίτητο ακόμη και στην 9060xt δηλαδή; Οτι θες κάνεις. Απλά το κάνουμε γιατί είναι 2 κλικ και κάνεις ότι θες με την κάρτα. Καλύτερες επιδόσεις με χαμηλότερη κατανάλωση. Σε AMD κατά βάση ότι μοντέλο και να πάρεις δε θα έχεις θέμα. Οτιδήποτε πάνω από 40-50 ευρώ από το βασικό μοντέλο σίγουρα δεν αξίζει, αν ήταν 550 με 600 ίσως άξιζε το 50ευρω.
ilos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 ώρες πριν, ultraex2003 είπε bro οτι uv σου κατσει γιατι δεν ειναι ποτε το ιδιο ακομα και σε ιδιες καρτες κερδος ειναι στη τελικη Άντε να βγει σε κανένα sale να παιχτεί όπως πρέπει.🤣
trabakoulas Δημοσ. πριν από 50 λεπτά Δημοσ. πριν από 50 λεπτά 8 hours ago, Kaboomzer said: Και θέλω να ρωτήσω, υπάρχουν σοβαρές διαφορές ανάμεσα στις εταιρείες και τις εκδόσεις για τηην 9060xt ή παω στην φτηνοτερη. Η pulse έχει γυρω στα 360 , ενώ η nitro στα 430. Η xfx swift με 3 ανεμιστήρες κοντά στα 380. Προτιμάμε/αποφευγουμε καποια; Από επιδόσεις πρακτικά δεν θα δεις διαφορά. Οι πιο ουσιαστικές διαφορές των πιο ακριβών υλοποιήσεων (πέρα από π.χ. εμφάνιση, γενικότερη ποιότητα υλικών ή RGB που μπορεί να σε ενδιαφέρουν), είναι στο σύστημα ψύξης οι οποίες επηρεάζουν άμεσα θερμοκρασίες και θόρυβο. Αν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει πας σε ακριβότερη υλοποίηση, αν όχι σε φθηνότερη. Btw η nitro βλέπω atm πάει στα ~390 στο skroutz, ~30€ περισσότερα από την pulse. Δεν μου φαίνεται μεγάλη διαφορά για αυτά που σου δίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα