naftakiTh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα σήμερα πηγα να κάνω λογαριασμό μισθοδοσίας και βρέθηκα με 70€ χαράτσι για έκδοση κάρτας και webbanking Μικοντας με τον υπάλληλο μου είπε ότι δεν μπορεί να με εξυπηρέτηση άνοιγμα λογαριασμού κτλ αν δεν καταβάλω 70€ στον τραπεζικό λογαριασμό μετά το άνοιγμα για χρεώσεις κάρτας κτλ Τους είπα ότι δεν αναφέρετε πουθενά χρέωση ούτε στο site και μου απαντήσει αμά θες πάνε δε άλλη τράπεζα μ και του λέω αν η μισθοδοσία μπορούσε να μπει σε άλλη τράπεζα θα το έκανα τελικα μετά τις υπογραφές αν και ζήτησα να δω τα χαρτιά πριν υπογράψω δεν μου τα έδειξε τελικα βρέθηκα με μια ασφάλεια κατοικίας generally. το αναφέρω για να ξέρετε μην την πατήσετε μιας και εγώ την έφαγα απαραδεκτο να μην μπορώ να διαλέξω που να πάνε τα χρήματα μ δεν γουστάρω τς ελληνικές τράπεζες θελω να τα βάζω σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι και να τα κάνω Bitcoin σαν την crypto.com γιατί να μην τους δίνουμε τον λογαριασμό από εκεί και να τα κάνουν κατάθεση. τελος πάντων μόνο φασαρία μπορείς να κανείς σαματά μόνο αυτό από την στιγμή που έβαλες υπογραφές μια ψάξω να βρω τρόπο να μεταφέρω τα λεφτά σε άλλη τράπεζα χωρίς να χρεώνομαι και να κάνω από εκεί συναλλαγές. 1
takoulou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Θα έπρεπε να ζητήσεις ούτε ασφάλεια ούτε τίποτα.. Να μιλήσεις με τον διευθυντη.. Κάνε καταγγελία στον συνήγορο του Πολίτη
naftakiTh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 4 ώρες πριν, takoulou είπε Θα έπρεπε να ζητήσεις ούτε ασφάλεια ούτε τίποτα.. Να μιλήσεις με τον διευθυντη.. Κάνε καταγγελία στον συνήγορο του Πολίτη Εκανα καταγγελία και μίλησα νε ασφαλιστική τς εξήγησα και το ακύρωσαν θα επιστραφούν τα χρήματα στον λογαριασμό μ
sdikr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Πήγα και εγώ εθνική πριν 2 μέρες, προσπαθήσανε να μου κάνουν λογαριασμό με χρέωση, να μου βγάλουν υποχρεωτικά την διπλή κάρτα (που έχει συνδρομή κάθε μήνα), να μου πουλήσουν και ασφάλεια. Σε όλα τους ανέφερα πως κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στην σελίδα τους και πως θα είχα κάνει την διαδικασία Online αν δεν είχε θέμα με τα στοιχεία μου η τράπεζα. μου είπανε πως δεν μπορούνε να μου ανοίξουν λογαριασμό αν δεν επιλέξω έστω την διπλή κάρτα Τελικά μου κάνανε πιστοποιηση και μου δώσανε κωδικούς ebanking και πήγα απο το σπίτι και άνοιξα και λογαριασμό. Είναι κοινή τακτική τους πάντως 1
theopan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, takoulou είπε Θα έπρεπε να ζητήσεις ούτε ασφάλεια ούτε τίποτα.. Να μιλήσεις με τον διευθυντη.. Κάνε καταγγελία στον συνήγορο του Πολίτη Δεν έχει την παραμικρή αρμοδιότητα ο "Συνήγορος του Πολίτη". Μόνο για διαφορές με το Δημόσιο και οι τράπεζες δεν είναι Δημόσιο. Συνήγορος Καταναλωτή ή Τραπεζικός Μεσολαβητής αν και πλέον είναι τελείως διακοσμητικός και το μόνο που κάνει είναι να αβαντάρει τα μέλη του τις τράπεζες. 4 ώρες πριν, naftakiTh είπε Εκανα καταγγελία Αν την έκανες στον ΣτΠ σε 1-2 μέρες θα σε καλέσουν για να σου πουν ότι απορρίπτεται καθώς είναι αναρμόδιοι. Απορώ πάντως πως δέχτηκες να υπογράψεις "λευκό χαρτί". Ο τυπάς που παρίστανε τον τραπεζικό διέπραξε έως και απάτη! Παίζει να μπορούσες να τον στείλεις ακόμα και στο αυτόφωρο αν καλούσες αστυνομία... Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2024 από theopan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα