xtrmsnpr Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) Δυνατό patch! "The way it’s meant to be played" Επεξ/σία 14 Μαϊου από xtrmsnpr 11
noFEARgr Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Εντωμεταξυ το βαζουν σε παιχνιδι που αναλογικα οι 5xxx παιζουν χειροτερα απο τις 4xxx .
D.Luffy Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Ήρθε και ο Medieval Slayer (Collector's Edition). Η λεπτομέρεια του μοντέλου είναι εξαιρετική. Spoiler Spoiler Spoiler Με τον Revenant: Spoiler Και όλη η παρέα: Spoiler 20
Alex21121988 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 12 hours ago, Psycho_Warhead said: Ήταν fast paced, τώρα το έκαναν πιο αργό και με δήθεν mechanics για τα bosses..Αν ήθελαν αλλαγή ας το έκαναν σαν το DOOM 3. Επίσης το soundtrack το βίασαν. Ο μουσικός παραγωγός μέχρι το Eternal ήταν ο Mick Gordon (γαμώ τους κιθαρίστες/δημιουργούς) αλλά τα έσπασε μαζί τους δικαιολογημένα. Και στο Eternal του είχαν κλέψει μερικά parts, του τα άλλαξαν, έβαλαν όνομα αλλού, μεγάλες καφρίλες από την Bethesda. Kαι η πλάκα είναι πως αν θυμάμαι καλά στην Special Edition του game σου έδιναν υποτίθεται extra tracks του Mick, πράγμα που δεν έγινε ποτέ. 1
MSSB Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Στις 2 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος νομίζω;; Αν δεν είχα να ξυπνήσω πρωί, θα καθόμουν...
firepc Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 9 λεπτά πριν, MSSB είπε Στις 2 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος νομίζω;; Αν δεν είχα να ξυπνήσω πρωί, θα καθόμουν... 3 1
gregpec2 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 3 ώρες πριν, firepc είπε 3 Spoiler Δεν είμαστε για τέτοια πλέον.. οι γεροντάρες κοιμούνται τέτοιες ώρες 😴 2 3
MSSB Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Να ρωτήσω κάτι... Σας άρεσε;; Είμαι στο 10ο chapter, στα μισά δηλαδή, και αυτό που παίζω.. μόνο με Doom δεν μοιάζει. Όταν είμαι σε μάχη οκ, είναι απλώς καλό. Σαν spin off θα ηταν καλύτερο αλλα όχι σαν Doom. Καμία σχέση με το 2016 και το Eternal. Καταρχάς, γιατί έφυγε το αλυσοπρίονο; Σε αντικατάσταση μπήκε το punch (ή ότι άλλο έχεις στο "Ε") που ρίχνει ammo; Το στόρι ριχώ τελείως μέχρι τώρα.. Τα όπλα βαρετά επίσης.. Τι γνώμη έχετε οι υπόλοιποι; Γιατί εμένα, δεν μου άρεσε μέχρι εδώ.. Το βρήκα βαρετό. 2
firepc Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Ειμαι στην αρχη, φαινεται ενα οκ game Παντως δεν τα πηγαινει και πολυ καλα στο steam, επιασε μονο 30Κ ταυτόχρονους Το eternal ειχε παει 105Κ
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, MSSB είπε Να ρωτήσω κάτι... Σας άρεσε;; Είμαι στο 10ο chapter, στα μισά δηλαδή, και αυτό που παίζω.. μόνο με Doom δεν μοιάζει. Όταν είμαι σε μάχη οκ, είναι απλώς καλό. Σαν spin off θα ηταν καλύτερο αλλα όχι σαν Doom. Καμία σχέση με το 2016 και το Eternal. Καταρχάς, γιατί έφυγε το αλυσοπρίονο; Σε αντικατάσταση μπήκε το punch (ή ότι άλλο έχεις στο "Ε") που ρίχνει ammo; Το στόρι ριχώ τελείως μέχρι τώρα.. Τα όπλα βαρετά επίσης.. Τι γνώμη έχετε οι υπόλοιποι; Γιατί εμένα, δεν μου άρεσε μέχρι εδώ.. Το βρήκα βαρετό. Μόλις ερχόμουν να γράψω και γω. Πάλι καλά δεν είμαι μόνος. Αυτό το αίσχος, μόνο doom δε το λες. Για 15χρονα να λένε ότι έπαιξαν doom καλό θα ναι πιστεύω, είναι σε αυτό το άθλιο μοτίβο που επικρατεί πια στα fps. Ίσως αυτοί το έχουν βαθμολογήσει κιόλας στο steam και είναι στο 85%. Εννοείται το επικό doom του 2016 δε το ακουμπάει καν. Δηλαδή δε νομίζω να υπάρχει κάποιος 40+ που να έχει παίξει τα προηγούμενα doom και να έπαιξε αυτό εδώ και να είπε " πω είναι επικό τα σπάει", αλλιώς μάλλον θα ξεμωρανε από τώρα 😝. Το έβαλα, έπαιξα 2+ ώρες και το έβγαλα. Βασικά κρασαρε και έκλεισε και όπως έκλεισε, το πέταξα κιολς. Όπως έγραψα, καλά που υπήρχε στο gp, και δεν πέταξα €. Το έβαλα χθες, το έβγαλα μετά. Τέρμα ρηχό gameplay. Άπειρα ρηχοί/βαρετοί μηχανισμοί για upgrades, όπλα κτλ. Ποιος ηλίθιος βάζει το use στο κουμπί G ρε σεις? Αν είναι δυνατόν! Αντί να βρίσκεις τα mods για να αναβαθμιστείς, πρέπει να κυνηγάς χρυσό, αν είναι δυνατόν και να ψάχνεις επίπεδα. Ανούσιες "ανοιχτές" πίστες. Τα secrets είναι λες και σου επιβάλλονται να τα κάνεις, χωρίς καν νόημα ύπαρξης αυτού του είδους. Τέρμα ρηχό στορι. Βασικά ότι να ναι ιστορία με όλα αυτά που γίνονται. Τέρμα ρηχή μουσική. Καμία επικούρα. Τέρμα ρηχοί εχθροί. Εξωγήινα δαιμόνια κλαίω με mechs και ότι άλλη μλκια σκέφτηκαν αυτοί που έφτιαξαν το παιχνίδι. Δράκοι καί mechs, έγινε devs! Ακόμα και τώρα που το έπαιξα βρίσκω ότι είπαν "ας το κάνουμε serious sam εν μέρει" αλλά με πιο λίγους κακούς να σκάνε από τριγύρω. Απαίσια μοντέλα χαρακτήρων, δαιμόνων και περιβάλλοντος. Όλο το σκηνικό είναι μεχ. Το gore είναι για κλάματα. Ακόμα και το eternal που δε μου άρεσε ιδιαίτερα ήταν τέρμα πιο πάνω από αυτό εδώ. Όπως λες, τέρμα βαρετό! Κανείς δε θα το μνημονεύει και απλώς θα είναι σα να φάγαμε fast food και πήγαμε παρακάτω. Από τεχνικής άποψης, Κλάιν μάιν και θέλει τα κέρατα του για να τρέξει ωραία. Σιγά την καινοτομία που προσφέρει η μηχανή του πάντως... ---- @firepc είναι day one στο gamepass. Αρκετός κόσμος πιστεύω θα προτίμησε να δώσει τη συνδρομή του gp παρά το εξωφρενικό ποσό των 80€ για να το πάρει στο steam, γι'αυτό και ο μικρός αριθμός εκεί. Επεξ/σία 18 Μαϊου από xtrmsnpr 3
firepc Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου σίγουρα παιζει ρολο το gp αλλά πίστευα επειδή λεγεται doom, θα έπιανε παραπάνω 1
Fulgore Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, firepc είπε σίγουρα παιζει ρολο το gp αλλά πίστευα επειδή λεγεται doom, θα έπιανε παραπάνω Αν έπαιρνε υψηλότερες βαθμολογίες, θα τράβαγε και παραπάνω κόσμο,οπως επίσης αν ειχε χαμηλότερη τιμή. 80ευρώ αρχική τιμή και 110ευρώ η premium edition με Campaign DLC. Επίσης μην ξεχνάς ότι στο PC, δεν μπορεί να το παίξει κόσμος με κάρτες που δεν υποστηρίζουν RT, δηλαδή GTX κάρτες(πχ 1080ti),ενώ το Eternal έτρεχε στα πάντα(και βγήκε και στον covid). Το τελευταίο το αναφέρω γιατί και το Doom 2016 που και φθηνοτερο ήταν και καλύτερες κριτικές είχε, και έπαιζε παντού, δεν είχε τρελό κόσμο Επεξ/σία 18 Μαϊου από Fulgore 1
dsi44 Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου μετα το doom 3 οτι εβγαλαν ειναι κατι μεταξυ serious sam και painkiller. 5
gtsoui Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Double down βλέπω στα αρνητικά σχόλια για το Dark Ages... σκάρτα και το 2016 και το Eternal δηλαδή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα