xtrmsnpr Δημοσ. Παρασκευή στις 12:45 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:45 πμ 7 ώρες πριν, ilos είπε Έχουν οι κονσόλες UW?🤣 Πιστεύω την πήρες την απάντησή σου. όχι, αλλά τι πάει να πει; Υποτίθεται βγαίνει στο pc ή το ξεχνάνε;
chek2fire Δημοσ. Παρασκευή στις 01:17 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:17 πμ μην γκρινιάζετε. Αυτό το game το παίζεις αποκλειστικά στην πλατφόρμα που αρχικά δημιουργήθηκε δηλαδή στο playstation. Δεν πιστεύω να το στρώσουν να τρέχει σωστά ποτέ για pc.
Psycho_Warhead Δημοσ. Παρασκευή στις 01:28 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 01:28 πμ (επεξεργασμένο) Μην παίζετε με unlocked frame-rate, έχει σημεία που bugg-άρει και δεν προχωράει. Μου κόλλησε σε ένα σημείο μετά από cutscene και ξεκόλλησε μόνο όταν το γύρισα στα 60FPS. Έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι είναι αργό, δεν θες παραπάνω. Πάντως οι προσθήκες camo, healing, stealth κλπ δίνουν πολύ στο παιχνίδι. Χωρίς αυτά θα ήταν απλά ένα generic game. Ωραίες φώτο πάντως Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:30 πμ από Psycho_Warhead 4
xtrmsnpr Δημοσ. Παρασκευή στις 01:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:09 μμ 11 ώρες πριν, chek2fire είπε μην γκρινιάζετε. Αυτό το game το παίζεις αποκλειστικά στην πλατφόρμα που αρχικά δημιουργήθηκε δηλαδή στο playstation. Δεν πιστεύω να το στρώσουν να τρέχει σωστά ποτέ για pc. Δε θα πω όχι αν μου πάρεις το ps5 να ξες ! 11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Μην παίζετε με unlocked frame-rate, έχει σημεία που bugg-άρει και δεν προχωράει. Μου κόλλησε σε ένα σημείο μετά από cutscene και ξεκόλλησε μόνο όταν το γύρισα στα 60FPS. Έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι είναι αργό, δεν θες παραπάνω. Πάντως οι προσθήκες camo, healing, stealth κλπ δίνουν πολύ στο παιχνίδι. Χωρίς αυτά θα ήταν απλά ένα generic game. Ωραίες φώτο πάντως Γιαμπούκι μόνο ρε. Αλλά ναι, δεν υπάρχει λόγος να ξεκλειδωθεί από τα 60, δεν είναι fps!
Alex21121988 Δημοσ. Σάββατο στις 03:05 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:05 πμ Επίσης όσοι είστε με ΟLED HDR και σας φαίνεται αρκετά washed out η εικόνα δοκιμάστε RTX HDR με το συγκεκριμένο μιας που δεν έχει καμία απολύτως ρύθμιση πέρα του HDR On/Off in game. Περί ορέξεως αλλά στην δική μου περίπτωση μέρα-νύχτα η διαφορά.
zvarthangalos Δημοσ. Σάββατο στις 09:34 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:34 πμ Πρώτη ώρα ευχαριστημένος με το παιχνίδι θα ήθελα να υπάρχει η δυνατότητα key binding στο πληκτρολόγιο αλλά μικρό το κακό, με τα frames γενικά δεν πολυασχολούμαι ειδικά σε τέτοιου είδους παιχνίδια ως και αδιάφορο.
Psycho_Warhead Δημοσ. Σάββατο στις 01:32 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 01:32 μμ (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Επίσης όσοι είστε με ΟLED HDR και σας φαίνεται αρκετά washed out η εικόνα δοκιμάστε RTX HDR με το συγκεκριμένο μιας που δεν έχει καμία απολύτως ρύθμιση πέρα του HDR On/Off in game. Περί ορέξεως αλλά στην δική μου περίπτωση μέρα-νύχτα η διαφορά. Γιατί βλέπεις washed out εικόνα γενικά με το HDR ; Παίζω με HDR τα παιχνίδια που λες ότι βλέπεις έτσι και δείχνουν μια χαρά σε μένα, μήπως έχεις κάνει τίποτα περίεργες ρυθμίσεις ; Washed out προφανώς εννοείς raised blacks. Επεξ/σία Σάββατο στις 01:33 μμ από Psycho_Warhead
Alex21121988 Δημοσ. Σάββατο στις 03:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:35 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Psycho_Warhead said: Γιατί βλέπεις washed out εικόνα γενικά με το HDR ; Παίζω με HDR τα παιχνίδια που λες ότι βλέπεις έτσι και δείχνουν μια χαρά σε μένα, μήπως έχεις κάνει τίποτα περίεργες ρυθμίσεις ; Washed out προφανώς εννοείς raised blacks. Όχι ρε συ, τι περίεργες, calibrated είναι, η μόνη διαφορά που έχουμε σίγουρα είναι ότι δεν παίζω με το HGIG, (από ότι θυμάμαι αυτο χρησιμοποιείς στην TV σου) το βρίσκω πολύ σκοτεινό για τον χώρο μου, οποτε εχω ανοιχτο το DTM. Με τo HGIG όμως έκανα το calibration. Αυτό προτείνουν αρκετοί ειδικοι του HDR στα γνωστά κανάλια στο yt. Δεν το λέω για όλα τα παιχνίδια αυτό. Μόνο για αυτά που δεν έχουν ρυθμίσεις in game για το HDR. Δεν αρκεί μόνο το HDR Calibration via Windows και ένα On/off in game. Εγώ θέλω σε ένα game ε ετει 2025 να έχει στο HDR τα sliders. Αν δεν τα έχει αυτά, το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό για μένα. Και επειδή δεν θέλω να αλλάζω τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης per game, οταν δεν βλέπω το επιθυμητό, ανοίγω RTX HDR και 9/10 την φέρνει την εικόνα ακριβώς εκεί που θέλω. Το μοναδικό αρνητικό του, ειναι πως ακόμα δεν είναι αρκετά έξυπνο ώστε να βλέπει τα UI elements ώστε να μπορείς να ρυθμίσεις το επίπεδο του Brightness τους. Αυτό πιστεύω θα το φτιάξουν μελλοντικά. Κατά τα άλλα έχει φοβερή ακρίβεια στο HDR. Που καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά σε ένα game; Όταν ανοίγω HDR και έχει χαώδη διαφορά στο gamma του με το SDR. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Με το HDR απλώς τα highlights πρέπει να βλέπεις πιο έντονα συγκριτικά με το SDR. Αν έχω Raised blacks το καταλαβαίνω αν μπω σε ένα σκοτεινό δωμάτιο στο game, όπου το μαύρο είναι εντελώς crashed. Τέλος, χρησιμοποιώ 3 διαφορετικά color profiles,τα οποία κοιτάζω ποιο ταιριάζει per game τα οποία και αυτά είναι calibrated. Και να στο θέσω αλλιώς. Αν είχα κάκιστα calibrated HDR, ουτε το RTX HDR θα μπορούσε να κάνει κάτι για αυτό. Επεξ/σία Σάββατο στις 03:38 μμ από Alex21121988
firepc Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 μμ Σάββατο και δεν πέρασε πάλι τους 20Κ ταυτόχρονους
Alex21121988 Δημοσ. Κυριακή στις 12:23 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:23 πμ (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Psycho_Warhead said: Κομματάρα.. Σεβάστηκαν Kojima (οι devs προφανώς) και δεν έβγαλαν την iconic 2λεπτη σκάλα από το game. 2 hours ago, firepc said: Σάββατο και δεν πέρασε πάλι τους 20Κ ταυτόχρονους Πιστεύω λόγω τιμής αρκετοί δεν το προτίμησαν, μπορεί και για λόγους μποϊκοτάζ στην αχώνευτη πλέον ΚΟΝΑΜΙ. Και προφανώς λόγω πειρατείας, δεν έχει Denuvo το game οπότε γλεντήθηκε πριν καλά καλά βγει xD. Επεξ/σία Κυριακή στις 12:26 πμ από Alex21121988
zvarthangalos Δημοσ. Κυριακή στις 09:44 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:44 πμ 9 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Σεβάστηκαν Kojima (οι devs προφανώς) και δεν έβγαλαν την iconic 2λεπτη σκάλα από το game. Πιστεύω λόγω τιμής αρκετοί δεν το προτίμησαν, μπορεί και για λόγους μποϊκοτάζ στην αχώνευτη πλέον ΚΟΝΑΜΙ. Και προφανώς λόγω πειρατείας, δεν έχει Denuvo το game οπότε γλεντήθηκε πριν καλά καλά βγει xD. Εντάξει αυτό που γίνεται τώρα τελευταία με τα remake και ιδιαίτερα με τα remaster είναι προκλητικό παιχνίδια που ειναι 25αετίας και 30ετίας τα σοβατίζουν με τα υποτίθεται next gen γραφικά και ζητάνε υπερβολικά ποσά για ξαναζεσταμένα πιάτα, αν ένα παιχνίδι είναι πολύ καλό η πειρατεία δεν το αγγίζει υπάρχουν πολλά παραδείγματα εκεί έξω, το συγκεκριμένο μπορεί να το επηρεάσει γιατί δεν έχει κάτι καινούριο να πεί απλά αλλάξανε το περιτύλιγμα. 2
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Αααα τώρα ενοχλά η τιμή των remasters ε; Όταν τα έλεγα χρόνια πριν, πέφτατε να με φάτε! ΟΟΟοοοχι, τώρα θα πληρώσετε και θα χορέψετε στον ρυθμό τους. Με τις @@ που κάνουν οι εταιρίες, έχει πάρει τα πάνω της η πειρατεία ξανά! Σε μουσικές, ταινίες, παιχνίδια, λογισμικά! Δε πειράζει, κάποτε θα μάθουν, μέχρι τότε σχεδόν όλοι στην μαύρη σημαία με την νεκροκεφαλή θα έχουν ακουμπήσει. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα