firepc Δημοσ. Κυριακή στις 10:08 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:08 πμ Σιγουρα φαίνεται καλο, αλλά ξερω από τωρα οτι για 3η φορα θα παιξω πανω κάτω το ίδιο παιχνίδι Προσωπικά θα ηθελα ενα Doom σαν αυτο του 2004 4
omghi2u Δημοσ. Κυριακή στις 11:21 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:21 πμ Ρε τι μποτσα πανε να μας κερασουν στους Ευρωπαιους? Murica με "tariffs" $69.99 = ~€62 Canada $89.99 CAD = ~€57 Australia $119 AUD = ~€68 UK £70 = ~€82 και τελος εμεις με τα ωραιοτατα €80. 1
MSSB Δημοσ. Κυριακή στις 01:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:21 μμ Σκεφτόμουν να το τσιμπήσω από Steam Τουρκίας και να το κάνω gift στο δικό μου. Θα δουλέψει; 50$ το έχει..
xtrmsnpr Δημοσ. Κυριακή στις 02:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:21 μμ 1 ώρα πριν, MSSB είπε Σκεφτόμουν να το τσιμπήσω από Steam Τουρκίας και να το κάνω gift στο δικό μου. Θα δουλέψει; 50$ το έχει.. Οχι, δε μπορείς. Μόνο σε ίδιο region μπορείς να στείλεις steam gift. 1
MSSB Δημοσ. Κυριακή στις 03:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:48 μμ ΓΜΤ! 😑 Thanks! 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Οχι, δε μπορείς. Μόνο σε ίδιο region μπορείς να στείλεις steam gift.
dimitris21gr Δημοσ. Τρίτη στις 11:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:25 μμ (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, divnt είπε @dimitris21gr Πέμπτη 15/5 δε βγαίνει; Ναι, η Nvidia το έδινε δώρο με την κάρτα που πήρα και είναι η premium έκδοση που δίνει και καλά πρόσβαση νωρίτερα. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:36 μμ από dimitris21gr 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Τρίτη στις 11:37 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 11:37 μμ Το path-tracing πάντως θα μπει αργότερα με patch..
Alex21121988 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:30 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:30 πμ (επεξεργασμένο) 55 minutes ago, Psycho_Warhead said: Το path-tracing πάντως θα μπει αργότερα με patch.. Ε τότε αξίζει να περιμένουμε λίγο παραπάνω. Βέβαια το PT θα ρίξει το performance κλασσικά στα τάρταρα και δεν ξέρω κατά πόσο σε ένα τόσο fast paced game θα είναι και η καλύτερο λύση το FG. Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:33 πμ από Alex21121988 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 01:35 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 01:35 πμ 1 ώρα πριν, Alex21121988 είπε Ε τότε αξίζει να περιμένουμε λίγο παραπάνω. Βέβαια το PT θα ρίξει το performance κλασσικά στα τάρταρα και δεν ξέρω κατά πόσο σε ένα τόσο fast paced game θα είναι και η καλύτερο λύση το FG. Ήταν fast paced, τώρα το έκαναν πιο αργό και με δήθεν mechanics για τα bosses..Αν ήθελαν αλλαγή ας το έκαναν σαν το DOOM 3. Επίσης το soundtrack το βίασαν. 1
Mhlogiatros Δημοσ. Τετάρτη στις 04:15 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:15 πμ (επεξεργασμένο) Πηρανε το στικερ στο χερι αλλα οχι το παιχνιδι δωσε "premium " preorder Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:16 πμ από Mhlogiatros 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα