Προς το περιεχόμενο

DOOM: The Dark Ages [PC/2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το game δεν ήταν στο Pass, δεν νομίζω πως θα το είχε τιμήσει μεγάλο ποσοστό του κόσμου. Και το βρίσκω λογικό με αυτή την τιμή για Single Player experience. 
Υπάρχει και το Family Sharing επίσης αν δεν θέλετε Pass κτλ, απλώς το αναφέρω ως μια έξτρα επιλογή που δεν πρέπει να ξεχνάμε imo.

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 hours ago, Psycho_Warhead said:

Έβαλα να παίξω ξανά λίγο το 2016 και έχω να πω ότι το Dark Ages έχει πολύ καλύτερο gameplay λόγω ασπίδας.

Τα Doom πάντα είναι εγκατεστημένα, πολλές φορές το κάνω αυτό το backtracking, γυρνάω πίσω. 
Ενα Doom 3 Remake επίσης θα ήθελα.
Anw, μια χαρά είναι το Dark Ages, σε κρατάει, εμένα δεν με έχει κουράσει πουθενά στις 10 ώρες (μέχρι στιγμής) και το παω όσο πιο αργά γίνεται, τα ψάχνω όλα.  
Βέβαια να το πούμε και αυτό, χωρίς την μουσική του Mick Gordon, είναι τουλάχιστον 3 επίπεδα κάτω σε αυτό τον τομέα.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα και εγώ. Στο Legion Go λόγω του Game Pass (Cloud Streaming) και επειδή δεν έχω Xbox. Είχα πολύ καιρό να ευχαριστηθώ τόσο πολύ Single Player FPS. Tο έβγαλα σε περίπου 17 ώρες. Δεν με κούρασε καθόλου παρόλο που το έπαιζα κατά κύριο λόγο σε handheld mode. Τα mechanics, τα γραφικά, το υπέροχο game play ήταν όλα τόσο όσο. Από τα 3, μακράν το καλύτερο για μένα. Ίσως ήταν η ασπίδα, ίσως τα τεράστια "Jaegers" (για όποιον έχει δει Pacific Rim), ίσως τα πολύ διασκεδαστικά νέα όπλα. Μάλλον ο συνδυασμός όλων.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά για να παίξω με path tracing χρειάζεται να ενεργοποιήσω το 2xFG για να πιάσω +70 fps. Λέτε να είναι καλύτερα να παίξω απλά με RT στο max χωρίς FG; Το δοκίμασα για λίγο και να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα διαφορά τόσο οπτικά όσο και σε input latency(δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο ματι με RT/PT γενικά).

Δημοσ.

Δεν έχει μεγάλη διαφορά γιατί έχει ήδη RTGI το παιχνίδι.

Ό,τι σε βολεύει, αν νομίζεις ότι σε χαλάει το input latency με FG, παίξε χωρίς FG και χωρίς PT.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...