Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 hours ago, konik said:

Κάτι άλλο,υπάρχει αξιόλογο πρόγραμμα να ρυθμίσω τα rgb της κάρτας της ψυκτρας και του κουτιου ολα μαζι να συγχρονίζονται?χωρις να καουν εννοειται

Δες το signalrgb.

• Like 1
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ilos είπε

Αν δεν ανεβάζει temps μια χαρά άστο. Απλά από τι έπαιξα εγώ μπάλα στη hellhound επιδόσεις πιο πολύ θα πάρεις από το uv παρά από το ανέβασμα του PL. Εκτός αν την φλασάρεις με κανένα xt bios και της δώσεις +100 watt.🤣

Από θερμοκρασία είναι 2-3 βαθμούς πάνω, δεν έχω κάνει benchmarks βέβαια να δω αν έχει νόημα ούτε έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά σε ότι έτρεχα πριν και μετά το oc αν δεν έχω κάποια εφαρμογή για FPS ανοιχτή 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, xartemporas είπε

https://videocardz.com/newz/amd-is-giving-away-five-radeon-rx-9070-xt-monster-hunter-themed-gpus

image.jpeg.4359a8893e7515d111a3fbe17d7912a6.jpeg

"According to AMD, the cards may not be factory-sealed units but “opened or repackaged” samples"...

Κλαίω giveaway με refurbished. Πιστεύω ταιριαστό κέρασμα για το πρώτο παιχνίδι που ενώ περιμένουμε patch να διορθώσει κάποιο από τα κακώς κείμενα, οι devs ανακοίνωσαν την ίδια ημερομηνία με την MS το τέλος της υποστήριξης των win10 σε ΟΛΑ τα MH. Ακόμα και αυτά που έχουν χρόνια να δουν patch, ίσως τα πατσάρουν να μη τρέχουν σε 10ρια.🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ilos είπε

Κλαίω giveaway με refurbished.

Λές να γίνει το θαύμα και να δούμε 499 φέτος ή του χρόνου με τις Super?

Εδώ τα καταστήματα έχουν ''Super'' τιμές :P 

image.png.ccc359f73f278c4d314b4e9436da55a1.png

Γερμανία 564 η φθηνότερη 9070

image.png.d179594261c19437ebb714b3a20d5220.png

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ilos είπε

Που τη βρήκες την Prime 540? Είναι πολύ καλή τιμή, δεν είναι ref κάρτα.

bestprice, βέβαια είναι από νέο κατάστημα.

skroutz ειναι στα 568. 550 έπαιξε στα τελευταία Amazon Prime deals που είχα ποστάρει πιο πίσω.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...