MitsosDaBest13 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Στις 8/3/2025 στις 5:07 ΜΜ, zevage είπε Είμαι και εγώ στη Λαμία και έχω το ίδιο πρόβλημα με την Cosmote. Κοιτάω τη Nova. Έχει όριο όγκου δεδομένων στα 200gb ή είναι απεριόριστα? Το Nova 4G έχει κόφτη στα 250GB το μήνα. Έβαλα το 5G που έχει 1000GB (νομίζω), αλλά ήθελε εγκατάσταση ή εξωτερική κεραία (δωρεάν). Πλέον έχω 100 Mbps σταθερά με Nova.
johnmegarythmos Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου καλησπερα σας σκεφτομαι να φυγω απο τον οτε cosmote home booster +adsl 8mbs με απεριορστα σταθερα και κινητα που πληρωνω πανω απο 37 ευρω και να παω στο 5g home internet με απεριοριστα σταθερα και κινητα και ιντερνετ εως 100mbs και 10upload . Ρωτησα σε καταστηματα nova με γεωγραφικες συντεταγμενες και μου ειπανε οτι μονο 5g δινουνε στα 26 ευρω για 24 μηνες. Σου δινουνε το μοντεμ και την εξωτερικη κεραια ( που στην βαζει τεχνικος ) . Περιορισμος ενα 1TB και μετα πεφτει η ταχυτητα στα 15mbs. Πραγματικα παρα πολυ μεγαλος ογκος δεδομενων. Δοκιμασα σημερα σε ενα κινητο 5g την καρτα σημ της nova και επιανε 400mbs και 50mbs up με οπτικη επαφη με την κεραια . Δεν υπαρχει. Εχω καποιες ερωτησεις πρωτων μπορω να βαλω εγω την 5g κεραια και να μην ερθει τεχνικος; . Απο οτι μου ειπε η κοπελα δουλευει και χωρις 5g κεραια εξωτερικη αλλα την βαζουνε ομως . Μπορω να την εγκαταστησω εγω; μονος μου ; . Το σταθερο τηλεφωνο δουλευει κανονικα; υπαρχει καποιο προβλημα; . Δυνατοτητα απορριψης κλησεων με αποκρυψη αριθμου υπαρχει; . Οταν καλεις καποιον φαινεται ο αριθμος σταθερου τηλεφωνου που θα κανω φορητοτητα; κανονικα ; ή οχι; Το εχει δοκιμασει κανενας; θα ηθελα την αποψη του. Αμα ειχε προβληματα πουθενα; . Τελος το modem ειναι zte υποστηριζει δυνατοτητα για 4g+; αμα θελω να κανω αλλαγη; ή ειναι μονο 5g; ., Επισης μπορω να βαλω καρτα σημ αλλου παροχου; και να δουλεψω μονο το ιντερνετ; και οχι την ομιλια; ή ειναι κλειδωμενο στην nova ;. Στο κοσμοτε home booster που εχω μπορω να βαλω καρτα σημ αλλου παροχου κανονικα αλλα δεν δουλευει η ομιλια , και πρεπει να πεσει το dsl για να δωσει απο την κινητη αλλιως ξεκουμπωνεις το καλωδιο του dsl και λειτουργει κανονικα. καλησπερα σας σκεφτομαι να φυγω απο τον οτε cosmote home booster +adsl 8mbs με απεριορστα σταθερα και κινητα που πληρωνω πανω απο 37 ευρω και να παω στο 5g home internet με απεριοριστα σταθερα και κινητα και ιντερνετ εως 100mbs και 10upload . Ρωτησα σε καταστηματα nova με γεωγραφικες συντεταγμενες και μου ειπανε οτι μονο 5g δινουνε στα 26 ευρω για 24 μηνες. Σου δινουνε το μοντεμ και την εξωτερικη κεραια ( που στην βαζει τεχνικος ) . Περιορισμος ενα 1TB και μετα πεφτει η ταχυτητα στα 15mbs. Πραγματικα παρα πολυ μεγαλος ογκος δεδομενων. Δοκιμασα σημερα σε ενα κινητο 5g την καρτα σημ της nova και επιανε 400mbs και 50mbs up με οπτικη επαφη με την κεραια . Δεν υπαρχει. Εχω καποιες ερωτησεις πρωτων μπορω να βαλω εγω την 5g κεραια και να μην ερθει τεχνικος; . Απο οτι μου ειπε η κοπελα δουλευει και χωρις 5g κεραια εξωτερικη αλλα την βαζουνε ομως . Μπορω να την εγκαταστησω εγω; μονος μου ; . Το σταθερο τηλεφωνο δουλευει κανονικα; υπαρχει καποιο προβλημα; . Δυνατοτητα απορριψης κλησεων με αποκρυψη αριθμου υπαρχει; . Οταν καλεις καποιον φαινεται ο αριθμος σταθερου τηλεφωνου που θα κανω φορητοτητα; κανονικα ; ή οχι; Το εχει δοκιμασει κανενας; θα ηθελα την αποψη του. Αμα ειχε προβληματα πουθενα; . Τελος το modem ειναι zte υποστηριζει δυνατοτητα για 4g+; αμα θελω να κανω αλλαγη; ή ειναι μονο 5g; ., Επισης μπορω να βαλω καρτα σημ αλλου παροχου; και να δουλεψω μονο το ιντερνετ; και οχι την ομιλια; ή ειναι κλειδωμενο στην nova ;. Στο κοσμοτε home booster που εχω μπορω να βαλω καρτα σημ αλλου παροχου κανονικα αλλα δεν δουλευει η ομιλια , και πρεπει να πεσει το dsl για να δωσει απο την κινητη αλλιως ξεκουμπωνεις το καλωδιο του dsl και λειτουργει κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα