Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μου τελειώνει η εγγύηση σε 5 μέρες ~ από τα 2 χρόνια που δίνει η Siemens και σκέφτομαι να κάνω επέκταση. 

Η επέκταση τις εταιρίας είναι στα 89 ευρώ με ισχύ 3 χρόνια+

Έχετε υπόψη άλλη εταιρεία με διαφορετικό plan που αξίζει;

Δημοσ.

δεχονται επεκταση εγγυησης σε ηδη χρησιμοποιημενο προιον;; εγω ξερω οτι επεκταση μπορεις να κανεις στην ηδη υπαρχον οταν πρωτοπαιρνεις και ειναι σφραγισμενο το προιον. μπορει να κανω και λαθος βεβαια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, geomrk είπε

δεχονται επεκταση εγγυησης σε ηδη χρησιμοποιημενο προιον;; εγω ξερω οτι επεκταση μπορεις να κανεις στην ηδη υπαρχον οταν πρωτοπαιρνεις και ειναι σφραγισμενο το προιον. μπορει να κανω και λαθος βεβαια 

Ναι και εγώ αυτό ήξερα, αλλά λέω μήπως με κάποιο τρόπο υπάρχει άλλη εταιρεία που να κάνει επέκταση 

Επεξ/σία από johnny_pane
Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι δεν κανει τωρα η Siemens? Η LG οταν ειχα παρει το πλυντηριο, μπορουσες να την κανεις οποιαδηποτε στιγμη μεσα στα 2 χρονια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 ώρες πριν, andreaspA είπε

Εισαι σιγουρος οτι δεν κανει τωρα η Siemens? Η LG οταν ειχα παρει το πλυντηριο, μπορουσες να την κανεις οποιαδηποτε στιγμη μεσα στα 2 χρονια.

όχι , όπως γράφω κάνει η siemens απλά είναι για 3 χρόνια . κ' λέω μήπως υπάρχει εταιρία με διαφορετικό plan σε σχέση έτη επέκτασης/τιμής

Επεξ/σία από johnny_pane
Δημοσ.
11 ώρες πριν, geomrk είπε

Δεν ισχύει. Στην whirlpool που κοίταξα μπορείς να κάνεις επέκταση μέχρι την ημερομηνία λήξης της πρώτης εγγύησης. Δηλαδή αν η αρχική εγγύηση Χ χρόνια και η επέκταση είναι για Ψ χρόνια, λίγο πριν τελειώσει η Χ εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς, επεκτείνεις σε Ψ χρόνια. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...